25 / 04 / 2024

Yör Palas Çengelköy ve Yör Palas Kağıthane projeleri geliyor!

Yör Palas Çengelköy ve Yör Palas Kağıthane projeleri geliyor!

2017 yılı Aralık ayında Yör Palas Acıbadem projesini teslim edecek olan Yör Group, iki yeni proje hazırlığında. Firma, Yör Palas Çengelköy ve Yör Palas Kağıthane projelerinin inşaatına 2018 yılında başlamayı planlanıyor.



İstanbul Acıbadem’de bitime çok yaklaşan akıllı konut projesi Yör Palas’ın örnek daireleri hazır durumda. 2017  yılı Aralık ayı içerisinde teslimlerin gerçekleşeceği Yör Palas Acıbadem projesinde 4+1 bahçe dubleks, 3+1 standart daire, 4+1 ve 4+2 çatı dubleksi daireler yer alıyor. 

 

Yör Palas Acıbadem nerede?

 

Yör Palas projesi Avrasya Tüneli’ne 1 kilometre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 6 kilometre, metro istasyonuna 5 dakika, Akasya Alışveriş Merkezi’ne 10 dakika, metrobüs durağına 15 dakika yürüme mesafesinde buluyor. 

 

Zahmetsiz bir şekilde her yere ulaşım kolaylığı sağlayan Yör Palas projesi, Acıbadem’in en akıllı konut projesi olması yanında aynı zamanda en lüks butik konut projesi olma özelliğini de taşıyor. 

 

Yör Palas Çengelköy ve Yör Palas Kağıthane projeleri geliyor! 

 

Yörsan ve Yöryapı Yön. Kur. Başkan yardımcısı Teoman Yörük, örnek daireyi ziyaret eden müşterilerin yorumlarından çok memnun kaldıklarını dile getirdi.

 

Standartların üstünde bir proje!

 

Teoman Yörük,  proje hakkında kouşmasında "Projede kendimiz oturacakmış gibi düşünüp şu ana kadar kendi oturmuş olduğumuz evlerde yaşadığımız tüm sıkıntıları gözden geçirdik ve A’dan Z’ye her şeye önlem almaya çalıştık. Kalite konusunda standartların çok çok üstünde bir üretim yaptık." dedi. 

 

Acıbadem’in en akıllı ve en lüks projesi!

 

 

Akıllı ev sisteminde proje ürettiklerini vurgulayan Yöryapı mimarlarından Yelda Yüksel, "Güven, konfor, kalite ve saray zarafetini akıllı bir binada buluşturduk ve Akıllı ev sisteminde sınırları zorladık. Kamera, panjur ve aydınlatmadan ısıtma ve soğutma sistemine kadar her şeyi ister ev içinden ister ev dışından rahatlıkla kontrol edebileceksiniz. Uzaktan erişim sağlayarak ayrıca Isı, duman ve su detektörlerini de açıp kapatabilir ve bu sayede olası yangın ya da su baskınının önüne geçmiş olacaksınız. Akıllı kapılardan parmak izi, şifre, kumanda ya da cep telefonu ile giriş yapabileceksiniz. Akıllı jeneratörünüze uzaktan erişim sağlayarak mazot ve bakım durumunu kontrol edebileceksiniz. Salonda bulunan akıllı klimanın sensörü sizi takip ederek klimanın size çarpmasını engelleyecek. Ebeveyn odasında kumandalı akıllı klozetlerin konforunu süreceksiniz. Her odada klima, estetik gizli led tavan aydınlatması ve elektrikli panjur sistemleri yer alacak. " şeklinde konuştu. 

 

Kendi ailenizin sesini duyacaksınız!

 

Ses ve ısı yalıtımı en üst seviyede tuttuklarını dile getiren Yöryapı Proje Müdürü İnş. Müh. Faruk SARAÇ: "Komşu dairelerden ses gelmemesi için de duvarlara 5 cm’lik taş yünü, döşemelerde şap altı şilte(PE) uyguladık. Bu sayede evinizde sadece kendi ailenizin sesini duyacaksınız" diye açıklama yaptı. 

 

 

Yör Group'tan İstanbul'a iki yeni proje!

 

 

Yör Group, Yör Palas Acıbadem'den sonra yapmayı planladığı Yör Palas Çengelköy ve Yör Palas Kağıthane projelerinin inşaatına 2018 yılında başlamayı planlanıyor.

 

TEL: +90 (216) 912 1 YOR (967)


Geri Dön