20 / 04 / 2024

Qent İstinye teslim

Qent İstinye teslim

Toya Yapı ve Dilek Gayrimenkul ortak girişimi ile Boğaziçi’nin eşsiz atmosferinde ve İstinye Park’ın hemen yanı başında hayat bulan Qent İstinye; sadeliği ve çevreye uyumu ile öne çıkıyor.

Tahincioğlu Nidapark İstinye teslim!

73 bin metrekare alanda yükselen Nidapark İstinye Evleri'nde ödemeler 60 aya kadar vade farksız yapılabiliyor. Tahincioğlu Nidapark İstinye teslim tarihi 36 ay sonra gerçekleşecek. 

Nidapark İstinye Evleri ne zaman teslim?

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasına sahip Nidapark İstinye projesinde toplam 538 apart ünite bulunuyor. Peki Nidapark İstinye Evleri ne zaman teslim?

Nidapark Tahincioğlu İstinye teslim tarihi!

Nidapark İstinye projesi üç etap olarak Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Nidapark Tahincioğlu İstinye teslim tarihi ne zaman?

Nidapark İstinye ne zaman teslim edilecek?

12 bloktan oluşan Nidapark İstinye projesinde 2+1, 2,5+1, 3+1, 3,5+1, 4,5+1 ve 5,5+1 daire tipleri bulunuyor. Satışları başlayan Nidapark İstinye ne zaman teslim edilecek?

Nidapark İstinye teslim tarihi!

12 adet blok şeklinde yükselen Nidapark İstinye projesi Nidapark İstinye Evleri Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla inşa ediliyor. İşte Nidapark İstinye teslim tarihi...

Qent İstinye, Cityscape 2015'te En İyi Konut Projesi seçildi!

TOYA Yapı ve Dilek Gayrimenkul'ün geliştirdiği; Tabanlıoğlu Mimarlık imzasını taşıyan Qent İstinye, Cityscape 2015 Mimarlık Ödüllerine damgasını vurdu. n Qent İstinye'de bahçe dubleks, düz daire ve çatı dubleks seçenekleriyle 8 konutun satışı devam ediy

Tabanlıoğlu Mimarlık Qent İstinye ile ödül kazandı!

Türkiye'nin küresel mimarlık ofislerinden Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Global'de Qent İstinye projesi ile ödüle uzandı. Qent İstinye, Cityscape Awards 2015'te "En iyi Konut Projesi" seçildi.

Qent İstinye Cityscape 2015'in En İyi Konut Projesi seçildi!

Eski İstanbul Konakları’nın çağdaş yorumu Qent İstinye mimarlık dünyasının en büyük buluşmalarından biri olan Cityscape Global’de “En İyi Konut Projesi” seçildi.

Qent İstinye, Cityscape Global’de en iyi konut projesi seçildi!

Eski İstanbul Konakları’nın çağdaş yorumu Qent İstinye mimarlık dünyasının en büyük buluşmalarından biri olan Cityscape Global’de “En İyi Konut” projesi seçildi.

Tabanlıoğlu, Qent Istinye ile Cityscape Awards 2015’te ödül aldı!

Cityscape Global 2015’te de Tabanlıoğlu’nun ödül geleneği de bozulmadı. Tabanlıoğlu Mimarlık Cityscape Awards’da bu yılki ödülünü, ‘Qent Istinye’ projesi ile ‘Konut’ kategorisinde aldı.

Qent İstinye’de son 9 daire!

İstanbul’un en yenilikçi butik projelerinden Qent İstinye; Boğaziçi sırtlarındaki muhteşem konumu ve Porsche Design Studio imzası taşıyan iç tasarımı ile lüksün sınırlarını zorluyor.

Qent İstinye European Property Awards’tan 2 ödül aldı!

İstanbul’un en yenilikçi butik projelerinden Qent İstinye; Boğaziçi sırtlarındaki muhteşem konumu ve Porsche Design Studio imzası taşıyan iç tasarımı ile lüksün sınırlarını zorluyor.

Qent İstinye ile Porsche Design Studio imzası evinizde!

İstanbul’un en yenilikçi butik projelerinden Qent İstinye; Boğaziçi sırtlarındaki muhteşem konumu ve Porsche Design Studio imzası taşıyan iç tasarımı ile lüksün sınırlarını zorluyor.

Qent İstinye teslim Haberi

Qent İstinye teslim

TOYA Yapı ve Dilek Gayrimenkul ortak girişimi ile Boğaz’la bütünleşmiş ev ve yaşam kültürünü referans alan yapıda inşa edilen, nitelikli konut ve mimarlık anlayışının çağdaş yaşam tarzıyla birleştiği “Qent İstinye”de yaşam Haziran’da başlıyor. Toplam 3.070 metrekare alan üzerinde az katlı, 122-395 m² arasında değişen 1+1’ den 5+1’e kadar farklı daire tiplerinde üç blok şeklinde planlanan Qent İstinye’de lüks ve konfor bir arada sunuluyor.  Ferah, yüksek tavanlı, güneş ışığı ve manzaradan optimum yararlanılan doğa ile iç içe bir mekan anlayışının hakim olduğu Qent İstinye projesinin mimari tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık, iç mekan tasarımları da dünyaca ünlü Porsche Design Studio tarafından gerçekleştirildi. 

4 mevsimlik bir yaşam

Geniş açıklıklar sayesinde iç mekanlarda daha fazla gün ışığı ile birlikte daha geniş bir manzara sağlanırken, Boğaz’a ve...