25 / 04 / 2024

Real Group'tan 4 yeni proje geliyor!

Real Group'tan 4 yeni proje geliyor!

Real Konaklar Yedikule projesinin lansmanında konuşan Real Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı, 4 yeni projenin müjdesini verdi.



1989'da bir aile şirketi olarak kurulan Oliv Yapı ile temelleri atılan ve OND Yapı ile SE Mimarlık’ın katılımıyla daha da güçlenen Real Group yeni projelerine hız kesmeden devam edecek.

İstanbul Zeytinburnu Yedikule’de inşa edilen proje Real Konaklar Yedikule projesinin lansmanı bugün Çırağan Sarayı'nda gerçekleşti. Toplantıda konuşan Real Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı, sektörle ilgili bazı açıklamalar yaptı. 

Real Konaklar Yedikule projesinden önce Real Merter, Real İstanbul ve Real City projelerini hayata geçirdiklerini söyleyen Ahmet Dokumacı yeni projelerine hız kesmeden devam edeceklerini belirtti.

4 yeni proje geliyor

Dokumacı, önümüzdeki sonbaharda yine Zeytinburnu'nda 30 bin metrekare alan üzerinde 800 milyon TL'lik bir projeye başlayacaklarını söyledi. Çengelköy'de 300 milyon TL'lik, Maslak'ta 400 milyon TL'lik proje inşa edeceklerini belirten Dokumacı, Yeşilköy projelerine de 2021 yılında başlayacaklarını söyledi.

Sektörle ilgili de bazı açıklamalar yapan Ahmet Dokumacı, "Merkezi lokasyonlarda proje üretmenin zor olduğunu söyledi.

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com
 


Geri Dön