28 / 03 / 2024

Tav, Filipinler'deki 5 havalimanı için ön yeterlilik başvurusu yaptı!

Tav, Filipinler'deki 5 havalimanı için ön yeterlilik başvurusu yaptı!

TAV Havalimanları Filipinler'de bulunan5 adet bölgesel havalimanları'nın işletim ve Bakım & Onarım hakkını içeren ve kamu özel sektör ortaklığı kapsamında düzenlenen ihaleye ön yeterlilik için başvuru yaptı.



TAV Havalimanları Filipinler'de bulunan Bacolod-Silay, Iloilo, Davao, Laguindingan ve New Bohol-Panglao bölgesel havalimanları'nın işletim ve Bakım & Onarım hakkını içeren ve kamu özel sektör ortaklığı kapsamında düzenlenen ihaleye ön yeterlilik için başvuru yaptı. 


Açıklama:


17 Ağustos 2015 tarihli özel durum açıklamamızda, Şirketimiz ile birlikte Aéroports de Paris'in (ADP) iştiraki Aéroports de Paris Management ("ADPM") ve Metro Pacific Investments Corporation ("MPIC") ortak girişim grubunun oluşturduğu konsorsiyumun, Filipinler'de bulunan Bacolod-Silay, Iloilo, Davao, Laguindingan ve New Bohol-Panglao (Tagbilaran) bölgesel havalimanları'nın işletim ve Bakım & Onarım hakkını içeren ve kamu özel sektör ortaklığı kapsamında düzenlenen ihaleye ön yeterlilik için başvuru yaptığını duyurmuştuk.


Şirketimizin dahil olduğu konsorsiyum, sözkonusu ihalede önyeterlilik almıştır. Konuyla ilgili tüm aşamalarda kamuoyuna bilgi verilecektir.



TAV, Filipinler Bölgesel Havalimanları'nın ihalesine başvuruda bulundu!



Geri Dön