28 / 03 / 2024

Rapor parası nasıl alınır? Rapor parası ne zaman yatar?

Rapor parası nasıl alınır? Rapor parası ne zaman yatar?

Rapor parasının nasıl alındığı ve ne zaman yattığı araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte rapor parasına dair merak edilenler!



Rapor parası nedir? Rapor parası nasıl alınır, ne zaman yatar? soruları vatandaşların şu aralar yanıtını almak istediği sorulardan bazılarıdır. Rapor parası, hastalık, iş kazası, hamilelik  gibi durumlarda çalışan hakkının SGK tarafından ödenen tutara denilmektedir. Peki rapor parası ne zaman yatar? İşte cevaplar…

RAPOR PARASI NASIL ALINIR?

Rapor parasının nasıl alındığı çalışanlar tarafından araştırılmaktadır. Rapor parası için öncelikle  çalışan raporu, işverene teslim verilir. İlgili kurum da raporu 5 gün içinde e-rapor sistemine girer.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön