28 / 03 / 2024

Real Group yeni projeler

Real Group yeni projeler

Real Konaklar Yedikule projesinin lansmanında konuşan Real Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı, 4 yeni projenin müjdesini verdi.

Sagist Group'tan 140 milyon dolarlık yeni proje! Bingazi'ye otel ve 12 villa geliyor!

Sagist Group, Libya’da 140 milyon dolarlık yatırımla yeni bir projeyi daha hayata geçirmeye hazırlanıyor. Bingazi'de konumlanacak olan bu projede 400 lüks otel ve 12 bağımsız villa yer alacak. 

Yıldızlar Group'tan Şişli'ye 75 odalı yeni otel geliyor!

Yıldızlar Group, Şişli'deki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. Söz konusu proje 66 milyon 875 bin TL'ye mal olacak.

İsra Group 950 milyonluk yeni AVM projesi için düğmeye bastı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan İsra Group, Ağrı'da alışveriş merkezi inşa edecek. Söz konusu proje 950 milyon TL'ye mal olacak.

Real Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Denıs Tugushev tarafından kuruldu.

Radisson Hotel Group 400 yeni anlaşma yapmayı hedefliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Radisson Hotel Group, 2022 yılında 400 yeni otel anlaşması yapmayı hedefliyor. 

Yeni Yol Group İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Yol Group İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Battıkh tarafından kuruldu.

Level Real Estate Group Gayrimenkul Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Level Real Estate Group Gayrimenkul Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile M.M. Saeed Halawa tarafından kuruldu.

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Bayrak Group Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Bayrak Group Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Basem Haj Saleh Aldollı, Hazım Alhaj Salıh Aldhullı, Kerim Dulli ve Muhammed Sawsak ortaklığında kuruldu.

Akkuş Group'tan Beylikdüzü'ne 3 yeni proje!

Akkuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, gelecek yıl Akkuş Group olarak 3 yeni proje hayata geçireceklerini açıkladı. Akkuş, 3 projede 500 bağımsız bölümün bulunacağını vurguladı.

Mimar Real Estate Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimar Real Estate Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Raed H.S. Alabadla tarafından kuruldu.

İsmail Özcan, Cathay Group'un yeni genel müdür yardımcısı oldu!

Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group’un yeni Genel Müdür Yardımcısı İsmail Özcan oldu...

Sera Group, Bodrum ve Karadağ'da yeni projeler yapacak!

İnşaat ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Sera Group, yatırımlarına devam ediyor. Şirket Bodrum'da 50 milyon dolarlık, Karadağ'da 55 milyon Euro'luk yatırımla iki yeni proje üretecek. Şirketin Avrupa'da uluslararası yatırımlar yapma planı da bulunuyor…

Real Group yeni projeler Haberi

Real Group yeni projeler

1989'da bir aile şirketi olarak kurulan Oliv Yapı ile temelleri atılan ve OND Yapı ile SE Mimarlık’ın katılımıyla daha da güçlenen Real Group yeni projelerine hız kesmeden devam edecek.

İstanbul Zeytinburnu Yedikule’de inşa edilen proje Real Konaklar Yedikule projesinin lansmanı bugün Çırağan Sarayı'nda gerçekleşti. Toplantıda konuşan Real Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı, sektörle ilgili bazı açıklamalar yaptı. 

Real Konaklar Yedikule projesinden önce Real Merter, Real İstanbul ve Real City projelerini hayata geçirdiklerini söyleyen Ahmet Dokumacı yeni projelerine hız kesmeden devam edeceklerini belirtti.

4 yeni proje geliyor

Dokumacı, önümüzdeki sonbaharda yine Zeytinburnu'nda 30 bin metrekare alan üzerinde 800 milyon TL'lik bir projeye başlayacaklarını söyledi. Çengelköy'de 300 milyon TL'lik, Maslak'ta 400 milyon TL'lik proje inşa edeceklerini belirten Dokumacı, Yeşilköy projelerine de 2021 yılında başlayacaklarını...