27 / 04 / 2024

Numanoğlu Evim teslim tarihi!

Numanoğlu Evim teslim tarihi!

Firma: Numanoğlu İnşaat

Proje: Numanoğlu Evim

Numanoğlu Evim projesinde yer alan 3 oda 1 salon satılık dairelerin büyüklüğü 135 metrekare olarak tasarlandı. Numanoğlu Evim teslim tarihi 2015 Ağustos ayı olarak belirtiliyor...




Numanoğlu Evim projesi Kayseri Talas'ta  Numanoğlu İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor.  Numanoğlu Evim  teslim tarihi bilgisii öncesi projenin özelliklerinden bahsedelim.

Kayseri Numanoğlu satılık daire alanları 135 metrekare olarak belirtiliyor. Proje ödeme planı çerçevesinde 1.000 lira peşinat ödeniyor, kalan miktar firma bünyesinde ara ödeme planına göre ödeniyor. Merkezi ısıtma sistemi, otopark ve güvenlik birimleri gibi sosyal imkanlar Numanoğlu Evim projesiyle sunuluyor.

Numanoğlu Evim Kayseri satılık daire fiyat  bilgileri için satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Numanoğlu Evim Kayseri satılık konutları 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Numanoğlu Evim 3 blok olarak yükseliyor.

Numanoğlu Evim teslim tarihi?

Numanoğlu Evim teslim tarihi ne zaman sorusuna cevap olarak Numanoğlu Evim teslim tarihi 2015 Ağustos ayı olarak bildiriliyor.


Kayseri Numanoğlu Evim nerede?

Numanoğlu Evim nerede:  Kayseri Ofis: Hunat Mh. Özdoğan Sk. Turkuaz İş Mrk. No : 5/26 Melikgazi / KAYSERİ

Telefon: 444 38 68

Web adresi: http://www.numanoglu.com.tr/evim/

Çiğdem ALKAN/Emlakkulisi.com

projeye sor



Geri Dön