29 / 03 / 2024

Rahime Baş Uçar kimdir

Rahime Baş Uçar kimdir

Perakende sektöründe hareketlilik başladı. Birçok yeni AVM projelerini kapılarını açtı. Rahime Baş Uçar, AVM yatırımcıları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Can Dinçer kimdir? İş hayatına nerede başladı? Arçelik’te hangi alanlarda görev aldı?

Can Dinçer lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerelerde aldı? Ne zaman Genel Müdür Yardımcısı oldu? Şu an hangi görevi yürütüyor? İşte Can Dinçer ile ilgili merak edilen her şey...

Arçelik’ten çılgın kampanya! Atria 24 Premix yoğuşmalı kombi alana termostat sadece 99 TL!

Yoğuşmalı kombi almak isteyenler için Arçelik’te dev indirim kampanyası başladı. Arçelik, Atria 24 Premix yoğuşmalı kombi alana termostatın sadece 99 TL olduğunu duyurdu.

Kuantum Design İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kuantum Design İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Uçar tarafından kuruldu.

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş'tan sert uyarı: Ev fiyatları uçar ve insanlar evsiz kalır

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve Twitter'da yazdıklarıyla sık sık gündeme gelen Özgür Demirtaş yeni bir paylaşımda bulundu. "Serbest ekonomiye müdahale her zaman kötü sonuçlanır" diyen ünlü ekonomist, "ev fiyatları uçar ve insanlar bir süre sonra evsiz kalır" diye uyarıda bulundu. İşte detay

Wi-Fi özellikli Arçelik inverter klima alana çeyiz paketinde dev indirim!

Arçelik, yaz aylarının da gelmesiyle beraber klima alımlarına yönelik dev bir kampanya başlattı. Arçelik, Wi-Fi özellikli 09560 HP Ultra Hijyen Plus Prosmart Inverter Klima alana 5’li çeyiz paketi alımına 8.700 TL indirim uygulayacağını duyurdu.

Arçelik'ten yuva kuracaklara güzel haber! 4 beyaz eşya alana televizyon bedava! 4 Ocak 2023 fiyat listesi 

Türkiye'nin beyaz eşya ve teknoloji devi Arçelik yeni yıla, yeni evlenecekleri sevindirecek bir kampanya ile başladı. Arçelik, dörtlü çeyiz seti alımlarına 6.999 TL değerinde 43 inç FHD televizyon hediye ediyor. İşte kampanya detayları...

Çarşamba Belediyesi 5 gayrimenkul satacak!

Samsun İli Çarşamba Belediye Başkanlığı, Çarşamba'da yer alan 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 27 Aralık tarihinde yapılacak.

Asgari ücrette yeni rakam! 1 Ocak 2023'te bu olursa vatandaş havalara uçar! Hiç kimse beklemiyordu, az önce belli oldu!

Milyonlarca kişinin sabırsızlıkla beklediği asgari ücret zammı üzerine açıklamalar peş peşe gelirken zam oranının açıklanmasına sayılı günler kaldı. Yeni iddia ortaya atıldı! 1 Ocak 2023'te bu olursa vatandaş sevinçten havalara uçar.

Uçarro İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Uçarro İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Memet Uçar tarafından kuruldu.

Arçelik’te büyük indirim! Arçelik çamaşır makineleri ne kadar? İşte 18 Ekim 2022 fiyat listesi…

Kaliteli beyaz eşyanın adresi Arçelik’te büyük kampanya başladı. Arçelik çamaşır makineleri indirimli fiyatıyla satışa çıktı. Peki, Arçelik çamaşır makineleri ne kadar? İşte Arçelik 18 Ekim 2022 fiyat listesi…

Arçelik bulaşık makinelerinde indirimler başladı! İşte Arçelik 17 Ekim 2022 fiyat listesi…

Dayanıklı beyaz eşyanın adresi Arçelik’te büyük kampanya başladı. Arçelik bulaşık makineleri indirimli fiyatıyla satışa çıktı. Peki, Arçelik bulaşık makineleri ne kadar? İşte Arçelik 17 Ekim 2022 fiyat listesi…

Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

TOKİ Batman Kozluk’ta 2 bin 280 liradan başlayan taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü itibarıyla resmen başladı. Peki, TOKİ Batman Kozluk Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Rahime Baş Uçar kimdir Haberi

Rahime Baş Uçar kimdir

Türkiye'de perakendenin nabzı AVM'lerde atıyor. Alışveriş merkezlerindeki canlılık, yeni mağaza açılışları aynı zamanda ekonomi için de bir ölçü niteliğinde. 15 Temmuz sürecinden sonra perakende sektöründe durgunluk yaşansa da şimdilerde piyasalar hareketli.


Bunu artan mağaza yatırımları ve açılan yeni AVM'lerden de anlıyoruz. Meraklıları bilirler İstanbul'dan Bursa'ya, Adana'dan Antalya'ya birçok ilimizde son aylarda birbiri ardına yeni AVM projelerini kapılarını açtı. Ancak öğrendiğimize göre, bu AVM'lerin yarısına yakınında mağazalar boş. Yani AVM'ler yüzde 50'nin altında doluluk oranıyla açılıyor. Biz de AVM'ler neden bu kadar boş açılıyor diye merak ettik. Arkadaşımız Rahime Baş Uçar'ın öğrendiğine göre, AVM yatırımcıları ve işletmecilerle, perakendenin önemli markaları arasında gizliden gizliye bir soğuk savaş yaşanıyormuş. Ekonomik tabirle "arz-talep uyuşmazlığı" diyelim...


Kurların yükseldiği dönemde AVM kiralarının TL'ye dönmesi için seslerini  yükselten...