26 / 04 / 2024

rafet orhan

rafet orhan

Başkan Rafet Orhan ''Şu an toprak ve arsa alımı her kesimin bütçesine uygun olması sebebiyle en çok tercih edilen yatırım aracı olarak görülüyor'' dedi.

Gayrimenkul sektörünün yıldızı arsa

Arsaya yatırım yapmanın önemi hakkında Yeşil Vadi Arsa Ofisi ve İnşaat Turizm San.Tic.Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan önemli ipuçları veriyor.

Yeşil Vadi Arsa Ofisi ve İnşaat, Zeytinburnu'nda ofis açtı!

Yeşil Vadi Arsa Ofisi ve İnşaat, 5. ofisini Zeytinburnu'nda açtı.Ofiste gayrimenkul danışmanlığı, arsa, konut, dükkân, arazi ve villa konularına yatırımla ilgili hizmet verilecek

Arsa fiyatları katlandı! Yabancı ve gurbetçiler durmadan arsa alıyor!

Geçen sene ilk defa arsa ve tarla satışları konutu geçti. Yerlilerin yanı sıra yabancı ve gurbetçiler de arsa alımlarını hızlandırdı. Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan geçen sene arsa alan kişilerin yüzde 10'unu gurbetçilerin oluşturduğunu belirtti.

Yeşilvadi Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilvadi Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Şirketi Küçükmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Demirel ve  Rafet Orhan tarafından kuruldu.

Yeşilvadi Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilvadi Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  1  milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Demirel  ve Rafet Orhan tarafından kuruldu.

Rama Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rama Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Rafet Orhan ve Mahmut Yüksel ortaklığında kuruldu. 

Arsa en cazip yatırım aracı!

Yeşil Vadi Arsa Ofisi Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan döviz-altın-borsa gibi yatırım enstrümanlarının zaman içinde cazibesini yitirdiğini söyledi. Orhan, en cazip yatırım aracının arsa olduğunu belirtti.

Orhan Bıçakçıoğlu'ndan sel eleştirilerine yanıt!

Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, Beşikdüzü'nde meydana gelen sel ve heyelan felaketi sonrasında çamur ve balçıkla kaplanan ilçede temizlik çalışmaları aralıksız sürerken teleferik projesi nedeniyle eleştirildi.

Orhan Gencebay, Bodrum'da ev arıyor!

Orhan Gencebay ve Sevim Emre, bu sene bir farklılık yaptı, Türkbükü’nde ev kiraladı.Çift, kirası 7 bin Euro olan evdeki tatilden çok memnun kalınca Bodrum’da ev almaya karar verdi.

Orhan Tavlı kimdir?

Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanı Orhan Tavlı, 10 Eylül 2016 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Çanakkale Valisi oldu. Peki, Orhan Tavlı kimdir?

Orhan Keçeli hastaneye kaldırıldı!

Oğulları Ali Engin ve Nedim Keçeli tarafından 1995 yılında açılan Seba İnşaat ile birlikte inşaat sektörüne giren iş adamı Orhan Keçeli, tatil için geldiği KKTC'de geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Orhan Aydoğan Maslak’ta showroom kurdu!

İnşaat sektöründeyken hobisinin peşinden koşan Orhan Aydoğan, kurduğu Extreme Audio ile ses, müzik ve sinema sistemlerinde Türkiye’nin en büyük şirketine sahip oldu.

Orhan Karaderili'den turizmde yatırıma devam mesajı!

Karaderili Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Karaderili, Bodrum’da Mio Mare adıyla ikinci otel yatırımını planlandığı tarihte faaliyete geçirdiklerini belirtti.

Kocaeli Orhan Camii yeniden restore edilecek!

1,5 yıl önce 750 bin TL’ye restorasyonu Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü tarafından başlatılan Orhan Camisi'nde restorasyon çalışmaları tekrar başlıyor.

Muhammed Cevdet Orhan Aziziye'deki kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı!

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Aziziye'deki başta kentsel dönüşüm çalışmaları olmak üzere, sosyal donatı alanları ve kültür merkezi projeleriyle ilgili Üstün'e bilgi aktardı.

rafet orhan Haberi

rafet orhan

YEŞİL Vadi Arsa Ofisi, 1999'dan bu yana sürdürdüğü dürüst hizmet anlayışı, müşterilerinin yatırım yapma planları için gösterdiği titizlik ve yarının gelecek vadeden yatırımlarını bulma konusunda attığı isabetli adımlarla emlak ve gayrimenkul sektörünün aranan isimlerinden biri olmayı başardı. 

Gerek satışını gerçekleştirdiği bölgelerin artan değeri, gerekse referansı olan müşterilerinin duyduğu memnuniyet. Yeşil Vadi Arsa Ofisi ne sektöründe özel bir yer kazandırdı. 


"Arsa en kârlı yatırımdır" düsturuyla Çerkezköy. Kapaklı. Saray. Büyük Yoncalı. Tekirdağ, Misinli. Marmaracık'ta arsa, arazi ve gayrimenkul konularında faaliyet gösteren ve binlerce aileyi gayrimenkul sahibi yapan Yeşil Vadi Arsa Ofisi ve inşaat ı emsallerinden ayıran fark, imarlı ve ifrazlı arsaları müşterilerine sunması...


Yeşil Vadi Arsa Ofisi Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan, sürpriz projelerle insanlara daha çok gelir kazandırmaya devam edeceklerini belirterek. "Arsa en...