25 / 04 / 2024

rapor parası

rapor parası

Rapor parasının nasıl alındığı ve ne zaman yattığı araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte rapor parasına dair merak edilenler!

Uygulanacak zamlar ile 2024'te iş göremezlik ücreti kaç TL olacak? 

Gündemdeki konular arasında yer alan asgari ücretle beraber diğer ödemelerdeki yükselişler ve  özellikle de hastalık durumunda geçici iş göremezlik ödeneği, yani rapor parası üzerindeki etkiler ile beraber kamuoyunda merak ediliyor. İşte haberin detayları...

Rapor alanlar dikkat, maaşınızı SGK ödüyor! İş göremezlik ödemesi nasıl hesaplanır? SGK T.C. no ile sorgulama

Sigortalı çalışanın işe devamını geçici olarak engelleyen bazı durumlar mevcut olduğu hallerde maaş ödemesini işveren yerine SGK yapıyor. İşte Rapor parası, İş göremezlik ödemesi hakkında merak edilenler... 

Çalışan yeni anneye en az 34 bin 206 lira! Rapor parası, çocuk parası, emzirme ödeneği işte detaylar...

Devlet hem çocuklara bakıp hem aile bütçelerine destek sağlayan kadınlara önemli kolaylıklar sunuyor. Bu durumda annelere 3 ödeme fırsatı bulunuyor. Temmuz zamlarıyla birlikte ödemelerde arttı. İşte detaylar...

SGK tek tek açıkladı: e-Devlet'ten IBAN paylaşanlara ve ALO 171'i arayanlara o ödeme anında yatıyor! 

SGK'dan rapor paraları ve sevk ödemeleri ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Rapor parası ve sevk ödemesi nasıl alınır? İşte ayrıntılar...

SGK’nın  ödediği rapor parası 2023 yılı miktarı kaç TL oldu? Kimler alabilir?

2023 yılının gelişiyle birlikte hem emekli ve çalışanların maaşlarından, ihtiyacı sahibi kişilere yapılan devlet desteklerine tüm kalemler zamlandı.  Çalışanların faydalanabildiği destek ödemelerinden biri olan SGK’nın ödediği rapor parasının miktarı da yükseldi

Rapor parasını hesabıma nasıl aktarabilirim? Yatmayan rapor parası nasıl alınır?

Rapor parası alacak olan ya da nasıl alacağını araştıran kişiler, bu konuda pek çok soru sormaktadır. İşte rapor parasına dair merak edilenler!

SGK’nın rapor ödemesine zam geldi! Artık ne kadar alacaksınız?

Çalışanlara ve emeklilere verilecek zam oranının belli olmasının ardından, buna bağlı ödeme kalemlerine de  birbiri ardına zam yapılıyor. SGK’nın raporlu olma durumunda verdiği ücret de arttı. Peki yeni rapor parası ne kadar oldu? Kimler alabilir?

Rapor parası maaş hesabına nasıl yatar? Rapor parası nasıl alınır?

Rapor parası gündemde yer alan konulardan biridir. Rapor parası alacak kişiler, bu konuda sorduğu sorulara yanıt aramaktadır.

Asgari ücretle rapor parası da arttı! 2023 rapor parası ne kadar oldu? 2023 rapor parası nasıl hesaplanır?

Asgari ücrete gelen zamdan sonra rapor parasında da artış sağlandı. İşte 2023 rapor parasına dair detaylar!

SGK rapor parası günlük ne kadar 2022? Rapor parası ne zaman yatar?

Rapor parasına dair birtakım detaylar merak edilmektedir. Onlardan biri de rapor parasının ne zaman yatacağına dair sorulardır. İşte rapor parasına dair araştırılan konular!

Unutulan rapor parası nasıl alınır?

Rapor parası her çalışanın aklını kurcalayan bir konudur. Raporu yazılan ancak unutulan rapor parası pek çok kişinin kafasını kurcalamaktadır. İşte bu konuya dair detaylar!

Raporluyken maaş kesintisi nereden alınır?

Rapor parası ve raporluyken maaş kesintisine dair sorular vatandaşların çok sık sorduğu soruları kapsamaktadır. İşte o sorular ve merak edilen yanıtlar!

Çocuk Destek Programı Nedir? Çocuk yardım parası nasıl alınır? 3 çocuğa ne kadar destek verilecek?

Çocuk destek programının ne olduğu, çocuk yardım parasının nasıl alındığı merakla araştırılıyor. İşte merak edilen detaylar!

rapor parası Haberi

rapor parası

Rapor parası nedir? Rapor parası nasıl alınır, ne zaman yatar? soruları vatandaşların şu aralar yanıtını almak istediği sorulardan bazılarıdır. Rapor parası, hastalık, iş kazası, hamilelik  gibi durumlarda çalışan hakkının SGK tarafından ödenen tutara denilmektedir. Peki rapor parası ne zaman yatar? İşte cevaplar…

RAPOR PARASI NASIL ALINIR?

Rapor parasının nasıl alındığı çalışanlar tarafından araştırılmaktadır. Rapor parası için öncelikle  çalışan raporu, işverene teslim verilir. İlgili kurum da raporu 5 gün içinde e-rapor sistemine girer.

Rapor SGK yetkilileri tarafından incelendikten sonra uygun görüldüğü takdirde onay verilir. Onay alındıktan sonra ise ödeme talimatı gönderilir. Daha sonra para hesaba geçmeden önce çalışana gerekli bilgiler SMS olarak gönderilir. Yapılan bu aşamaların sonunda çalışan, PTT şubeleri veya e-Devlet üzerinden varsa tanımlı banka hesabının bulunduğu şube aracılığıyla rapor parasını alır.

RAPOR...