23 / 04 / 2024

profilo yeni klima

profilo yeni klima

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin yeni ürünü Bio Model Split Klima farklı özellikleriyle dikkat çekiyor...

Profilo'nun yeni ürünü Bio Model Split Klima!

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin yeni ürünü Bio Model Split Klima farklı özellikleriyle dikkat çekiyor...

Profilo CGA242X1TR çamaşır makinesinde son dakika indirimi! Resmen başladı!

Profilo’dan hem güvenilir ve hem de uzun ömürlü çamaşır makinesi arayanlara çifte haber geldi. CGA242X1TR çamaşır makinesini satışa çıkaran Profilo, aynı zamanda, bu üründe yeni üyelere özel yüzde 5 indirim imkânının olduğunu açıkladı.

Profilo KM8610HTR ısı pompalı kurutma makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Profilo, yeni evlenecek çiftlere ve evine kurutma makinesi almak isteyenlere özel KM8610HTR ısı pompalı kurutma makinesini satışa çıkardı. Bu ürünün tüm teknik özellikleri Profilo’nun resmi internet sitesinde yayımlanırken, ürünün en uygun nerede satıldığı da merak konusu oldu.

Ev sahibi kiracı sorununda yeni boyut! Kiracı klima taktırdı, ev sahibi evi boşaltın dedi!

Son zamanlarda ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan  tahliye kavgaları hızla devam ediyor. Şimdi de bir ev sahibi klima taktıran kiracısının evini boşaltmasını istedi.

Profilo’dan klima almak isteyenlere müjde! KSX12VW30N klimada şaşırtan fiyat!

Profilo, yaz sıcaklarının adeta kavurduğu şu günlerde KSX12VW30N klimayı cazip fiyatla satışa sundu. Klimanın tüm detaylarını ve teknik özelliklerini resmi internet sitesinden paylaşan Profilo, müşterilerin online ya da fiziki mağazalardan bu ürüne ulaşabileceklerini duyurdu.

Artaş Grubu'ndan Mecidiyeköy'e yeni proje! Yerine konut yapılacak Profilo AVM yıl sonunda yıkılıyor!

Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Mecidiyeköy’de yer alan ve devraldıkları Profilo AVM'nin yerinde gayrimenkul projesi hayata geçireceklerini söyledi. İşte ayrıntılar...

Baymak Elegant Prime Yeni Nesil Inverter Klima Vatan Bilgisayar’da peşin fiyatına taksitle satılmaya başlandı!

Klima denildiği zaman akla ilk gelen üreticilerden Baymak, son teknolojiyle donatılmış Elegant Prıme 9.000 Btu A++ Yeni Nesil Inverter Klima’yla tüketicilerin karşısına çıktı. Vatan Bilgisayar ise bu klimayı peşin fiyatına taksitle satışa çıkardı.

Profilo CGA252X0TR 10 kg 1200 Çamaşır Makinesi 12 bin 869 TL! Özellikleri neler? 28 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni nesil suda bekletme özelliğine sahip Profilo 10 kg 1200 devir çamaşır makinesi 10 yıl motor garantilidir. Leke Uzmanı teknolojisiyle çamaşır yıkama işlemini gerçekleştiriyor.

Yeni evlenecekler dikkat! Profilo ısı pompalı kurutma makinesi indirimde! İşte Profilo 14 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecekler ve indirim fırsatını kollayanlar, Profilo KM8610HTR 8 kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi indirimle satışa sunuldu. İşte detaylar..

Profilo FRGA103I -7  Frga103ı Ankastre Fırın  indirimde! Yetişen alıyor! 2 Mart 2023 fiyat listesi

Profilo FRGA103I -7 Frga103ı Ankastre Fırın , buhar destekli pişirme teknolojisi, 4 farklı pişirme programı ve geniş iç hacmi sayesinde yeni lezzetlerin deneyimini yaşatıyor.

Profilo'nun Üstten Donduruculu Buzdolabı ne kadar? İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Buzdolabını yenilemek isteyenlerin kaçırmak istemeyeceği fırsat Profilo'da. Profilo buzdolapları bir çok yeni teknolojiye sahip olmasının yanında iç hacimleri oldukça geniştir. NoFrost teknolojisi ile çözdürme işlemine son veren geniş ailelerin tercihi Profilo buzdolabı 3 şubat 2023 fiyat listesi

Toshiba duvar tipi klima fiyatları ne kadar? İşte 29 Ağustos 2022 fiyat listesi

Sıcak yaz aylarının gelmesi ile birlikte evi, ofisi veya dükkanı için klimayı almak isteyenler klima fiyatlarını araştırıyor. Toshiba duvar tipi klimalar yeni nesil özellikleri ve üstün teknolojisi ile dikaktleri üzerine çekiyor. İşte fiyat listesi 29 Ağustos 2022...

Profilo'dan ''oh be dedirten'' kampanya! Klimasız ev kalmasın! İşte Profilo klima fiyat listesi...

Profilo'da yaza özel ''oh be dedirten'' kampanya başladı. Klima fiyatlarına indirim yapıldı. Peki klima fiyatları ne kadar? İşte 5 Ağustos 2022 klima fiyatları...

Toshiba Klima fiyatları ne kadar? İşte 21 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Sıcak havaların gelmesiyle birlikte evine, ofisine ya da dükkanına klima almayı düşünenler güncel fiyatları araştırmaya başladılar. Toshiba Klimalar gelişmiş özellikleri ve yeni nesil teknolojisiyle oldukça dikkat çekiyor. Peki, Toshiba Klima fiyatları ne kadar? İşte 21 Mayıs 2022 fiyat listesi...

profilo yeni klima Haberi

profilo yeni klima


Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin yeni ürünü Bio Model Split Klima farklı özellikleriyle dikkat çekiyor. Bio filtre özelliği ile evleri kirli hava, çiçek polenleri ve toz akarından koruyan Profilo Bio Model Klima,  evlerde solunan havayı sigara dumanından arındırarak, bakteri, mantar ve mikropların aktif hale geçmesini önlerken yüksek sterilizasyon gücü ile konfor ve sağlığı bir arada sunuyor.


BSH grubunun Türkiye’deki yerel markası olan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin yeni Bio Model split kliması, temiz hava sağlayan Bio Filtre özelliği ve hepa filtresi ile bu yaz evlere sağlık ve konforu bir arada sunuyor. 


Klimanın Bio Filtre özelliği evleri kirli hava, çiçek polenleri ve toz akarlarından  arındırırken. içinde yer alan hepa filtre çok küçük toz parçalarını yakalıyor ve bu sayede bakteri, mantar ve mikropların aktif hale...