19 / 04 / 2024

PTT elektrik yardımı Başvurusu

PTT elektrik yardımı Başvurusu

Devlet tarafından dar gelirli ailelere sağlanan elektrik faturası desteği pandemi sürecinde de devam ediyor. 2 milyon aile bu destekten faydalanıyor. Ödemeler PTT'den yapılıyor, böylece elektrik faturasının 118 liralık kısmı devlet tarafından ödenmiş oluyor.

PTT, fatura ödemekte zorlananların imdadına yetişiyor: Hemen başvuru yaparak 225 TL'lik fatura yardımından yararlanın! 

Elektrik faturalarındaki artış, birçok insanın bütçesini zorlarken, PTT bu konuda belirli koşulları karşılayanlara yardımcı oluyor. Peki, PTT'nin sunduğu elektrik faturası destek programı kimlere yönelik? Hangi kriterlere göre bu yardım sağlanıyor? İşte konu hakkında tüm bilgiler...

PTT Biriktirme Ve Yardım Sandığı Balıkesir'de 160 milyon TL'ye arsa satıyor! 

PTT Biriktirme Ve Yardım Sandığı, Balıkesir ili, Karesi ilçesi, Paşaalanı Mahallesi'nde yer alan arsayı 160 milyon Türk Lirası bedelle satıyor. Peki Balıkesir Karesi'deki arsanın fiyatı ne kadar? 

18 yaşını geçtiysen hemen bu habere bak! Geri ödemesiz 35 bin TL yardım yapılacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yardımlarına son sürat devam ediyor. PTT ve Ziraat Bankası aracılığı ile sağlanan geri ödemesiz 35 bin TL'lik sosyal yardım için başvurular başladı. ayrıntılar haberimizde.

Ay sonu nasıl gelecek diye düşünenlere PTT'den sevindirici haber geldi! 1.100 TL nakit yardımı yapılacak!

PTT'den ay sonunu getiremeyen gereksinim sahibi ailelere büyük müjde! Başvuranlara 1.100 TL peşin yardımı yapılacak! Geçim zorluğu yaşayan vatandaşlara yönelik olarak PTT üstünden yapılan bir ödeme duyurusu yer almaktadır. İşte detaylar.

e-Devlet'ten başvuru yapanlara her ay destek parası! 1-2-3-4-5 çocuğu olanların para yardımı PTT'ye yatıyor! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli vatandaşlara destek sağlamak için sosyal yardım ödemelerine devam ediyor. Bu kapsamda destek sağlayan bakanlık çocuklar için de para veriyor.

Sosyal yardım ödemeleri hesaplara yatıyor! Herkes PTT hesaplarını kontrol etsin!

Sosyal yardım ödemeleri, PTT hesabı olan vatandaşların hesaplarına yatırılıyor. Bu ödemeler, maddi durumu yetersiz olan vatandaşların desteklenmesi amacıyla yapılıyor. Sizde, PTT hesabınız varsa hemen kontrol edin...

Meclisten onayı aldı! Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı en az 2059 TL yardım verecek! PTT'den alabilirsiniz!

Meclisten odan alan nakit desteği sayesinde PTT üzerinden başvuruda bulunarak 2059 TL – 3708 TL yardım alabilirsiniz.

1, 2, 3 ve daha çok çocuğu olan anne babalar şimdi bakın! Çocuk yardımına zam geldi mi? Başvuran PTT'den hemen alıyor! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, dar gelirli haneler için çocuk yardımı ödemesi yapıyor. Peki çocuk yardımına zam geldi mi?

Çalışan ve emeklilere PTT'den 2500 TL yardım! Tek bir şartı var!

Ramazan Bayramı’nın da yaklaşmasıyla birlikte nakit ihtiyacına yönelik bir artış söz konusu oldu. Bakanlık dar gelirli ihtiyaç sahibi vatandaşlara Ramazan Bayramı’nda yardımı yapacak. Yardım PTT’den alınacak. İşte tüm detaylar…

PTT dar gelirli ailelere yardım yapıyor! Bayram yardımı için 1900 TL verilecek!

PTT, bayram öncesinde ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıyor.  1900 TL olarak belirlenen bayram yardımı için ise tek bir şart aranıyor. Yardım ile ilgili merak edilen detaylar ve şartlar haberimizde yer alıyor.

PTT bayram yardımında bulunuyor mu? PTT bayram yardımı var mı? PTT bayram yardımı sorgulama!

PTT bayram yardımında bulunuyor mu? PTT bayram yardımı var mı? sorusu şu sıralarda sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

Meclis onayladı! Hane başı 1900 TL yardım parası PTT'den yatırılacak!

TBMM tarafından onaylanan kararla, bu hafta içerisinde hane başına 1900 TL tutarında yardım ödemesi yapılacak. Ödemeler ise PTT aracılığıyla gerçekleştirilecek.

Çocuk yardımına Nisan zammı geldi mi? Başvuran PTT'den anında alabiliyor! Anne babalar hemen bakın!

Bakanlık tarafından dar gelirli haneler için çocuk başına sosyal yardım ödemesi yapılıyor. Peki çocuk yardımına Nisan zammı geldi mi? Çocuk destek bileşenine nasıl başvurulur? 

PTT elektrik yardımı Başvurusu Haberi

PTT elektrik yardımı Başvurusu

Yüz binlerce ile elektrrik faturası desteğinden yararlanıyor. Başvuru yapan vatandaşar için aylık 118 liraya kadar olan elektrik faturalarınını ödemesi yapılıyor.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; cihaza başlı yaşayan hastalar için ise 200 lira elektrik destek ödemesi yapılıyor. Ödemeler  Her ay PTT'den nakit olarak elden veriliyor. Peki herkes bu destekten faydalanabiliyor mu? Elektrik faturası desteği kimlere veriliyor? Elektrik faturası desteği başvurusu nasıl yapılır? İşte tüm merak edilenler...

ELEKTRİK FATURASI DESTEĞİ KİMLERE VERİLİYOR?

Eelektrik faturası desteğinden faydalananlar; Kronik hastalığı  sebebiyle cihaza bağlı olarak yaşayanlar ve muhtaç durumda olanlar. Muhraç durumda olanlar ise 1. 3294 sayılı Kanun kapsamında muhtaç durumda olduğunuzun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma (SYD) Vakıflarının karar organı olan Mütevelli Heyetleri tarafından tespit edilmesi gerekmektedir.

ELEKTRİK FATURASI DESTEĞİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Elektrik tüketimi desteğinden yararlanmak için öncelikle  Aile, Çalışma ve...