20 / 04 / 2024

quasar mecidiyeköy iletişim

quasar mecidiyeköy iletişim

Quasar Mecidiyeköy satılık konutların alanları 116 metrekareden başlıyor ve de 518 metrekareye kadar yükseliyor. Projedeki konutların metrekare birim fiyatları 6 bin 600 dolardan başlangıç gösteriyor

Quasar Mecidiyeköy satış!

İstanbul Avrupa yakası Mecidiyeköy'de inşa edilen Quasar Mecidiyeköy satış bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Quasar Mecidiyeköy!

Viatrans ve Meydanbey Ortaklığı ile hayata geçirilen ve 23 bin 700 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Quasar Mecidiyeköy detayları...

Quasar Mecidiyeköy iletişim!

Viatrans – Meydanbey ortaklığı ile hayata geçirilen Quasar Mecidiyeköy iletişim bilgisine haberimizin içinden ulaşabilirsiniz...

Quasar İstanbul Rezidans iletişim!

Viatrans - Meydanbey ortaklığı girişim ile yükselen Quasar İstanbul Rezidans iletişim, adres ve ulaşım detayları için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Sinpaş Sefaköy iletişim!

Sinpaş Sefaköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilecek proje  Sefaköy ilçesinde, E5 Otoyolu'nun yanında yükselecek.

Zer Mecidiyeköy iletişim!

Zer Mecidiyeköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ön satışları başlayan proje Ceylan İnşaat tarafından Mecidiyeköy’de hayata geçiriliyor. 

NEF Çekmeköy iletişim!

NEF Çekmeköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Nef Ormantepe 1.2 milyar TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. 

Ekizler İnşaat Portekiz Kurtköy iletişim!

Ekizler İnşaat Portekiz Kurtköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 112 daire ve 13 ticari alandan meydana gelen projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor.

Kadıköy Merdivenköy iletişim!

Kadıköy Merdivenköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 500 daireden oluşacak projede konut ve ticaret alanları bulunuyor.

Ofis Karat Bakırköy iletişim!

Ön taleplerin toplandığı Ofis Karat Bakırköy projesi Emlak Konut'un "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Ofis Karat Bakırköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Ziverbey 34 Kadıköy iletişim!

Ziverbey 34 Kadıköy iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Ziverbey 34 Kadıköy projesinde teslimler önümüzdeki ay gerçekleştiriliyor...

Fairmont Quasar Mecidiyeköy 16 Ocak'ta açılacak!

“Anları anılara dönüştürmek” sloganıyla yola çıkan Fairmont, Türkiye’deki ilk otelini İstanbul’un kalbi Mecidiyeköy’de 16 Ocak’ta faaliyete giriyor.

Uplife Kadıköy iletişim bilgileri!

650 daire ve 20 adet dükkandan meydana gelen Uplife Kadıköy projesinde daireler 2018 yıl sonunda teslim edilecek. İşte, Uplife Kadıköy iletişim bilgileri...

Pendik Panorama Hill Kurtköy iletişim!

Pendik Panorama Hill Kurtköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Panorama Hill Kurtköy projesinde teslimler 18 ay sonra yapılacak...

Terrace Su Sefaköy iletişim!

Terrace Su Sefaköy iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. İnanlar İnşaat imzasını taşıyan Terrace Su Evleri için ön talep toplanıyor. Projede 160 daire olacak...

Alemdağ Terrace Koru Çekmeköy iletişim!

Alemdağ Terrace Koru Çekmeköy iletişim için 444 2 002 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İnanlar İnşaat imzası taşıyan projede teslimlerin 2017 yılı sonunda gerçekleşmesi planlanıyor.

Brooklyn Life Kadıköy iletişim!

Brooklyn Life Kadıköy iletişim için 444 80 11 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Pana Yapı imzası ile yükselen projede 431 daire ve 14 ticari üniteye yer veriliyor.

quasar mecidiyeköy iletişim Haberi

quasar mecidiyeköy iletişim

Quasar İstanbul,  Viatrans-Meydanbey tarafından Avrupa Yakası içinde Mecidiyeköy'de yükseliyor. Karma proje olan Quasar Mecidiyeköy satılık daire bilgileri öncesinde projeden bahsedelim. 


Quasar Mecidiyeköy kapsamında 4 kafe, 58 ofis, 257 konut ile 17 ticari ünite bulunuyor. Proje kapsamında toplam 2 kule yer alıyor. 


 


 Quasar Mecidiyeköy satılık dairelerinin alanları 116 metrekare ile 518 metrekare arasında değişiyor. Proje toplamda 500 milyon İsviçre Frangı yatırımla yükseliyor. 


Quasar Mecidiyeköy satılık konutların metrekare birim fiyatları 6 bin 600 dolardan başlangıç gösteriyor. Quasar Mecidiyeköy ödeme planı kapsamında banka kredisi ya da firma bünyesi uygulanıyor. 


Quasar Mecidiyeköy kapsamında toplam arsa alanı 23 bin metrekare ve inşaat alanı ise 189 bin 620...