26 / 04 / 2024

Real Group çengelköy projesi

Real Group çengelköy projesi

Real Konaklar Yedikule projesinin lansmanında konuşan Real Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı, 4 yeni projenin müjdesini verdi.

Real Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Denıs Tugushev tarafından kuruldu.

Real Group'tan 4 yeni proje geliyor!

Real Konaklar Yedikule projesinin lansmanında konuşan Real Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı, 4 yeni projenin müjdesini verdi.

Yör Palas Çengelköy ve Yör Palas Kağıthane projeleri geliyor!

2017 yılı Aralık ayında Yör Palas Acıbadem projesini teslim edecek olan Yör Group, iki yeni proje hazırlığında. Firma, Yör Palas Çengelköy ve Yör Palas Kağıthane projelerinin inşaatına 2018 yılında başlamayı planlanıyor.

Çengelköy Park Evleri'nde konsept değişti!

William Turner ve Demirland SYG AŞ'nin ortak projesi Çengelköy Park Evleri'nde önce proje ortağı Selimoğlu Group ayrıldı, sonra da konsept değişti.

Pana Yapı, Selimoğlu Group'un yüzde 48 hissesine talip oldu!

Brooklyn Park, Brooklyn Life, Çengelköy Park Evleri, Kartal Eagle, Bağdat Caddesi’nde 6 farklı, Çeşme’de çok sayıda projeye imzasını atan Selimoğlu Group hisselerinin yüzde 48’sine, Arap yatırımcı ve Pana Yapı talip oldu.

Çengelköy Park Evleri'nde yüzde 15 indirim avantajı!

SELİMOĞLU Group - Demirland İnşaat projesi Çengelköy Park Evleri'nde peşin alımlarda yüzde 10 indirim sağlayan erken bahar kampanyası başladı. Projede 373 bin dolardan başlayan fiyatlarla konut sahibi olabilmek mümkün.

Çengelköy Park Evleri'nde 336 bin dolara 2+1 rezidans!

İstanbul çengeköy'de Selimoğlu Group ve Demirland İnşaat tarafından hayata geçirilen Çengelköy Park Evleri projesinde 2 oda 1 salon rezidansların fiyatları 336 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Çengelköy Park Evleri'nde 235 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Selimoğlu Group ve Demirland İnşaat tarafından 65 dönümlük bir arazide inşa edilen Çengelköy Park Evleri projesinde villalar, rezidanslar ve konaklar yer alıyor. Projede fiyatlar 235 bin dolardan başlıyor.

Selimoğlu Group-Demirland İnşaat Çengelköy Park fiyat listesi!

Selimoğlu Group-Demirland İnşaat Çengelköy Park fiyat listesi kapsamında minimum fiyat 235 bin lira olarak belirlendi. Projede 86 villa, 73 rezidans ve 11 dükkan yer alıyor...

Selimoğlu Group-Demirland İnşaat Çengelköy Park fiyat! 235 bin dolara!

Selimoğlu Group-Demirland İnşaat Çengelköy Park fiyat listesi dairelerde 235 bin dolardan, villalarda 1 milyon 599 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Çengelköy Park Evleri'nde teslimler 24 ay sonra yapılıyor...

Selimoğlu Group-Demirland İnşaat Çengelköy Park satış ofisi!

Selimoğlu Group-Demirland İnşaat Çengelköy Park satış ofisi bilgileri haberimizde yer alıyor. Teslimleri 24 ay sonra gerçekleşecek olan Çengelköy Park rezidans dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin dolardan başlıyor

Selimoğlu Group-Demirland İnşaat Çengelköy Park ödeme planı! 1,5 milyon dolara!

Selimoğlu Group-Demirland İnşaat Çengelköy Park ödeme planı bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor. Üsküdar Çengelköy Park Evleri projesinde villalar 1,5 milyon dolardan satışa sunuldu...

Çengelköy Park Konutları'nda 1 milyon 500 bin dolara villa!

Çengelköy Park Konutları 'nda yer alan villaların fiyatları 1 milyon 500 bin dolardan başlıyor. Projedeki villaların alanları 400 metrekare ile 600 metrekare arasında farklılık gösteriyor

Real Group çengelköy projesi Haberi

Real Group çengelköy projesi

1989'da bir aile şirketi olarak kurulan Oliv Yapı ile temelleri atılan ve OND Yapı ile SE Mimarlık’ın katılımıyla daha da güçlenen Real Group yeni projelerine hız kesmeden devam edecek.

İstanbul Zeytinburnu Yedikule’de inşa edilen proje Real Konaklar Yedikule projesinin lansmanı bugün Çırağan Sarayı'nda gerçekleşti. Toplantıda konuşan Real Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı, sektörle ilgili bazı açıklamalar yaptı. 

Real Konaklar Yedikule projesinden önce Real Merter, Real İstanbul ve Real City projelerini hayata geçirdiklerini söyleyen Ahmet Dokumacı yeni projelerine hız kesmeden devam edeceklerini belirtti.

4 yeni proje geliyor

Dokumacı, önümüzdeki sonbaharda yine Zeytinburnu'nda 30 bin metrekare alan üzerinde 800 milyon TL'lik bir projeye başlayacaklarını söyledi. Çengelköy'de 300 milyon TL'lik, Maslak'ta 400 milyon TL'lik proje inşa edeceklerini belirten Dokumacı, Yeşilköy projelerine de 2021 yılında başlayacaklarını...