26 / 04 / 2024

Ragıp Paşa Köşkü satış

Ragıp Paşa Köşkü satış

İstanbul'un Kadıköy semtinde 116 yıl önce inşa ettirilen Ragıp Paşa Köşkü, mahkeme kararıyla satışa çıktı. İşte icratan ihaleyle satışa çıkan köşk için istenen rakam ve köşkün tarihine ilişkin detaylar....

Ağızları açık bırakan olay: Çürük binayı yıkıp daha çürüğünü yaptılar!

İstanbul Bahçelievler'de ağızları açık bırakan bir olay yaşandı. Evlerini dönüşüme sokan vatandaşların anlaştığı müteahhit çürük binayı yıkıp daha çürüğünü yaptı.

Bu kez tüp değil fiyatlar patladı! Eylül ayı tüp fiyatlarını görenin ağzı bir karış açık kaldı! 

Tüp kullananlar için resmen kötü haber geldi. Son zamanlarda gündemden düşmeyen tüp fiyatlarına eyvah dedirten zam geldi. Eylül ayı tüp fiyatlarını görenin ağzı bir karış açık kaldı...

Kadıköy’ün simgesi satıldı:449 milyon 363 bin 500 lira

İstanbul Kadıköy’de bulunan ve ‘Kadıköy’ün simgesi’ olarak bilinen tarihi ‘Perili Köşk’ satıldı. İcradan satışa çıkarılan 116 yıllık Ragıp Paşa Köşkü’nü bugün tek alıcı olan Türkiye İş Bankası satın aldı.

Perili Köşk satıldı! Fiyatı dudak uçuklattı

İstanbul Kadıköy’de bulunan ve ‘Perili Köşk’ olarak adlandırılan 116 yaşındaki tarihi Ragıp Paşa Köşkü satıldı…

Tarihi 'Perili Köşk' 449 milyon liraya icradan satıldı!

İstanbul Kadıköy'de "Saray Yavrusu", "Küçük Dolmabahçe", ve "Perili Köşk" gibi adlarla anılan tarihi Ragıp Paşa Köşkü, 449 milyon liraya icradan satıldı.

Kadıköy'deki Perili Köşk 450 milyon TL'ye satışa çıkıyor!

İstanbul Kadıköy'de yer alan, "Perili Köşk" ismiyle de bilinen Ragıp Paşa Köşkü, yaklaşık olarak 450 milyon TL muhammen bedelle 2 Eylül tarihinde ihaleye çıkıyor. 

Ragıp Paşa Köşkü icradan satışa çıktı! İşte 116 yıllık tarihi köşke biçilen fiyat

İstanbul'un Kadıköy semtinde 116 yıl önce inşa ettirilen Ragıp Paşa Köşkü, mahkeme kararıyla satışa çıktı. İşte icratan ihaleyle satışa çıkan köşk için istenen rakam ve köşkün tarihine ilişkin detaylar....

Gümüş alıp kenara atanları şaşkın! O rakamlar belli oldu! İşte güncel gümüş fiyatları 21 Haziran 2022

Bugün gümüş fiyatlarında son durum yatırımcılar ve gümüş alıp kenara atıp bekletenler tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatlarını görenler şaşkına döndü. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? İşte 21 Haziran 2022 güncel gümüş fiyatları...

Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridinin imara açılması geri çekildi!

İBB yönetiminin Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridini imara açması öneren teklifi, mecliste  AK parti ve MHP grupları tarafından verilen 'hayır' oyları ile geri çekildi. 

Kadıköy Zühtüpaşa 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy ilçesi, Zühtüpaşa Mahallesi, 280 ada, 29 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Cihangir'deki Sadık Paşa Konağı satışa çıkarıldı! 

Beyoğlu Cihangir'de bir dönem Japon konsolosluğuna ev sahipliği yapan Sadık Paşa Konağı satışa çıkarıldı. Konak için 40 milyon TL isteniyor.

Balıkesir Zağnos Paşa Camii'nin çevresindeki binalar yıkılıyor!

Balıkesir'de büyük öneme sahip olan Zağnos Paşa Camii’nin siluetinin ortaya çıkarılması için çalışmalar devam ediyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye ekipleri caminin etrafındaki yapıların yıkımını gerçekleştiriyor. 

1300 yıllık Hirami Ahmet Paşa Mescidi eski haline döndü!

Geçtiğimiz gün gündeme getirilen 1300 yıllık Hirami Ahmet Paşa Mescidi’ndeki klima ve kümesler kaldırıldı. Fatih Kaymakamlığı, tarihi caminin aslına uygun hale getirildiğini açıkladı.

Ragıp Paşa Köşkü satış Haberi

Ragıp Paşa Köşkü satış

İstanbul'un Kadıköy ilçesi Caddebostan Sahili'nde yer alan ve halk arasında Perili Köşk olarak bilinen Ragıp Paşa Köşkü icradan satışa çıkarıldı. Osmanlı'nın son dönemi ve Cumhuriyet'e tanıklık eden köşkün sahipleri köşke uzun süre atıl vaziyette bıraktıktan sonra mahkeme kararıyla satılması konusunda uzlaştı.

Anadolu 25.İcra Hukuk Mahkemesi kararıyla icra yoluyla yeni sahibine satılacak köşkü almak isteyenlerin ise 449 milyon lira bedel ödemesi gerekiyor.

Kadıköy'ün tarihi ve simge binaları arasında en dikkat çeken yapısı olarak dikkat çeken köşk, Osmanlı İmparatorluğu Padişahı 2. Abdülhamid'in mabeyincisi Ragıp Paşa tarafından Sirkeci Garı'nın da mimarı olan Prusyalı August Carl Friedrich Jasmund'a 1906'da inşa ettirilmişti.

O günden bugüne geçen 116 yıllık süreçte tarihe tanıklık eden ve önemli mimari izlere sahip Ragıp Paşa Köşkü satışa çıkarılacakyeni sahibini bekliyor. Tapusu Edibe Çiftçi'ye ait olan...