19 / 04 / 2024

Yör Palas örnek daire 

Yör Palas örnek daire 

2017 yılı Aralık ayında Yör Palas Acıbadem projesini teslim edecek olan Yör Group, iki yeni proje hazırlığında. Firma, Yör Palas Çengelköy ve Yör Palas Kağıthane projelerinin inşaatına 2018 yılında başlamayı planlanıyor.

Yör Palas Çengelköy ve Yör Palas Kağıthane projeleri geliyor!

2017 yılı Aralık ayında Yör Palas Acıbadem projesini teslim edecek olan Yör Group, iki yeni proje hazırlığında. Firma, Yör Palas Çengelköy ve Yör Palas Kağıthane projelerinin inşaatına 2018 yılında başlamayı planlanıyor.

Acıbadem Yör Palas'a yoğun ilgi!

Yör Palas Acıbadem satışlarına yoğun talep geldi. Yörsan ve Yöryapı Başkan Yardımcısı Teoman Yörük, ilk satışların gerçekleştiğini söyledi

Yör Palas Acıbadem projesi satışta!

Yörsan ile tüm Türkiye ve 25 ülkeye en güzel lezzetleri sunan Yör Group, Yöryapı şirketiyle Acıbadem’in en akıllı konut projesi Yör Palas’ı satışa sunuyor. A Plus bir proje olarak hayata geçirilen Yör Palas, Acıbadem’in en lüks ve prestijli butik projesi olma özelliğini taşıyor.

Karavana yeni rakip, yürüyen evler!

Kanada'da bir çift, tüm hava şartlarına dayanıklı, taşınabilir bir ev yaptı. The Leaf House isimli yürüyen ev, dünyayı gezmek isteyenlere örnek oluyor.

Bakırköy İncirli Konakları örnek daire!

Gültaş inşaat projesi Bakırköy İncirli Konakları örnek daire görsellerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Projeden yarısı peşin yarısı 12 ay sıfır faizle ödeme yapılarak konut sahibi olmak mümkün...

Demir La Vida Büyükçekmece örnek daire!

Demir La Vida Büyükçekmece örnek daire görüntülerine haberimizden ulaşabilirsiniz. 30 ay 0 faiz vade imkanı bulunan Demir La Vida projesinde dairelerin fiyatları 183 bin TL'den başlangıç gösteriyor

Kocaeli geneline 123 kilometrelik yürüyüş yolu yapıldı!

Kocaeli genelinde mevcut doğa yürüyüş parkurlarını düzenleyen ve bunlara yenilerini ekleyen Büyükşehir, kent genelinde spor yapmak, yürümek, doğayla baş başa kalmak isteyenlere alternatifler üretiyor.

Ahmet Misbah Demircan Boğaziçi Yönetim Kartal Sevgi Yürüyüşü'ne katıldı!

Ahmet Misbah Demircan Boğaziçi Yönetim Kartal Sevgi Yürüyüşü'ne katıldı. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve de Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal Düzenlenen Sevgi Yürüyüşünde Bir Araya Geldi.

Kadıköy Varyap Meridian örnek daire!

Kadıköy Varyap Meridian örnek daire resimleri haberimizin içerisinde yer alıyor. 5 kule olarak inşa edilen Kadıköy Varyap Meridian projesinde 1.500 adet konut yer alıyor...

Kocaeli genelinde 123 kilometre yürüyüş yolu yapıldı!

Kocaeli genelinde mevcut doğa yürüyüş parkurlarını düzenleyen ve bunlara yenilerini ekleyen Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde spor yapmak, yürümek, doğayla baş başa kalmak isteyenlere alternatifler üretiyor...

Wilo Su İçin Yürüyoruz etkinliğini gerçekleştirdi!

Pompa sistemleri sektörünün lider kuruluşu WILO ile Kozyatağı Rotary Kulübü’nün işbirliğiyle Dünya Su Günü kapsamında, İstanbul’da su yürüyüşü gerçekleştirildi. “Su İçin Yürüyoruz” etkinliği, 21 Mart’ta Bağdat Caddesi’nde düzenlendi.

Bursa Tophane'ye artık yürüyen merdivenle çıkılıyor!

Toplu taşıma araçlarından Timurtaş Paşa durağında inen yolcuların Tophane’ye çıkmak için buradaki dik merdivenleri çıkmakta zorlandığını gören Büyükşehir Belediyesi, buraya yapılan yürüyen merdiven ile önemli bir çileyi keyfe dönüştürdü...

Ufuk Yörük Torbalı'ya çağ atlatacak projelerini açıkladı!

CHP Torbalı Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük, altyapı, üst yapı, ulaşım, trafik, otopark, mezarlık, tarım, köyler, sosyal ve kültürel anlamda Torbalı'ya çağ atlatacak projelerinden bazılarını açıkladı.

Yör Palas örnek daire  Haberi

Yör Palas örnek daire 

İstanbul Acıbadem’de bitime çok yaklaşan akıllı konut projesi Yör Palas’ın örnek daireleri hazır durumda. 2017  yılı Aralık ayı içerisinde teslimlerin gerçekleşeceği Yör Palas Acıbadem projesinde 4+1 bahçe dubleks, 3+1 standart daire, 4+1 ve 4+2 çatı dubleksi daireler yer alıyor. 

Yör Palas Acıbadem nerede?

Yör Palas projesi Avrasya Tüneli’ne 1 kilometre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 6 kilometre, metro istasyonuna 5 dakika, Akasya Alışveriş Merkezi’ne 10 dakika, metrobüs durağına 15 dakika yürüme mesafesinde buluyor. 

Zahmetsiz bir şekilde her yere ulaşım kolaylığı sağlayan Yör Palas projesi, Acıbadem’in en akıllı konut projesi olması yanında aynı zamanda en lüks butik konut projesi olma özelliğini de taşıyor. 

Yörsan ve Yöryapı Yön. Kur. Başkan yardımcısı Teoman Yörük, örnek daireyi ziyaret eden müşterilerin yorumlarından çok memnun kaldıklarını dile getirdi.

Standartların...