26 / 04 / 2024

Nidapark Tahincioğlu İstinye teslim tarihi!

Nidapark Tahincioğlu İstinye teslim tarihi!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark İstinye

Nidapark İstinye projesi üç etap olarak Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Nidapark Tahincioğlu İstinye teslim tarihi ne zaman?



2+1’den 5+2’e kadar konut tiplerine yer verilen  Nidapark İstinye  projesi  Tahincioğlu Gayrimenkul  tarafından inşa ediliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 90 ile 663 metrekare arasında değişiyor. 

Toplam 538 apart üniteden meydana gelen Nidapark İstinye projesi "Lükste Sınır Tanımayan Proje" sloganıyla tanıtılıyor. Nidapark İstinye projesi üç etap olarak hayata geçirildi.  

Tahincioğlu Gayrimenkul  tarafından inşa edilen proje Emlak Konut GYO güvencesine de sahip. Nidapark İstinye Panaroma etabında 24 blok 202 bağımsız bölüm, Nidapark İstinye Koru etabında 12 blok 134 bağımsız bölüm ve Nidapark İstinye Vadi etabında 19 blok 202 bağımsız bölüm yer alıyor.
 
Nidapark Tahincioğlu İstinye teslim tarihi!

Nidapark Tahincioğlu İstinye teslimleri 36 ay sonra yapılacak. Nidapark İstinye projesinde daire sahiplerine fitness salonları, kapalı ve açık yüzme havuzları gibi imkanlar da olacak.
 

Nidapark İstinye projesinde metrekare birim fiyatı 23 bin TL’den başlıyor. Buna göre daireler ortalama 2 milyon 70 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede 60 ay sıfır faizle taksit imkanı sağlanıyor. 
 
Tel: 444 48 46
www.nidaparkistinye.com
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön