16 / 04 / 2024

Rammasun tayfunu hasar

Rammasun tayfunu hasar

Rammasun tayfununun Çin'e doğru ilerlemesi yetkilileri harekete geçirdi. Bölgede son 41 yılda görülen en etkili tayfun olan rammasun saatte 180 kilometre hızla ilerleyerek Çin'in Hainan eyaletini dün vurmaya başladı.

Hasar gören okullar, israf ve boş vermişlik!

İstanbul Valiliği, 114 okuldan gelen hasar tespit talepleri sonrasında, 20’si az, 9’u ağır hasarlı toplam 29 okulda eğitime ara verildiğini duyurdu...

İstanbul Valiliği'nden hasar gören okullara ilişkin açıklama!

İstanbul Valiliği tarafından, ön hasar tespit çalışmalarında az ve ağır hasarlı olduğu tespit edilen 29 okulda eğitim gören öğrencilerin geçici olarak eğitimlerine devam edecekleri okulları açıklandı..

İstanbul'da 77 binada ağır hasar tespit edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 3 bin 102'si bağımsız birim, 74'ü kamu binası olmak üzere toplam 3 bin 176 yapıda yapılan hasar tespit çalışmalarında, 77 ağır hasarlı yapı tespit edildi.

Esenyurt, Avcılar ve Silivri'de hasar tespit çalışmaları sürüyor!

Esenyurt, Avcılar ve Silivri'de belediye ekiplerinin hasar tespit çalışmaları sürüyor. Silivrispor-Manisaspor maçı, Silivri Stadı'nın deprem sonrası tedbir amaçlı kapatılması nedeniyle Çatalca Stadı'nda oynanacak...

DASK'a hasar ihbarı yağıyor!

İstanbul, Silivri açıklarında meydana gelen 5.7’lik depremin ardından Doğal Afet Sigortaları Kurumu’na (DASK) hasar ihbarları yağıyor.

Esenyurt'ta depremden hasar gören 4 katlı bina boşaltıldı!

İstanbul'daki dün meydana gelen depremin ardından Esenyurt'ta hasar gören 4 katlı bina boşaltıldı.

İstanbul'da yan yatan bir bina tahliye edildi, 2 binada hasar oluştu!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Marmara Denizi'nde meydana gelen depremin ardından Şirinevler'de yan yatan bir binanın tahliye edildiğini, Sultangazi ve Eyüp'te iki binada hasar oluştuğunu açıkladı...

Sivas'ta sel nedeniyle 7 ev hasar gördü!

Sivas'ın Ulaş ilçesi Güneşli köyünde dolu yağışından sonra meydana gelen selde 7 ev hasar gördü.

Depremde evi hasar gördü römorkunu çadıra çevirdi!

Denizli Bozkurt’ta, 6.0 büyüklüğündeki depremde evleri hasar görenler, çadırlarda süren zorlu yaşamlarına devam ediyor.

DASK’ın hasar ödeme kapasitesi 20 milyar TL!

Çalışmalarıyla dünyaya örnek olan DASK'ın büyük bir depremde hasar ödeyebilme kapasitesi 20 milyar liraya ulaştı.

Denizli'de hasar tespit çalışmaları tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Denizli'deki depreme ille ilgili hasar tespit çalışmalarının tamamlandığını söyleyerek "Bozkurt'ta 1995 yapıdan 264'ü ağır hasarlı, 665'i hafif hasarlı ve 3 tanesi yıkık. Çardak'ta ise 80 ağır hasarlı, 422 hafif hasarlı bina var." dedi.

Burdur'da 26 konut hasar gördü!

Denizli’nin Bozkurt ilçesinde meydana gelen deprem nedeniyle Burdur'un 6 köyünde 26 konut hasar gördü.

Denizli'deki depremde 80 ev hasar gördü!

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, Denizli'de meydana gelen deprem sonucunda 80 evin hasar gördüğünü açıkladı.

Rammasun tayfunu hasar Haberi

Rammasun tayfunu hasar


Filipinler'de 54 kişinin ölümüne neden olan rammasun tayfununun Çin'e doğru ilerlemesi yetkilileri harekete geçirdi. Bölgede son 41 yılda görülen en etkili tayfun olan rammasun saatte 180 kilometre hızla ilerleyerek Çin'in Hainan eyaletini dün vurmaya başladı. Her yıl milyonlarca turist çeken Hainan eyaletinde 26 bin kişi hükümet kontrolünde güvenli bölgelere tahliye edildi. Eyaletteki otobüs ve tren seferlerine ara verildi. Çin, Filipinler'den gelen tayfuna hazırlanmakla birlikte sellerle de mücadele ediyor. Hafta başından beri 34 kişinin öldüğü, 21 kişinin kaybolduğu...