19 / 04 / 2024

Profilo FRGA103I -7  Frga103ı Ankastre Fırın  indirimde! Yetişen alıyor! 2 Mart 2023 fiyat listesi

Profilo FRGA103I -7  Frga103ı Ankastre Fırın  indirimde! Yetişen alıyor! 2 Mart 2023 fiyat listesi

Profilo FRGA103I -7 Frga103ı Ankastre Fırın , buhar destekli pişirme teknolojisi, 4 farklı pişirme programı ve geniş iç hacmi sayesinde yeni lezzetlerin deneyimini yaşatıyor.



Profilo FRGA103I -7  Frga103ı Ankastre Fırın  indirimde! Yetişen alıyor! 2 Mart 2023 fiyat listesi
Yeni lezzetler ortaya koymak ve ya soğumuş ürünleri ısıtmak için fırınlardan yararlanılır. Profilo ankastre fırın yenilikçi teknolojisi ile yiyecekleri istediğiniz ısıda dışı çıtır içi sulu biçimde pişirir.Bununla birlikte ısıtmak istediğiniz ürünlerin lezzetini korur ve kurumasını engeller

ANKASTRE FIRIN ÖZELLİKLERİ

  • Buhar destekli pişiren lezzet buharı ankastre fırın ile et, tavuk ve balık yemeklerinizin dışı çıtır çıtır, içi sulu olurken hamur işleriniz daha kabarık ve eşit ısıda pişmiş vaziyette tüketime hazır hale getirlir.
  • Yiyeceklerinizi yeniden ısıtmak istediğinizde ilk günkü lezzetini korur ve fırından çıkan yiyeceklerin kuruması fırının sahip olduğu fan sistemi sayesinde engellenir. Lezzet Buharı özelliği sayesinde tüm sevdikleriniz birbirinden lezzetli yemeklerin keyfini çıkarır.
  • Profilo Ankastre Fırınlardaki özel Izgara Tepsisi ile istenmeyen kokular ve duman problemi olmadan evinizde mis gibi ızgara keyfinin tadını çıkarırsınız. 
  • Profilo Ankastre Fırınlar, 3D Sıcak Hava Pişirme Programı ile aynı anda 3 tepside balık, muffin, fırında makarna gibi farklı yemekleri tatlarını birbirine karıştırmadan pişirilmesini sağlayarak tüktime hazır hale getirir.
  • Fırının içindeki ısıyı eşit şekilde dağıtarak her bölmedeki yiyecek için ideal pişirme ortamı sunar. 3D Sıcak Hava Pişirme Programı ile aileniz için tek seferde koca bir ziyafet sofrası kurabilmeniz mümkündür.
  • Profilo Ankastre Fırınların arka panelinde; iç duvarları kaplayan, pişirirken veya kızartırken oluşan yağ kalıntılarını emen ve oksidasyon yoluyla parçalayan mikro ince seramik kürelerden oluşan özel bir kaplama yer alır. Bu özel kaplama sayesinde fırınınızın arka paneli kolayca temizlenir.

Peki Profilo ankastre ocağın teknik özellikleri ve fiyat listesi nedir?


Geri Dön