28 / 03 / 2024

Real Adana avm bayram çalışma saatleri

Real Adana avm bayram çalışma saatleri

Real Adana, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Real Adana Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Real Adana Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Evidea, Adana’daki ilk mağazasını 01 Burda AVM’de açıyor. İşte 30 Eylül Evidea fiyat listesi ve açılışa özel fiyatlar

Ev ve yaşam ürünleri sektöründe geniş ürün yelpazesi sunan Evidea, Adana’daki ilk mağazasını eğlencenin, buluşmanın adresi 01 Burda AVM’de açıyor.

Adana 5 Ocak Stadyumu'nun yerine millet bahçesi mi yapılacak?

Adana şehir merkezinde konumlanan ve 1938'de hizmete alınan stadyum 5 Ocak Stadyumu'nun yerine AVM inşa edilmesi veya çok katlı yapılaşmalar için uygun hale getirilmesi tartışmalara neden oldu. Bu alanda AVM yapılması ve alanın yapılaşmaya açılması engellendi. Peki stadyumun yerine ne yapılacak?

Adana'da 01 OTO AVM'nin inşaatı başladı!

Savaş Yıldırım Orman Ürünleri Sanayi tarafından Adana'da hayata geçecek Otomobil Alışveriş Merkezi için inşaat çalışmaları başladı. Kaba inşaatın tamamlandığı projede Oto Showroom ve Home Ofis teslimleri 2022'nin ilk çeyreğinde yapılacak.

Kocaeli'deki hayalet AVM'lere alıcı çıkmadı!

Geçtiğimiz dönemde satışa çıkarılan, Kocaeli'de bir dönemin en popüler AVM'lerinden olan Real ile Carrefour'a müşteri çıkmadı. 

Park Adana AVM kapanıyor!

Adana'da 3 sene önce büyük umutlarla açılan Park Adana AVM 1 Haziran 2020 tarihi itibariyle faaliyetlerine son verme kararı aldı.

Adana, Mersin ve Hatay'da AVM'ler yeniden hizmette!

Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle faaliyetlerine ara verilen Adana, Mersin ve Hatay'daki AVM'ler kapılarını yeniden açtı.

Kazım Köseoğlu: AVM açmak yerine satın alma yapacağız!

Esas Gayrimenkul, Adana'da 150 milyon dolarlık yatırımla AVM açtı. Ancak kısa vadede yeni AVM yatırımı planlamıyor. Hedef doğru fiyatla satın alma yapmak. Esas Gayrimenkul CEO'su Kazım Köseoğlu, 15 milyar dolarlık borcun sektörü çok zorladığını söylüyor...

Esas 01 Burda AVM ulaşım! Adana 01 AVM nerede, nasıl gidilir?

Esas 01 Burda AVM ulaşım! Adana 01 AVM'ye nasıl gidilir bilgisi haberimizde yer alıyor. Adana 01 Burda AVM bugün itibariyle hizmete açıldı.

Adana 01 Burda AVM mağaza listesi!

Adana 01 Burda AVM mağaza listesi haberimizde yer alıyor. Esas Gayrimenkul imzası taşıyan AVM, 150 milyon dolarlık yatırım bedeliyle dikkat çekiyor.

01 Burda AVM mağaza listesi öğrenme! Adana 01 AVM markaları!

01 Burda AVM mağaza listesi öğrenme! Adana 01 AVM markaları haberimizde yer alıyor. Bugün hizmete açılan AVM 150 milyon dolarlık yatırım bedeli ile dikkat çekiyor.

01 Burda AVM'de hangi mağazalar var? 01 Burda AVM mağaza listesi!

Esas Gayrimenkul'ün Adana'da hayata geçirdiği 01 Burda AVM kapılarını açtı. 150 milyon dolar yatırım bedeli ile dikkat çeken 01 Burda AVM'de hangi mağazalar var? 01 Burda AVM mağaza listesi...

Boyner, Adana 01 Burda AVM'de yeni mağaza açtı!

Boyner, Adana 01 Burda AVM'de yeni mağaza açtı. Boyner, Türkiye genelinde 113. mağazasına ulaştı...

Beymen Club, Adana 01 Burda AVM'de mağaza açtı!

Türkiye genelindeki 54. mağazasını Adana 01 Burda AVM'de açan Beymen Club, yeni mağazasının modern dekorasyonu ile dikkat çekiyor...

Real Adana avm bayram çalışma saatleri Haberi

Real Adana avm bayram çalışma saatleri


Real Adana, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Real Adana Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Real Adana Kurban Bayramı çalışma saatleri...


Real Adana Kurban Bayramı çalışma saatleri

Real Adana, Kurban Bayramı'nın birinci günü saat 13:00'de açılıyor. Akşam 22:00'ye kadar hizmet veriyor. Diğer günler ise 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.


Real Alışveriş Merkezi iletişim:

Yeni Mah. Öğretmenler Bulvarı 15/5 Seyhan Adana  

Tel: 0322 271 00 01