25 / 04 / 2024

QNB First gayrimenkul danışmanlığı

QNB First gayrimenkul danışmanlığı

QNB, Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen QNB First müşterilerine gayrimenkul yatırım danışmanlığı için Realty World Türkiye ile anlaşma yaptı.

QNB Finansbank bu kişilere 600 TL verecek! Hemen buraya bakın, sakın tarihi kaçırmayın!

QNB Finansbank, CardFinans ve QNB First bireysel kredi kartı sahiplerine özel bir kampanya sunuyor. Bu kampanya 17 Ağustos ile 30 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacak.

First Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

First Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 200.000,00 sermaye bedeli ile Imad M.M. Alreefi ile Anas Kaya ortaklığıyla  kuruldu.

First Pixel Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

First Pixel Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Bitar tarafından kuruldu.

First İstanbul İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

First İstanbul İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Aydın tarafından kuruldu.

The First Gayrimenkul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

The First Gayrimenkul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Safa Al Najjar tarafından kuruldu.

Turkey First Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey First Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 100  bin TL sermaye bedeli  ile Fahad Ul İslam tarafından kuruldu.

Qnb Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Qnb Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Sert tarafından kuruldu.

First Choice Gayrimenkul Yatırım İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

First Choice Gayrimenkul Yatırım İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Civan Tuncel tarafından kuruldu.

First Homes Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

First Homes Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdessattar Bougouffa, Bousehjin Tony ve Ismail Ben Omrane ortaklığıyla kuruldu.

First Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

First Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli Emre Bonca ve Murat Tiryaki ortaklığında kuruldu. 

Katarlı QNB'den gayrimenkul yatırımı anlaşması!

QNB, Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen QNB First müşterilerine gayrimenkul yatırım danışmanlığı için Realty World Türkiye ile anlaşma yaptı.

Realty World Türkiye, QNB Finansbank’ın gayrimenkul yatırım danışmanı oldu!

İki şirket arasında imzalanan anlaşma ile Realty World Türkiye, QNB Finansbank'ın Xclusive+ ve Private Banking üyelerinin gayrimenkul yatırım danışmanlığını yapacak...

ERA Türkiye, QNB Finansbank’ın gayrimenkul yatırım danışmanı oldu!

Gayrimenkulde dünya devi olan ERA Türkiye, QNB Finansbank’ın gayrimenkul yatırım danışmanı oldu.

QNB First gayrimenkul danışmanlığı Haberi

QNB First gayrimenkul danışmanlığı

Türkiye’ye Finansbank’ı alan Katarlı finans devi QNB, özel müşterilerine gayrimenkul için danışmanlık projesi başlattı. Banka, Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen QNB First müşterilerine gayrimenkul yatırım danışmanlığı için Realty World Türkiye ile anlaşma yaptı.

Finans Gündem'den Cömert Yıldız'ın haberine göre; Lübnan’dan Fransa’ya, Ürdün’den İngiletre’ye 3 kıtadaki ülkelerde faaliyeti bulunan QNB’nin bulunduğu ülkelerden Türkiye’ye yatırım yapmak isteyen yabancı müşteriler, Türkiye’deki işlemlerinde Realty World Türkiye emlak ofislerinden yatırım danışmanlığı alabilecek.

1.500 DANIŞMANI VAR

Realty World Türkiye’nin 33'ün üzerinde şehirde 160'tan fazla emlak danışmanlığı ofisi bulunuyor. Ofislerde ise 1.500 gayrimenkul danışmanı var. 2017 yılında Katarlı banka, ERA Türkiye ile gayrimenkul yatırım danışmanlığı anlaşması yapıldı. ERA Türkiye ve QNB Finansbank anlaşması Xclusive Bankacılık & Private Banking üyelerini...