27 / 04 / 2024

Rammasun tayfunu filipinler

Rammasun tayfunu filipinler

Rammasun tayfununun Çin'e doğru ilerlemesi yetkilileri harekete geçirdi. Bölgede son 41 yılda görülen en etkili tayfun olan rammasun saatte 180 kilometre hızla ilerleyerek Çin'in Hainan eyaletini dün vurmaya başladı.

Toyota ve Nissan üretime ara verdi!

Japon otomotiv üreticilerinden Toyota ve Nissan, bazı fabrikalarında üretimi durdurma kararı aldılar. Japonya'da Hinnamnor tayfunu sebebiyle, her iki markanın da Salı gününe kadar üretimi durduracağı duyuruldu.

Filipinler, Güney Çin Denizi'nde yeni yapılar inşa edecek!

Güneydoğu Asya ülkesi Filipinler'in bölge ülkeleri arasında egemenlik ihtilaflarının oluştuğu Güney Çin Denizi'nde yeni yapılar inşa edeceği açıklandı...

Filipinler'de otel çöktü: 2 ölü, 1 yaralı!

Filipinler Manila'da yıkımı devam eden eski bir otelin çökmesi sonucu iki işçi yaşamını yitirdi, bir işçi yaralandı...

Filipinler'de New Clark City isimli yeni bir şehir doğuyor!

Filipinler'de yaklaşık 30 yılda tamamlanması planlanan New Clark City isimli yeni bir şehir kuruluyor...

Duterte'den toplu konut eylemcilerine müdahale uyarısı!

Filipinler'de Devlet Başkanı Rodrigo Duterte, başkent Manila'daki devlete ait toplu konut inşaatında oturma eylemi yapan protestoculara eylemi sürdürmeleri halinde polis müdahalesiyle karşılaşacakları uyarısını yaptı.

Somali, Sudan ve Filipinler'de Sağlık Hizmetleri MYO kurulacak!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince, Somali, Sudan ve Filipinler'de Sağlık Hizmetleri MYO kurulacak..

Marawi'nin yeniden inşası için 96,5 milyon dolarlık bütçe ayrıldı!

Çatışmalar nedeniyle hasar gören Filipinler'in Marawi kentinin yeniden yapılandırılması için 96,5 milyon dolar bütçe ayrıldı.

Arçelik yurt dışında yeni pazarlara açılıyor!

Arçelik A.Ş. Genel Müdürü Hakan Bulgurlu, "Tayland’da buzdolabı fabrikamız faaliyete başladı. Endonezya ve Filipinler’de de yeni satış şirketleri kurmayı hedefliyoruz. Hindistan, İran ve Mısır’daki fırsatlara da bakıyoruz.” dedi.

Sani Şener: Filipinler'deki ihale bir ay sonra netleşir!

Turizmde son dakikacıların yine Türkiye’yi tercih edeceğini söyleyen TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, “Bir sıkıntı olduğu muhakkak. Ancak kriz tellallığı yapamayız” dedi.

TAV, Filipinler'de 5 havaalanı için ön yeterlilik aldı!

TAV Havalimanları Holding’in içinde yer aldığı konsorsiyum Filipinler’de beş bölgesel havalimanının işletim ve bakım-onarım hakkı ihalesinden yeterlilik aldı.

Tav, Filipinler'deki 5 havalimanı için ön yeterlilik başvurusu yaptı!

TAV Havalimanları Filipinler'de bulunan5 adet bölgesel havalimanları'nın işletim ve Bakım & Onarım hakkını içeren ve kamu özel sektör ortaklığı kapsamında düzenlenen ihaleye ön yeterlilik için başvuru yaptı.

TAV, Filipinler’de 5 havalimanına talip!

TAV Havalimanları Holding’in içinde yer aldığı konsorsiyum, Filipinler’de 9 milyon yolcuya hizmet veren 5 bölgesel havalimanının işletim ve bakım-onarım hakkını içeren ihaleye ön yeterlilik için başvuru yaptı.

TAV, Filipinler Bölgesel Havalimanları'nın ihalesine başvuruda bulundu!

TAV Havalimanları Holding Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. TAV, Filipinler'de bulunan Bölgesel Havalimanları'nın ihalesine ön yeterlilik için başvuru yaptı.

Rammasun tayfunu filipinler Haberi

Rammasun tayfunu filipinler


Filipinler'de 54 kişinin ölümüne neden olan rammasun tayfununun Çin'e doğru ilerlemesi yetkilileri harekete geçirdi. Bölgede son 41 yılda görülen en etkili tayfun olan rammasun saatte 180 kilometre hızla ilerleyerek Çin'in Hainan eyaletini dün vurmaya başladı. Her yıl milyonlarca turist çeken Hainan eyaletinde 26 bin kişi hükümet kontrolünde güvenli bölgelere tahliye edildi. Eyaletteki otobüs ve tren seferlerine ara verildi. Çin, Filipinler'den gelen tayfuna hazırlanmakla birlikte sellerle de mücadele ediyor. Hafta başından beri 34 kişinin öldüğü, 21 kişinin kaybolduğu...