19 / 04 / 2024

Bio Model Split Klima

Bio Model Split Klima

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin yeni ürünü Bio Model Split Klima farklı özellikleriyle dikkat çekiyor...

Profilo'nun yeni ürünü Bio Model Split Klima!

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin yeni ürünü Bio Model Split Klima farklı özellikleriyle dikkat çekiyor...

Çamlıca Camisi Türkiye'ye model olacak!

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Ünal, İstanbul'da yapımı süren Çamlıca Camisi model alınarak ülkenin birçok köşesine de bu mimaride camiler yapılabileceğini söyledi.

Azerbaycan TOKİ'yi model aldı!

TOKİ model alarak, Azerbaycan Konut ve İnşaat Yapım Kamu İdaresi'ni kurdu. Turan, "TOKİ modelini öğrenmek ve uygulamak isteyen ülkelere tecrübelerimizi ve finansman modelimizi aktarıyoruz." dedi.

Tarlabaşı 360 model anlamında Türkiye'de bir ilk!

Çalık Gayrimenkul kentsel dönüşümün tecrübesini yaşadı. 10 senelik zorlu bir sürecin ardından Tarlabaşı 360 projesini tamamlamaya artık çok yakın. Feyzullah Yetgin, projenin kapsam, ölçek ve model anlamında Türkiye'de bir ilk olduğunu söylüyor.

Bio İstanbul A.Ş.'nin acı günü! Ahmet Özkul vefat etti!

Bio İstanbul Proje Geliştirme ve Yatırım A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Çağatay Özkul'un babası Ahmet Özkul vefat etti. Bio İstanbul Proje Geliştirme ve Yatırım A.Ş. taziye ilanı yayınlattı.

Bio İstanbul'da satışlar yeniden başlıyor!

Başakşehir’de Sazlıdere Baraj Gölü kenarında hayata geçirilecek olan Bio İstanbul'da satışlar yeniden başlıyor, 2 milyon metrekarelik bir alan üzerinde kurulacak olan proje 2.2 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilecek.

Kahramanmaraş model şehir olacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Ünal: "Selçuklu ile Osmanlı mirasını barındıran kültür turizminin önemli merkezlerinden Kahramanmaraş, kendi kimliğini bulduğunda model şehir olacak" dedi.

Kadir Topbaş'a Model Gençlik Şehri ödülü!

New York’ta Birleşmiş Milletler sürdürülebilir kalkınma zirvesine katılan Başkan Kadir Topbaş, BM Gençlik ve Çocuk Ana Çalışma Grubu ile Habitat Programı tarafından ‘Model Gençlik Şehri’ ödülüne layık görüldü.

TOKİ Yunuseli BGC Konutları Türkiye'ye model olacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, yaptığı yazılı açıklamada, 'TOKİ olarak, basın mensuplarını konut sahibi yapmak için ilk adımı attık. BGC ile yürüttüğümüz konut projesi, Türkiye için model oluşturacak.'

TOKİ Osmangazi BGC konutları Türkiye için iyi bir model!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) ile basın mensupları için yürüttükleri konut projesinin Türkiye için model olacağını bildirdi.

TOKİ Osmangazi BGC konutları Türkiye için model olacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) ile basın mensupları için yürüttükleri konut projesinin Türkiye için model olacağını bildirdi.

Model Kartal satış fiyatları!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneğine sahip Model Kartal Evleri İstanbul Anadolu Yakası'nda yükseliyor. Model Kartal satış fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Erzurum kentsel dönüşümde model oldu!

Erzurumluların en ekonomik bir şekilde ev sahibi olmaları için yoğun çaba harcayan Başkan Sekmen, kentsel dönüşümde Doğu Anadolu Bölgesi’nde adeta model oldu. İşte projenin ayrıntıları...

Mehmet Açıkgöz: GAP, Güney Afrika ülkelerine model olacak!

Türkiye'nin Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) kapsamında suyun verimli kullanımındaki tecrübeleri, Fas, Uganda ve Burkina Faso'ya model olacak. Türkiye'nin GAP kapsamında suyun verimli kullanımındaki tecrübeleri, 28 kişilik heyete aktarılıyor.

Bio Model Split Klima Haberi

Bio Model Split Klima


Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin yeni ürünü Bio Model Split Klima farklı özellikleriyle dikkat çekiyor. Bio filtre özelliği ile evleri kirli hava, çiçek polenleri ve toz akarından koruyan Profilo Bio Model Klima,  evlerde solunan havayı sigara dumanından arındırarak, bakteri, mantar ve mikropların aktif hale geçmesini önlerken yüksek sterilizasyon gücü ile konfor ve sağlığı bir arada sunuyor.


BSH grubunun Türkiye’deki yerel markası olan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin yeni Bio Model split kliması, temiz hava sağlayan Bio Filtre özelliği ve hepa filtresi ile bu yaz evlere sağlık ve konforu bir arada sunuyor. 


Klimanın Bio Filtre özelliği evleri kirli hava, çiçek polenleri ve toz akarlarından  arındırırken. içinde yer alan hepa filtre çok küçük toz parçalarını yakalıyor ve bu sayede bakteri, mantar ve mikropların aktif hale...