29 / 03 / 2024

Ravasi İnşaat adresi

Ravasi İnşaat adresi

Ravasi İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, A.Abdullah M AL Ahmad ve Abdullah Selmanoğlu orraklığıyla 100 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Fatih'te kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Yatırımcının yeni adresi Balıkesir çok hızlı büyüyor!

İstanbul-İzmir ve Kınalı-İzmir otoyolları bu şehirde birleşecek. Marmara Bölgesi'nin en yeni lojistik üssü. Ulusal ulaşım ağının en son kavşak noktası. Yatırımcının yeni adresi Balıkesir çok hızlı büyüyor...

Gayrimenkul ve ofiste yatırımın yeni adresi Cendere bölgesi!

Kağıthane Cendere Caddesi son yıllarda inşaat firmalarının uğrak adresi oldu. Vadistanbul AVM ve Axis AVM'nin yapılmasıyla yoğunluğu artan bu bölgede birçok konut projesi yer alıyor. 

Seba Suites : Şehri yaşamanın yeni adresi!

Toplam 144 konut ve 23 ticari birimden meydana gelen Seba Suites projesi "Şehri yaşamanın yeni adresi!" sloganıyla basına tanıtılıyor. Projede fiyatlar metrekare bazında 8 bin TL'den başlıyor.

Başakşehir markalı konutların yeni adresi oldu!

Yenişehir’in merkezi Başakşehir markalı konutların yeni adresi oldu. Milyonluk evlerin satışa çıktığı bölgede metrekare fiyatları 4 bin 500 lirayı buldu.

Ravasi İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ravasi İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, A.Abdullah M AL Ahmad ve Abdullah Selmanoğlu orraklığıyla 100 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Fatih'te kuruldu.

UNICERA Uluslararası Seramik Fuarı'nın yeni adresi CNR EXPO oldu!

Türk seramik, banyo ve mutfak sektörünün gelişiminde 28 yıldır önemli rol oynayan ‘UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nın, yeni adresi CNR EXPO Yeşilköy oldu.

Silverline 4. İnşaat ve Konut Konferansı yarın başlıyor!

26 Ocak 2016 tarihinde Silverline Platin Sponsorluğunda gerçekleşecek olan İnşaat ve Konut Konferansı, İnşaat Profesyonellerinin VIP Buluşma Adresi olarak 4. yılında tekrar kapılarını açacak.

Referans Güneşli: İstanbul'un prestij merkezi, kazancın yeni adresi!

Referans Güneşli Evleri Kiler GYO imzası ile hayata geçiriliyor. Satış süreci devam eden proje "Referans Güneşli: İstanbul'un prestij merkezi, kazancın yeni adresi" sloganıyla yükseliyor.

The Leos Residence CEO'ların yeni adresi!

The Leos Residence CEO'ların yeni adresi. İstanbul iş yaşamının merkezi Gayrettepe’de kapılarını açan The Leos Residence, üst düzey yönetici ve CEO’ların ikinci adresi olmaya hazırlanıyor.

Evora İstanbul, ticari kazancın yeni adresi!

Evora İstanbul ticari üniteleri "Ticari kazancın yeni adresi" sloganıyla satışa çıkıyor. Açık artırmayla satılacak olan projenin ihalesi 27 Kasım Perşembe günü saat 12:30'da yapılacak.

Alpan Veryeri: Alaçatı, İstanbullu yatırımcıların ikinci adresi oldu!

Alaçatı'da bugüne kadar 350 taş ev inşa eden Alpan Veryeri, "Bölgenin her yıl yüzde 30 artan değeri yatırımcıların ilgisini çekti. Alaçatı, İstanbullu yatırımcıların ikinci adresi oldu" dedi

Yenigün İnşaat The House Residence adres!

Metrekare birim fiyatı 4 bin 500 dplardan başladığı Yenigün İnşaat The House Residence adres bilgileri kapsamında projenin satış ofisi adresi şöyle: Valikonağı Caddesi 7/16 Nişantaşı-İstanbul.

Ravasi İnşaat adresi Haberi

Ravasi İnşaat adresi

Ravasi İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, A.Abdullah M AL Ahmad ve Abdullah Selmanoğlu orraklığıyla 100 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Fatih'te kuruldu. 


Ravasi İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Her türlü gayrimenkul almak satmak kiraya vermek. Gayrimenkul danışmanlık hizmetleri vermek. c. Her türlü tekstil ürünü kot, pantolon, blucin, eşofman, gömlek, ceket, palto, etek,kazak, kravat gibi giyim eşyasının ihracı, ithali, toptan ve perakende dahili ticaret ve pazarlamasını yapmak. ç. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...