25 / 04 / 2024

RAMS Global Türkiye

RAMS Global Türkiye

Kazakistan merkezli Türk şirketi RAMS Global yaptığı açıklamada Türkiye’de sağlık tesisleri ve konut alanındaki yatırımlarını hızlandıracağını kaydetti.

RAMS Türkiye'nin 4 projesi depreme dayanıklılıkta tam not aldı!

RAMS Türkiye, İstanbul'un en merkezi bölgelerinde hayata geçirdiği projelerde deprem güvenliğini ön planda tutarak; dirençli şehirler inşa edilmesine katkı sağlıyor. 

IMF’den Türkiye için deprem etkisi yaratan dolar tahmini! Dolar kuru 2028’de 119,85 TL mi olacak?

Global ekonomik görünüm raporunu dün (10 Ekim) açıklayan IMF, Türkiye ekonomisine yönelik öngörüleri de paylaştı. TL ve dolar cinsi milli gelir öngörüleri, IMF'nin ortalama dolar kuru öngörülerine de işaret ediyor.

S&P Global: Türkiye'de enflasyon hedefleri daha gerçekçi hale geldi!

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill Türkiye'de ekonomi politikalarında önemli bir dönüşüm olduğunu ve yabancılar tarafından para politikasının yakından takip edildiğini söyledi. Gill, “Enflasyon hedefleri daha gerçekçi görünüyor” dedi.

Suudi yatırımcıların Türkiye’ye ilgisi yeniden artmaya başlıyor

Aremas Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, Cityscape Global 2023 Emlak, Gayrimenkul, Yatırım Sektörü Fuarı’nın ilk gününde Suudi yatırımcıların Türkiye'ye ilgisinin yeniden canlanmaya başladığını gördüklerini açıkladı.

Rams Türkiye'den yüzde 30'a varan 'Büyük Gece İndirimi' kampanyası! Ev almak isteyenler bu tarihlere dikkat!

Rams Global tarafından hayata geçirilen Rams Garden Bahçelievler, Rams City Haliç ve Rams Denizkent Bayramoğlu konut projeleri peşin ödemelerle yüzde 30'a varan indirimlerle satışa çıkarılıyor. İşte kampanya detayları...

Türkiye konut fiyat artışında yine zirvede!

İngiltere merkezli emlak danışmanlık firması Knight Frank, 2023'ün ilk çeyreğine dair Global Konut Fiyat Endeksi'ni yayınladı. Açıklanan rakamlara göre, 2023'ün ilk 3 ayında Türkiye, en yüksek artışın yaşandığı ülke oldu. 

RAMS Türkiye’den 2 yılda 2 milyon metrekare inşaat!

35 yıllık tecrübesi, 25 bini aşkın çalışanı ile 8 sektörde faaliyet gösteren RAMS Global Türkiye projelerine devam ediyor.

Galatasaray'dan dev sponsorluk anlaşması! Galatasaray Stadyumu’nun adı Rams Global oldu!

Galatasaray Sportif ve Galatasaray Spor Kulübü ile Rams Global İnşaat arasında yeni bir stadyum isim hakkı ve sponsorluk sözleşmesi imzalanırken ilerleyen sezonlara ilişkin sözleşme yenilemesinde Enflasyon Araştırma Grubu'nun(ENAG) verileri de dikkate alınacak. İşte detaylar...

Ayakkabı ihracatında rekor! Global markalar Türkiye’de üretime geçiyor!

Ayakkabıda ihracat miktarı geçen yıla göre yüzde 20 artış gösterdi. Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği Başkanı Berke İçten, sektörün 70 ülkeye ihracat yaptığını bildirdi.

Türkiye'nin kredi notu teyit edildi! Görünümü negatife çevirdi

S&P Global, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak onaylarken görünümünü ise 'durağan'dan 'negatif'e revize etti. Foreks Haberin araştırmasında ön görü görünüm notun değişmeyeceği şeklinedydi. S&P Global'in dolar öngörüsü ise bu sene bitiminde 24 TL oldu.

Xiaomi 13 serisi fiyatları Türkiye'de nihayet açıklandı! 10 Mart 2023 fiyat listesi...

Geçen ayın sonunda Türkiye'de Xiaomi 13, 13 Lite ve 13 Pro modellerinin global lansmanı duyurulmuştu.

Devler arasında rekabet kızışacak! İhracat şampiyonu Chery artık Türkiye'de! 

Global manada üne sahip Chery, Artık Türkiye pazarında da yerini aldı. Ünlü marka rekabeti kuvvetlendireceğe benziyor. Lüks üetime sahip markanın Türkiye satış fiyatları merak konusu oldu. Peki Chery araçlar yurt dışında ne kadara satılıyor?

The Verdean’ın ikinci etabı Türkiye'de satışta! 

Knight Frank’in Türkiye’deki resmi ortağı ve Türkiye’nin global emlak markaları arasında yer alan Gred, Londra’daki projesi The Verdean’ın ikinci etabını Türkiye’de satışa çıkardı. İşte ayrıntılar...

RAMS Global Türkiye Haberi

RAMS Global Türkiye

Kazakistan merkezli Türk şirketi RAMS Global yaptığı açıklamada Türkiye’de sağlık tesisleri ve konut alanındaki yatırımlara hız vereceğini bildirdi. Hürriyet'te yer alan habere göre, ülkedeki yatırımlarını uzun vadeli olacak biçimde planladıklarını dile getiren RAMS Global CEO’su Faruk Bülbül, “Ülkemizdeki ilk yatırımımız 400 yatak kapasiteli Gaziantep Liv Hospital’di. Sonrasında 2019 yılında yine bölgenin en büyük hastanelerinden birisi olacak Medical Park’ın inşaatı için çalışmalara başladık. Yine restorant ve konut alanında farklı yatırımlar da yaptık. Türkiye’deki yatırımlarımızın tutarı 2.5 milyar TL’yi geçti. Yakında, Bahçelievler ve Finanskent’teki konut projelerimizi de hayata geçireceğiz. Özellikle Bahçelievler’de 4 milyar TL’lik bir konut projesi için gerekli hazırlıkları tamamladık. Türkiye’ye güveniyoruz, yatırımlarımızı buraya taşımak istiyoruz. Sağlık, konut ve Turizm alanındaki yatırımlarımızla ülkemize katkı sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

KAZAKİSTAN’DA İLK...