25 / 04 / 2024

Simfer 4502 45 lt Beyaz Midi Fırın indirimli fiyatıyla Carrefoursa'da satışta! Yetişen alıyor! 6 Mart 2023 fiyat listesi

Simfer 4502 45 lt Beyaz Midi Fırın indirimli fiyatıyla Carrefoursa'da satışta! Yetişen alıyor! 6 Mart 2023 fiyat listesi

Simfer 4502 45 lt Beyaz Midi Fırın, son teknolojik donanımı, farklı pişirme fonksiyonları ve geniş iç hacmiyle birden fazla yemeği eşit ısıda pişirmenizi sağlar. 



Simfer 4502 45 lt Beyaz Midi Fırın indirimli fiyatıyla Carrefoursa da satışta! Yetişen alıyor! 6 Mart 2023 fiyat listesi
Sağlıklı ve lezzetli yemekler pişirmeniz için Simfer 4502, gelişmiş teknolojisi ile mutfaklarda yerini alıyor. Simfer 4502 midi fırın farklı pişirme fonksiyonları ve geniş iç hacmi ile birden fazla yemeği aynı anda pişiriyor.

MİDİ FIRIN ÖZELLİKLERİ

Simfer 4502 turbo beyaz midi fırın 6 farklı güç fonksiyonu ile yemekleri farklı sistemlerde pişirmenize yardımcı olur.Fırında tavuk, et, sebze yemekleri ve börek gibi hamur işlerini midi fırının ısıyı homojen olarak dağıtması sayesinde lezzetli, hızlı ve kolay yoldan pişirmenizi sağlar.

Midi fırında yer alan turbo fan sistemi ısıyı yemekler üzerinde eşit şekilde dağıtır. Simfer 4502 midi fırın ile pişirdiğiniz yemeklerin tüm ısıyı direkt olarak alabilmeleri için kapı penceresinin üç tarafı da conta ile tasarlanmıştır. Böylece fırın içerisindeki ısı kapı aralıklarından sızarak dışarı çıkmaz.

İç hacminin 45 LT genişliğinde olması büyük boyutlarda yemek pişirmenizi sağlar.Simfer midi fırında bulunan 3 ayrı ızgara teli ile 3 farklı yemeği yuvarlak tepsi ya da ısıya dayanıklı cam tepsi ile pişirmeniz mümkündür. 

Simfer 4502 beyaz 45 litre turbo midi fırın beraberinde dikdörtgen ve yuvarlak tepsi ile gelir. Dikdörtgen tepsinin el kesmeyen yumuşak dokusu ile tepsi güvenli kullanım sunar.Ev yoğurdu için gerekli olan 40-45 derece ayarı otomatik olarak sabit tutan midi fırın ile 4-5 saat içerisinde kendi yoğurdunuzu yapabilirsiniz.

Midi fırının öne çıkan özelliklerinden biri de buharlı temizlik fonksiyonudur. Kullanıcılarına kolay temizlik imkanı sunan 4502 modeli tepsisine koyacağınız iki bardak su ile kendini temizleyerek sizi temizlik zahmetinden kurtarır.

Peki Simfer midi fırın nasıl bir teknik özelliklere sahiptir? 
 


Geri Dön