20 / 04 / 2024

ptt dağıtıcı alımı

ptt dağıtıcı alımı

PTT'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada,çeşitli branşlarda İdari Hizmet Sözleşmeli Personel olarak mimar ve mühendis dahil 3534 personel alınacağı duyuruldu. Başvurular 21-25 Ekim arasında internet sitesinden yapılacak...

İŞKUR Sağlık Bakanlığı 8 bin personel alımı! Kura tarihi resmen belli oldu! Mülakat yok! Fırsatı kaçırmayın

Sağlık Bakanlığı İŞKUR aracılığıyla 8 bin personel alımı yapacağını açıklamıştı. Personel alımı kurası öncesi başvuru tarihi 23- 27 Şubat tarihlerinde tamamlandı. Peki Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kurası ne zaman? Başvuru sonuçları nereden, nasıl öğrenilecek?

Sinbo’dan elektrikli ısıtıcı almak isteyenlere müjde! Sfh-3394 infrared ısıtıcı görücüye çıktı!

Kasım ayının gelmesiyle beraber sıcaklıkların düşmesi sonucu insanlar elektrikli ısıtıcı alımlarına hız verdi. Bu kapsamda, Sinbo da tüm kullanıcıları memnun edecek bir elektrikli ısıtıcıyı piyasaya çıkardı.

Elektrikli ısıtıcı almak isteyenlere müjde! Goldsun Supra suya dayanıklı elektrikli ısıtıcıda içinizi ısıtacak fırsat!

Kasım ayına sayılı günler kala havaların hissedilir derecede soğumasıyla beraber elektrikli ısıtıcılara olan rağbet de arttı. Elektrikli ısıtıcı konusunda adından sıkça söz ettiren Goldsun da hem kumandalı ve hem de suya dayanıklı bir elektrikli ısıtıcıyla tüketicilerin karşısına çıktı.

PTT KPSS şartsız 10 bin personel alımı: PTT personel alımı başvuru ilanı var mı?

Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü (PTT) tarafından personel alımı detayları merakla sorgulanıyor. PTT KPSS şartsız 10 bin personel alımı: PTT personel alımı başvuru ilanı var mı? İşte detaylar...

Ehliyeti olanlara müjde! İBB rekor sayıda şoför alımı yapacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, (İBB) yüzlerce şoför alımı yapacağını duyurdu. İBB tarafından yapılan açıklamada istihdam edilecek personellerin en az ilkokul mezunu olması ve SRC belgesine sahip olması gerektiği paylaşıldı.

İŞKUR birçok ilde rekor sayıda güvenlik görevlisi alımı yapacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

İŞKUR, pek çok şehirde silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR’un paylaştığı personel alım ilanının ardından güvenlik görevlisi olarak görev almak isteyenler başvuru şartlarını ve detayları merak etmeye başladı.

PTT 10 bin personel alımı yapacak mı? 2023 PTT personel alımı ne zaman yapılacak? PTT iş başvuru şartları neler?

İş arayışında olan milyonlarca vatandaş Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü'nden gelecek açıklamayı bekliyor. Peki, PTT 10 bin personel alımı yapacak mı? İşte detaylar...

Türk Hava Yolları’ndan rekor sayıda personel alımı! Binlerce kişi istihdam edilecek!

Türk Hava Yolları, bünyesinde istihdam etmek üzere tamı tamına 10 bin personel alacağını duyurdu. THY Basın Müşavirliği tarafından yapılan personel alım duyurusuna ilişkin detaylar belli oldu.

Yıl başından bu yana emeklinin alım gücü ne kadar düştü? Kulaklarınıza inanamayacaksınız! 

Memur maaşındaki kayıp büyümeye devam ederken yılın başından bu yana 8 bin 506 TL’lik asgari ücretin alım gücü 6 bin 580 TL’ye düştü. En düşük emekli aylığı 1.245 TL azalmış oldu.

TÜSEB, çok sayıda KPSS şartsız personel alımı yapacak! Elinizi çabuk tutun!

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı, bünyesinde görevlendirilmek üzere 61 memur alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Söz konusu kadrolara başvuru yapacak adaylarda KPSS şartı aranmayacağı paylaşıldı. Peki, personel alımında hangi koşullar aranıyor, son başvuru tarihi ne zaman?

Milli Savunma Bakanlığı 30 bin 62 personel alımı yapıyor! Kadro ve branş dağılımı nasıl olacak?

Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde görev yapacak 30 bin 62 personel alımı yapacağını duyurmuştu. Bakanlık tarafından istihdam edilecek 30 bin 62 kişi için aranan şartlar ve branş dağılımı ile ilgili merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı sürpriz personel alımı! Çok sayıda personel alınacak!

İş arayan yurttaşlara müjdeli haber Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından verildi. Bakanlık, çok sayıda personel alımı gerçekleştireceğini paylaştı. Alım yapılacak söz konusu kadrolara ilişkin başvuru şartları ve ayrıntılar netleşti. İşte detaylar...

PTT personel alımı 2023! PTT personel alımı ne zaman? PTT personel alımı için nereye başvurulur?

PTT personel alımı başladı mı başlamadı mı? merakla araştırılıyor. İşte 2023 PTT personel alımına dair detaylar!

ptt dağıtıcı alımı Haberi

ptt dağıtıcı alımı


PTT'den yapılan açıklamada;


"Şirketimiz Merkez ve Taşra Teşkilatına 657 sayılı Kanun ve diğer kanunların sözleşmeli personel hakkındaki hükümlerine tabi olmaksızın Bakanlar Kurulunca 4/10/2013 tarih ve 28785 sayılı Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe giren “Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketinde Çalıştırılacak İdari Hizmet Sözleşmeli Personel Hakkında Yönetmelik” hükümleri uyarınca istihdam edilmek üzere ekli listede ili, ilçesi, unvanı, pozisyonu, adedi, sınav şekli ve nitelikleri belirtilen pozisyonlara 2012 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) giren adaylar arasından mühendis, mimar, avukat, gişe görevlisi, dağıtıcı ve tekniker unvanlı “İdari Hizmet Sözleşmeli Personel” alınacaktır." 


Kadroların dağılımı şu şekilde:


Mühendis: 125

Mimar:12

Avukat: 10

Tekniker :30

Gişe görevlisi: 2332

Dağıtıcı: 1025


Başvurular 21-25 EKİM 2013 tarihleri arasında www.ptt.gov.tr , http://ik.ptt.gov.tr internet adreslerinden...