27 / 04 / 2024

Ramazan Arabacı

Ramazan Arabacı

Modern Kütük Ev İnşaat ve Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Safiye Aktuna ve Ramazan Arabacı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Kartal, Orta Mahallesi'nde kuruldu.

Modern Kütük Ev İnşaat ve Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Kütük Ev İnşaat ve Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Safiye Aktuna ve Ramazan Arabacı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Kartal, Orta Mahallesi'nde kuruldu.

Burçin Cem Arabacıoğlu kimdir?

Mimar Burçin Cem Arabacıoğlu kimdir? Mimar Burçin Cem Arabacıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Doç. Burçin Cem Arabacıoğlu, bugün hangi alanda çalışmalarına devam ediyor?

İncek Life Blue'da Ramazan ayına özel yüzde 10 indirim!

60 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanan İncek Life Blue projesi, Ankara İncek bölgesinde Sinpaş GYO imzasıyla hayata geçiriliyor. Projede Ramazan ayına özel yüzde 10 indirim uygulanıyor...

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri devam ediyor!

Vatandaşları iftar sofrasında buluşturan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi; Rabia Meydanı 'nda, TOKİ 'de, Turgut Özal Parkı'nda ve Haleplibahçe'de yapılan etkinlik ve gösterilerle Ramazan coşkusunu aralıksız sürdürüyor.

Atatürk Mahallesi TOKİ Konutları'nda Ramazan etkinlikleri düzenlendi!

Edremit Belediyesi'nin Ramazan ayı nedeniyle düzenlediği etkinlikler Atatürk Mahallesi'nde yer alan TOKİ Konutları 'nda devam etti. TOKİ konutlarında ki etkinlikte mahalleliler keyifli bir Ramazan akşamı geçirdiler

Sunay Akın Kırıkkale Podium AVM'de Ramazan öykülerini anlattı!

Sunay Akın; 08 Temmuz Salı akşamı eşsiz anlatımıyla eski zamanların Ramazan öykülerini Kırıkkale Podium AVM ziyaretçileri ile paylaştı. Ayrıca söyleşi sonrasında Akın; sevenleriyle sohbet ederek kitaplarını imzaladı.

Hayat Sultanbeyli'de ramazan kampanyası! Yüzde 8 indirim!

Hayat Sultanbeyli projesi ramazan kampanyası düzenledi. Kampanya kapsamında Hayat Sultanbeyli’den ev almak isteyenlere yüzde 8 indirim yapılırken, farklı ödeme seçenekleri ve uygun vade oranlarıyla kolaylık sağlandı.

Şah inn Paradise'da Ramazan ayı programları sürüyor!

Şah inn Paradise Genel Müdürü Yusuf Yücel, yaptıkları çalışmalar sayesinde toplumdaki ‘Ramazan’da tatil yapılamaz’ algısını kırdıklarını ve Ramazan ayında da yüzde 100’e yakın doluluk yaşadıklarını söyledi.

Doğu Karadeniz şenlikleri Ramazan'dan sonra başlayacak!

Kürtün Kaymakamı Enver Özderin yaptığı açıklamada, Doğu Karadeniz 'deki en önemli yayla şenliklerinden olan Kadırga, Kazıkbeli ve Güvende yayla şenliklerinin ramazan bayramından sonra yapılacağını bildirdi.

Sinpaş Bosphorus City'de Ramazan şenlikleri başladı!

Türkiye 'nin ilk temalı konut projesi olarak Sinpaş GYO tarafından Halkalı Atakent bölgesinde hayata geçirilen Bosphorus City bu yıl eğlenceli Ramazan şenliklerine ev sahipliği yapıyor.

Sera Kütahya AVM'de "Bu Ramazan Bizde Yaşanır" etkinlikleri düzenleniyor!

Kütahya'nın en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Sera Kütahya, hem ramazan ayı boyunca küçükten büyüğe herkese eğlence dolu ramazan akşamları yaşatıyor hem de yepyeni bir kampanyaya imza atıyor...

Sekapark, Ramazan ayında her akşam binlerce kişiyi ağırlıyor!

Türkiye’nin en büyük endüstriyel dönüşüm projesi olarak kent halkını hizmetine sunulan Sekapark, Ramazan ayında her akşam binlerce kişiyi ağırlıyor, çocuklar da Sekapark’taki oyun alanlarında gönüllerince eğleniyor.

Alfemo’nun yeni koleksiyonu Messina'da Ramazan’a özel indirim başladı!

Şehirli ve yenilikçi mobilya markası Alfemo’nun cevizin cazibesini taşıyan ve fonksiyonelliği ile dikkat çeken yeni koleksiyonu “ Messina ”da ramazan ayına özel 2000 TL’lik indirim başladı.

Ramazan Arabacı Haberi

Ramazan Arabacı

Modern Kütük Ev İnşaat ve Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Safiye Aktuna ve Ramazan Arabacı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Kartal, Orta Mahallesi'nde kuruldu. 


Modern Kütük Ev İnşaat ve Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek....