27 / 04 / 2024

protokol ankara

protokol ankara

Ender İnşaat'ın Çukurambar'da hayata geçirdiği 'Protokol Ankara'da ofis ve mağazalarda kiralama başladı. Şehrin prestij simgesi olarak konumlanan projenin ofisleri, metrekaresi 25 TL'den başlayan fiyatlarla kiracı buluyor.

Protokol Ankara'da kiralamalar başladı!

Ender İnşaat tarafından Çukurambar'da hayata geçirilen Protokol Ankara'da ofis ve mağazalarda kiralamalar başladı. Protokol Ankara'nın ofisleri, metrekaresi 25 TL'den başlayan fiyatlarla kiracı buluyor. İşte ayrıntılar...

Protokol Ankara’da kiralamalar başladı!

Ender İnşaat tarafından Ankara, Çukurambar’da hayata geçirilen Protokol Ankara’da ofis ve mağazalarda kiralamalar başladı. Protokol Ankara’nın ofisleri, metrekaresi 25 TL’den başlayan fiyatlarla kiracı buluyor.

Protokol Ankara projesi görücüye çıktı!

Çukurambar’da inşa edilen ve özel lokasyonuyla dikkati çeken Protokol Ankara İş Merkezi, düzenlenen lansmanla görücüye çıktı. Lansmana Milletvekili Sinan Aygün’ün yanı sıra çok sayıda davetli ve basın mensubu katıldı.

Protokol Ankara görücüye çıktı!

Çukurambar’da inşa edilen ve özel lokasyonuyla dikkati çeken Protokol Ankara İş Merkezi, düzenlenen lansmanla görücüye çıktı. Lansmana Milletvekili Sinan Aygün’ün yanı sıra çok sayıda davetli ve basın mensubu katıldı.

Protokol Ankara İş Merkezi, iş dünyasının saygın isimlerini bir araya getirecek!

Ender İnşaat ve Ebced İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Protokol Ankara İş Merkezi Projesi, ofislerin her ihtiyacına cevap verebilen donatıları ve kente estetik katan mimarisiyle dikkat çekiyor.

Protokol Ankara 'da metrekare birim fiyatı 7 bin lira!

Protokol Ankara Çetin Emeç Bulvarı üzerinde yükseliyor, projede metrekare birim fiyatı 7 bin lira olarak belirlendi...

Emlak Konut GYO'nun Merkez Ankara'daki toplam geliri 1.6 milyar TL'ye çıktı!

Emlak Konut GYO projelerinden Merkez Ankara'da yüklenici ile yapılan Sözleşmeye Ek 8 No.lu protokol ile arsa satışı karşılığı asgari şirket payı toplam geliri 1.384.181.652,31 TL'den 1.618.585.345,50'ye arttı.

Emlak Konut GYO Merkez Ankara'nın geliri 1.3 milyar TL'ye arttı! 

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Merkez Ankara'da yüklenici ile yapılan sözleşmeye ek 7 No.lu protokol ile arsa satışı karşılığı asgari şirket payı toplam geliri 1 milyar 258 milyon 365 bin TL'den 1 milyar 384 milyon 181 bin 652,31 TL'ye arttı.

Ankara Kızılay'a cami inşa edilmesi için protokol imzalandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ile Türkiye Diyanet Vakfı arasında, Kızılay'da cami inşa edilmesi için protokol imzalandı.

Türkiye ve Cibuti arasında arsa devri protokolü imzalandı!

Türkiye ve Cibuti arasında bir protokol imzalandı. Protokole göre, Türkiye, Ankara'da bulunan İncek Diplomatik Site'deki bir arsayı Cibuti'ye, Cibuti de Haramous Sud'da bulunan bir arsayı Türkiye'ye devredecek...

Ankara İncek'e Birleşmiş Milletler kampüsü geliyor!

Ankara İncek'teki Diplomatik Yerleşkede BM Binaları İçin Arazi Tahsisi, Tasarımı ve İnşasına İlişkin Protokol”ün onaylanması uygun bulundu.

Ankara Yeni Adalet Sarayı yapım projesi protokolü imzalandı!

Adalet Bakanı Gül ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, iş birliğiyle inşa edecekleri Ankara Yeni Adalet Sarayı'nın yapım projesi protokol imza törenine katıldı...

Ankara'ya 56 kilometrelik bisiklet yolu geliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek 56 kilometrelik "Bisiklet Yolu Projesi" kapsamında, 5 üniversite ile iş birliği protokolü imzalandı...

Ankara Ulus Meydanı Ulaşım Projesi'ne onay!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Ulus Meydanı ve Çevresi Ulaşım Projeleri gündeme geldi. Dev proje için imzalanan protokolün uygulanması oy birliğiyle kabul edildi.

Ankara Kuzeykent’te yaşam başlıyor!

TOKİ tarafından Ankara’nın kuzeyinde 3 protokol Yolu olarak bilinen bölgede nşa edilen “Kuzeykent Projesi”nde ilk etapta 250 konut, açık artırma yöntemiyle satışa sunuldu.

Emlak Konut ile Maliye Bakanlığı'ndan Ankara'ya yeni proje!

Emlak Konut ile Maliye Bakanlığı, Maliye Hazinesi'ne ait Ankara Çankaya Yenişehir ve Namık Kemal mahallelerinde bulunan toplam 88 bin 89 metrekare büyüklüğündeki arsaları ihale etmek için protokol imzaladı.

Ustalık Sınavı ve Ustalık Belgelendirme Protokolü imzalandı!

Ankara Yenimahalle'de İMKON ve Yenimahalle Belediyesi tarafından “Ustalık Sınavı ve Ustalık Belgelendirme Protokolü” imzalandı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, toplantıda konuşma yaptı.

Ankara'daki askeri arazilerde ilk protokol imzalandı!

Etimesgut’taki Zırhlı Birlikler’den geçecek olan Bağlıca Bulvarı ile ilgili Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasında protokol imzalandı.

Ankara Kadirbey Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sona gelindi!

Ankara Kızılcahamam Belediye Başkanlığı ile Toplu Konut İdaresi arasında yapılan ön protokol çerçevesinde Belediye Başkanı Muhittin Güney yaptığı açıklamada, Kadirbey Bölgesinde oturan vatandaşlarımız için dönüşüm projesinde sona gelindiğini söyledi.

protokol ankara Haberi

protokol ankara

132 bağımsız bölümden oluşan projede, çok amaçlı salonlar, yüksek araç kapasiteli kapalı otopark, yüzde 100 enerji ihtiyacını karşılayan jeneratörler ve 5 asansör ile konfor sağlanıyor. 


Projede, plazada çalışan insanların hasret kaldığı açılır pencerelere de imkan sağlanıyor. 


Habertürk...