19 / 04 / 2024

Doğal gaz yardımı parası nereden nasıl alınır? Doğal gaz yardımı yattı mı? Açıklama geldi! 

Doğal gaz yardımı parası nereden nasıl alınır? Doğal gaz yardımı yattı mı? Açıklama geldi! 

Doğal gaz yardımına başvuran ve başvurusu onaylanan 230 bin haneye yıllık desteklerin ilk taksidi olarak 80,5 milyon Türk liralık destek verildiğini söyleyen Bakan Yanık, doğal gaz yardımlarını yatırıldığını duyurdu. Peki doğal gaz yardım parası nereden ve nasıl alınır? İşte detaylar..



İhtiyaç sahibi hanelere yönelik başlatılan Doğalgaz Tüketim Desteği'nde ödemelerin başladığını açıklayan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 18 Şubat’tan itibaren başvuruların başladığını anımsatarak, başvuruda bulunan ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından hak sahipliği onaylanan 230 bin haneye yıllık desteğin ilk taksidi olarak toplamda 80,5 milyon Türk liralık destek verildiğini duyurdu.

DOĞAL GAZ YARDIMI BAŞVURULARI BİTTİ Mİ?

Doğal gaz yardımı başvurularının e-Devlet kapısı üzerinden devam ettiğine dikkati çeken Bakan Yanık, başvuru süreci tamamlanan hanelere ödemelerin devam edeceğini duyurdu.

Doğal gaz yardımı parası nereden nasıl alınır? Doğal gaz yardımı yattı mı? Açıklama geldi! 

DOĞAL GAZ YARDIMI PARASI NE KADAR?

Doğal gaz altyapısı bulunan, ihtiyaç sahibi olan 647 ilçe ve beldede ikamet eden ve doğal gaz abonesi bütün vatandaşların destekten faydalanabileceğine dikkati çeken Bakan Yanıt,  ihtiyaç sahibi hanelere yönelik hayata geçirilen Doğalgaz Tüketim Desteği'nde ödemelerin başladığını duyurarak, destek tutarının 450 Türk lirası ile bin 150 Türk lirası arasında değiştiğini vurguladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön