25 / 04 / 2024

Real Group maslak projesi

Real Group maslak projesi

Real Konaklar Yedikule projesinin lansmanında konuşan Real Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı, 4 yeni projenin müjdesini verdi.

Real Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Denıs Tugushev tarafından kuruldu.

Maslak Group Konaklama Ve Gayrimenkul Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

Maslak Group Konaklama Ve Gayrimenkul Hizmetler Limited Şirketi Kağıthane’de   50 bin bin TL sermaye bedeli ile Barış Arslanargın tarafından kuruldu.

Level Real Estate Group Gayrimenkul Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Level Real Estate Group Gayrimenkul Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile M.M. Saeed Halawa tarafından kuruldu.

Bayrak Group Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Bayrak Group Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Basem Haj Saleh Aldollı, Hazım Alhaj Salıh Aldhullı, Kerim Dulli ve Muhammed Sawsak ortaklığında kuruldu.

Mimar Real Estate Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimar Real Estate Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Raed H.S. Alabadla tarafından kuruldu.

İma Group Yapı Ve Proje Yatırımları Anonim Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

İma Group Yapı Ve Proje Yatırımları Anonim Şirketi Maslak Şubesi bugün Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Halawa Real Estate Group Gayrimenkul Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Halawa Real Estate Group Gayrimenkul Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Yenibosna'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mamoun Halawa tarafından kuruldu.

Real Konakları Yedikule fiyat listesi!

Real Group tarafından Zeytinburnu Yedikule'de inşa edilen Real Konakları, 120 daireden meydana geliyor. Projede dairelerin 2019 Aralık'ta teslim edilmesi planlanıyor..

İnşaat sektöründe yeni dönem başlıyor!

Türkiye'nin geleceğine inandıklarını dile getiren Real Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı, "Artık inşaat sektöründe yeni bir dönem başlıyor. Bu dönemi yakalayanlar sektöre damga vuracak" dedi

Real Konaklar teslim!

Real Group tarafından hayata geçirilen Real Konaklar projesinde toplam 120 daire yer alıyor. Proje, 550 milyon TL yatırım bedeline sahip..

Real Group'tan 4 yeni proje geliyor!

Real Konaklar Yedikule projesinin lansmanında konuşan Real Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı, 4 yeni projenin müjdesini verdi.

Real Konaklar Yedikule'nin lansmanı yapıldı! Metrekaresi 13 bin TL!

Real Group tarafından İstanbul Zeytinburnu Yedikule’de inşa edilen Real Konaklar Yedikule projesinin lansmanı yapıldı.

Real Konaklar Yedikule basın lansmanı 25 Nisan'da!

Real Group imzasıyla hayata geçirilecek olan Real Konaklar Yedikule projesinde 19 Nisan 2018 Perşembe günü yapılacak olan basın lansmanının iptal edildiği açıklanmıştı. 

Real Group maslak projesi Haberi

Real Group maslak projesi

1989'da bir aile şirketi olarak kurulan Oliv Yapı ile temelleri atılan ve OND Yapı ile SE Mimarlık’ın katılımıyla daha da güçlenen Real Group yeni projelerine hız kesmeden devam edecek.

İstanbul Zeytinburnu Yedikule’de inşa edilen proje Real Konaklar Yedikule projesinin lansmanı bugün Çırağan Sarayı'nda gerçekleşti. Toplantıda konuşan Real Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı, sektörle ilgili bazı açıklamalar yaptı. 

Real Konaklar Yedikule projesinden önce Real Merter, Real İstanbul ve Real City projelerini hayata geçirdiklerini söyleyen Ahmet Dokumacı yeni projelerine hız kesmeden devam edeceklerini belirtti.

4 yeni proje geliyor

Dokumacı, önümüzdeki sonbaharda yine Zeytinburnu'nda 30 bin metrekare alan üzerinde 800 milyon TL'lik bir projeye başlayacaklarını söyledi. Çengelköy'de 300 milyon TL'lik, Maslak'ta 400 milyon TL'lik proje inşa edeceklerini belirten Dokumacı, Yeşilköy projelerine de 2021 yılında başlayacaklarını...