26 / 04 / 2024

Pronet Plus projeleri

Pronet Plus projeleri

Pronet, günümüz insanının yaşam biçimini kökten değiştiren akıllı teknolojileri bünyesinde bulunduran ‘Pronet Plus’ hizmeti ile, abonelerini geleceğe taşıyor. Pronet Plus ile akıllı yaşam devri başlıyor.

TOKİ'nin A plus projeleri akıllı bina olsun!

CEO Club Endüstri 4.0 Zirvesi Capital ve Ekonomist dergilerinin öncülüğünde düzenlendi. Cisco CEO'su Cenk Kıvılcım, "TOKİ'nin A plus projelerinin akıllı bina olması zorunlu olsun. Bunu da yerli yazılımcılarımız yapsın'' açıklamasında bulundu.

Pronet Plus'tan Akıllı Zil!

Pronet Plus tarafından geliştirilen Akıllı Zil ev sahipleri için yeni hizmet sunuyor. Tasarım, aynı zamanda kötü niyetli kişiler için caydırıcı etkiye sahip.

Pronet'ten ısınma giderlerinde yüzde 40 tasarruf sağlayan çözüm!

Pronet Plus ile sunduğu çözümlere Akıllı Termostat’ı da ekledi. Akıllı Termostat ile kullanıcılar, ev ya da işyerlerindeki kombilerini uzaktan açıp kapatabiliyor, ısı seviyesini ayarlayabiliyor ve bu sayede ısınma giderlerinde yüzde 40’lara varan tasarruf sağlıyor.

Pronet Plus ile evlere kolaylık!

Pronet Plus, belirlediğiniz senaryolara uygun anlık bildirimlerle evinizde olup bitenden hemen haberdar olmanızı da sağlıyor.

İzmir'de karma konut projeleri ilgi görüyor!

İzmir'in önemli inşaat şirketlerinden Yapıtsan, halen devam eden Laila Konakları, Bornova Hill Konutları, Meva Deluxe Villaları ve Bornova Penta Plus Konakları projeleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

216 Yapı Kozyatağı'na 15 milyonluk proje yapacak!

Markalı konut sektöründe adını 216 Sancaktepe, 216 Butik, 216 Koru ve 216 Butik Plus projeleri ile duyuran 216 Yapı, Kozyatağı'na 15 milyon liraya mal olacak proje yapacak.

Halk GYO Eskişehir'e Panorama Plus ile girdi!

Konut, ofis ve otel projeleri hayata geçiren Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Halk GYO), İstanbul dışındaki ilk konut projesini Panorama Plus ile Eskişehir'de yapıyor.

Pronet Plus ile akıllı yaşam devri başlıyor!

Pronet, günümüz insanının yaşam biçimini kökten değiştiren akıllı teknolojileri bünyesinde bulunduran ‘Pronet Plus’ hizmeti ile, abonelerini geleceğe taşıyor. Pronet Plus ile akıllı yaşam devri başlıyor.

Realty Plus Türkiye, Rus gayrimenkul pazarına girdi!

Realty Plus Türkiye, yurt dışına yönelik şubeleşme çalışmalarında da atağa kalktı. Geçtiğimiz ay Makedonya’da ofis açan firma, şimdi de Rus yatırımcılara, Türkiye’deki projeleri pazarlamak üzere Moskova’da hizmet vermeye başladı.

Mar Yapı, G Plus'la Divan Grubu'nu rezidans işletmeciliğine taşıyor! Tıklayın ve izleyin!

Mar Yapı tarafından Bağcılar Güneşli'nin ilk markalı konut projeleri arasında yer alan G Plus, ikinci etaptaki rezidans ve otelin işletmesi için Divan Grubu ile anlaştı

Adress Balat ve Bulvar Plus'ta faiz oranı düştü! 120 ayda 0,92 faizle!

Ömer Kumova İnşaat, bankaların konut kredi oranlarını artırmasına rağmen satışta olan projeleri Adress Balat ve Bulvar Plus'ta konut kredisi oranlarını düşürmeye devam ediyor

Ofton İnşaat, A Plus Gayrimenkul ve Finans Hizmetleri Fuarında!

Ofton İnşaat, projelerini 4'üncüsü düzenlenecek A Plus Gayrimenkul ve Finans Hizmetleri Fuarı'na stand açarak gösteriyor. Firmanın en yeni projeleri, ilk kez bu fuardaki standlarında açıklanacak

A plus konut projeleri, Hilton'da buluşuyor!

4. A Plus Gayrimenkul ve Finans Hizmetleri Fuarı, 28 Ekim 2011 tarihinde Hilton Convention Center'da başlıyor. Türkiye'nin tek satış odaklı fuarı olma özelliğindeki fuara Trump Towers, Emaar, Demsa Sabancı Holding, Rixos Elysium gibi firmalar katılıyor

Pronet Plus projeleri Haberi

Pronet Plus projeleri

Pronet, mevcut hizmetlerine ek olarak; yeni interaktif güvenlik sistemleri, görüntüleme sistemleri, akıllı ev çözümleri ve enerji yönetimini içeren benzersiz ‘Pronet Plus’ hizmetiyle, güvenlik  sistemini günlük hayatın vazgeçilmez bir parçası haline getirerek abonelerine daimi bir iç huzuru vaat ediyor.

Basın Bülteni, 26 Kasım 2014 - Sağladığı hizmetlerle abonelerine emniyetli bir yaşam sunan Pronet; ‘interaktif güvenlik’, ‘görüntüleme sistemleri’, ‘akıllı ev çözümleri’ ve ‘enerji yönetimi’ gibi hizmetleri içeren akıllı güvenlik sistemi Pronet Plus ile yeni bir dönem başlatıyor.


Mevcut Pronet güvenlik sistemiyle birlikte çalışan Pronet Plus; mobil iletişim kanalları sayesinde, kullanıcıya, uzak olduğu evinden ve sevdiklerinden an ve an haberdar olup gerekli kontrolleri yapabilme imkânı tanıyor. Pronet böylece, abonelerin kendi yaşam senaryolarına göre uyarladığı güvenlik  sistemini, hayatı kolaylaştıran yeni servislerle gündelik yaşamın vazgeçilmez bir...