19 / 04 / 2024

Profilo'nun yeni ürünü Bio Model Split Klima!

Profilo'nun yeni ürünü Bio Model Split Klima!

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin yeni ürünü Bio Model Split Klima farklı özellikleriyle dikkat çekiyor...




Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin yeni ürünü Bio Model Split Klima farklı özellikleriyle dikkat çekiyor. Bio filtre özelliği ile evleri kirli hava, çiçek polenleri ve toz akarından koruyan Profilo Bio Model Klima,  evlerde solunan havayı sigara dumanından arındırarak, bakteri, mantar ve mikropların aktif hale geçmesini önlerken yüksek sterilizasyon gücü ile konfor ve sağlığı bir arada sunuyor.


BSH grubunun Türkiye’deki yerel markası olan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin yeni Bio Model split kliması, temiz hava sağlayan Bio Filtre özelliği ve hepa filtresi ile bu yaz evlere sağlık ve konforu bir arada sunuyor. 


Klimanın Bio Filtre özelliği evleri kirli hava, çiçek polenleri ve toz akarlarından  arındırırken. içinde yer alan hepa filtre çok küçük toz parçalarını yakalıyor ve bu sayede bakteri, mantar ve mikropların aktif hale geçmeleri engelleniyor. 


Bio Filtre ile mükemmel hava temizliği 


Bio Model klimalarda bulunan ve yüksek sterilizasyon gücüne sahip Bio Filtre, bakterilerin yüzde 95’ten fazlası ve küçük tozların yüzde 99’unu tutarak bulunduğu ortamın havasını etkin bir şekilde temizliyor. Bio Filtre, bakteri barındırmayan yapısı ve zahmetsizce çıkarılıp temizlenebilme özelliğiyle de hem temiz bir hava hem de kullanım kolaylığı sunuyor. Profilo’nun Bio Model klimalarında bulunan zaman ayarı ise klimanın istenilen saatte açılıp kapatılabilmesini sağlıyor ve böylelikle evlerde serinlik için beklemeye gerek kalmıyor. 


Sağlığa zararlı gaz ve kokuları verimli şekilde yakalayıp parçalayarak tutan Bio Filtre sayesinde ayrıca formaldehitler ve diğer uçucu organik maddeler havada bulunan oksijen ile kimyasal reaksiyona sokularak su ve karbondioksite dönüştürülüyor. Böylelikle Bio Filtre, kanser yapıcı etkisi olan ve insan sağlığına son derece zararlı olan formaldehit kirliliğini etkin bir şekilde önleyerek ortama temiz ve ferah bir hava sağlıyor.


Geri Dön