18 / 04 / 2024

Profilo ve Ekşioğlu Teksan

Profilo ve Ekşioğlu Teksan

Kartal’da hayata geçen Panorama Towers projesinde teslimler hemen gerçekleşiyor. Güncellenen fiyatların 175 bin liradan başladığı projede Bank Asya’dan kredi kullanılabiliyor

Panorama Towers Kartal'da 160 bin TL'ye! Teslimler başlıyor!

Bu ay içinde konut teslim süreci başlayacak olan Panorama Towers Kartal projesinde minimum daire fiyatı 160 bin lira olarak belirlendi

Ekşioğlu Elegans İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Elegans İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekşi ve Burak Ekşi ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu İskele Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu İskele Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sami Ekşi ve Harun Demirel ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Alparslan Ekşi ve Hatice Altunışık ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekşi ve Burak Ekşi ortaklığında kuruldu.

Remb Ekşioğlu Yapı İnşaat Turizm Ve Gayrimenkul İhracat İthalat Anonim Şirketi kuruldu!

Remb Ekşioğlu Yapı İnşaat Turizm Ve Gayrimenkul İhracat İthalat Anonim Şirketi bugün Şile'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sema Ebru Ekşioğlu ve Eyub Hayri Ekşioğlu ortaklığında kuruldu.

Çekmeköy Ekşioğlu Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Çekmeköy ilçesi, Ekşioğlu Mahallesi, 214 ada, 6 ve 10 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ekşioğlu Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da ŞÜkrü Ekşi tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Ensar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Ensar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ensar Ekşi tarafından kuruldu.

Çekmeköy Alemdağ-Ekşioğlu Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Alemdağ-Ekşioğlu Mahallesi 525 Parsele ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Ekşioğlu Rota Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Rota Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Hasan Ekşi ve Kenan Ekşi ortaklığında kuruldu.

Çekmeköy Ekşioğlu Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Çekmeköy ilçesi, Ekşioğlu Mahallesi, 448 parselin bir kısmı, 290 ada, 50 parsel, 308 ada, 13 parsel ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 29.11.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Ekşioğlu Mesken Yapı İnşaat Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Mesken Yapı İnşaat Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Hakan Ekşi, Yavuz Sultan Ekşi tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Demir Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Demir Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Üsküdar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Ekşi tarafından kuruldu.

Profilo ve Ekşioğlu Teksan Haberi

Profilo ve Ekşioğlu Teksan

Panorama Towers projesi Kartal'de 13,5 dönümlük alana kuruluyor. Profilo ve Ekşioğlu Teksan işbirliğiyle hayata geçen projede inşaat alanı 22 bin metrekareye ulaşıyor. Deniz ve Adalar manzarasına sahip 168 dairenin yer aldığı Panorama Towers Kartal, iki blok halinde yükseliyor. 


Panorama Towers Kartal projesinde 73 ila 81 metrekarelik 1+1'ler 175 bin liradan, 105 ila 124 metrekarelik 2+1'ler 270 bin liradan, 159 ila 161 metrekarelik 3+1'ler 420 bin liradan, 205 metrekarelik 4+1 daireler 750 bin liradan satışa sunuluyor.Teslimlerin hemen gerçekleştiği projede Bank Asya’dan kullanılacak kredi ile ev sahibi olunabiliyor. Projede banka kredisinin yanı sıra Profilo bünyesinde kısa süreli vadelendirmeler yapılıyor. 


Kartal Panorama Towers projesinin sosyal alanları arasında sauna, fitness center, tenis kortu, Türk hamamı, açık ve kapalı havuz, buhar odası gibi aktivite alanları mevcut...