24 / 04 / 2024

Pusula Rüya Yaşam Evleri satılık

Pusula Rüya Yaşam Evleri satılık

Pusula İnşaat Rüya Yaşam Evleri iletişim ve adres bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Pusula İnşaat Rüya Yaşam Evleri'nde daire satış fiyatları 64 bin liradan başlayarak değişiyor...

İnşaat sektörü yaşamımızdaki değişikliklerden etkileniyor!

MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, EMEA bölgesindeki en büyük marka ve iş dünyası festivali Brand Week İstanbul’da “21. Yüzyılda Evimiz Neresi?” başlıklı panelde Fütürist Ufuk Tarhan ile buluştu. Boysanoğlu, “İnşaat sektörü de yaşamımızdaki değişikliklerden nasibini alıyor" dedi.

Zehnder’in Charleston radyatörleriyle yaşam alanları renkleniyor!

Avrupa’nın ilk çelik radyatör üreticisi olan ve İsviçre kalitesini Türkiye’ye getiren ithal radyatör markası Zehnder Grup’un 700 farklı renk ve yüzey kaplama seçeneği sunan Charleston radyatörü, yaşam alanlarına renk ve sıcaklık getiriyor.

Malatya Yaşam ve Spor Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde Genel Sekreter Arif Emecen ile birlikte Yaşam ve Spor Merkezi’nde incelemelerde bulundu, Çakır "Yaşam ve Spor Merkezi Türkiye'ye örnek olacak" dedi

Diyarbakır yaşam endeksi sıralamasında 75'inci!

Diyarbakır, yaşam endeksinde iller sıralamasında 75. sırada yer aldı. Türkiye’de ilk sırayı Isparta, son sırayı Muş aldı. Diyarbakır, alt yapı hizmetlerine erişimde 29. sırada yer alırken, yaşam memnuniyeti endeksi sıralamasında ise 79. sırada yer aldı.

Derebahçe Kültür Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Derebahçe Kültür Yaşam Merkezi'nin temel atma töreninden önce inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Bakgör Yaşam 6'da örnek daireler hazır!

Tamamı beyaz eşyalı ve tamamı 3+1 daire BURSA'da hayata geçirilen Bakgör Yaşam Evleri 6 projesinin tamamı 3+1 dairelerden meydana geliyor.

Pamukkale Kayıhan'a Kültür ve Yaşam Merkezi inşa edilecek!

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kayıhan mahallesine 50 milyon liralık yatırımla "Kayıhan Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi" inşa edileceğini açıkladı. Kayıhan Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi'nin tanıtım toplantısı, Dedeman Park Otel'de yapıldı.

Marina Ankara, Başkenti marina yaşamı ile tanıştırıyor!

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Yapı’nın farklı yaşam konseptleriyle geliştirdiği Marina Ankara projesinde, masmavi sular, rengarenk yelkenliler, kafeler ve restoranlarla çevrelenen marina, projenin ana konseptini oluşturuyor.

Park Yaşam Ataşehir projesi görücüye çıktı!

Dev yeşil proje görücüye çıktı İZKA İnşaat ve Gültekinler İnşaat işbirliği ile yapılan Park Yaşam Ataşehir, İzmirlilerin büyük evlerde yaşama ihtiyacından yola çıkarak yüksek tavanlı, geniş ve ferah daireler sunuyor

Pusula İnşaat Rüya Prestij Suit projesi!

Daire teslimleri hemen yapılan Pusula İnşaat Rüya Prestij Suit projesi İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor. Yüzde 75'i bir yeşil alandan oluşan proje 60 ay vade imkanı sunuyor.

Göktürk Sağlıklı Yaşam Yürüyüş Parkuru'nun yapımına başlanıyor!

Göktürk bölgesinin en önemli ihtiyaçlarından biri daha Eyüp Belediyesi tarafından yakın bir tarihte hayata geçiriliyor. 3 km.lik yürüyüş yolu ve çeşitli sosyal donatılardan oluşacak “Sağlıklı Yaşam Yürüyüş Parkuru”nun yapımına başlanıyor.

Göktürk'e Sağlıklı Yaşam Yürüyüş Parkuru geliyor!

Eyüp Belediyesi tarafından yapılacak olan ’Sağlıklı Yaşam Yürüyüş Parkuru’ için çalışmalara Nisan ayında başlanacak. Göktürk sakinlerinin Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’dan talepleri arasında yer alan yürüyüş parkuru proje çalışmalarında sona gelindi..

Ferda Deveci, Makyol Yaşam Projesi Satış ve Pazarlama Müdürü oldu!

Ferda Deveci yaklaşık 2 ay önce Makyol Yaşam Projesi Satış ve Pazarlama Müdürü oldu. Deveci, Demir İnşaat Pazarlama ve Satış Müdürlüğü'nden sonra Makyol Yapı'da çalışmaya başladı.

Pusula Rüya Yaşam Evleri satılık Haberi

Pusula Rüya Yaşam Evleri satılık


Rüya Yaşam Evleri Pusula İnşaat tarafından İstanbul Avrupa yakasında Esenyurt ilçesinde inşa edildi. 228 adet konutun yer aldığı Pusula İnşaat Rüya Yaşam Evleri iletişim bilgileri ve adres bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.


2 blok olarak inşa edilen Esenyurt Rüya Yaşam Evleri'nde bloklar 14 katlı olarak yükseliyor. Daire teslimlerinin hemen yapıldığı Pusula Rüya Yaşam Evleri satılık stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatiflerinden meydana geliyor. 


Pusula İnşaat Rüya Yaşam Evleri Esenyurt'ta yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar banyosu, açık - kapalı otopark, güvenlik, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, banka, cafe gibi sosyal donatılar bulunuyor.


Pusula İnşaat Rüya Yaşam Evleri iletişim için 854 11 04 numaralı telefondan Esenyurt Rüya Yaşam Evleri satış ofisi ile irtibata...