26 / 04 / 2024

Real Merter satılık

Real Merter satılık

Oliv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı, 'Real Merter' projesiyle Merter'de dükkan fiyatlarının artacağını söyledi. Dokumacı'ya göre, fiyatlar 2 yıl içinde 8-10 bin dolara çıkacak.

Real Merter Güngören fiyat!

Konum bilgisine göre E-5 Karayolu’na 5 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daire alanları 66 metrekareden başlıyor. Real Merter Güngören fiyat listesine göre daireler 4 bin 677 TL'den başlıyor.

Real Merter'de teslimler 2017'nin ilk çeyreğinde!

İstanbul Güngören'de inşa edilen Real Merter projesinde 248 adet daire ve 157 adet ticari ünite yer alıyor. 10 katlı 3 blok halinde yükselen projede Oliv Yapı ve Vizyon Yapı Ortaklığı imzası bulunuyor.

Real Merter Güngören'de metrekaresi 4 bin 677 TL'ye!

Satış süreci devam eden projede 248 adet daire ve 157 adet ticari ünite yer alıyor. İstanbul'un Avrupa yakasında Güngören'de yükselen proje 10 katlı 3 blok şeklinde dizayn edildi.

Real Merter fiyatları!

10 katlı 3 blok şeklinde yükselen projede toplam 248 adet daire ve 157 adet ticari ünite yer alıyor. Real Merter fiyatları metrekare birim bazında 4 bin 677 TL'den başlıyor.

Real Merter Rezidans ödeme seçenekleri!

248 adet daire ve 157 adet ticari üniteden oluşan proje Mimar Yahya Baş Güngören Stadı'nın yanında yükselecek. Real Merter Rezidans ödeme seçenekleri kapsamında 120 aya varan vadelendirme sağlanıyor.

Real Merter'de metrekaresi 4 bin 677 TL'ye!

248 adet daire ve 157 adet ticari üniteden meydana gelen Real Merter projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde daire seçenekleri yer alıyor. Real Merter'de daire teslimlerinin 2017 yılının ilk çeyreğinde yapılması öngörülüyor.

Real Merter Güngören satılık!

Konum bilgisine göre E-5 Karayolu’na 5 dakika uzaklıkta bulunan projede 248 adet daire ve 157 adet ticari ünite bulunuyor. Real Merter Güngören satılık dairelerin tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Real Merter Güngören ödeme planı!

Oliv Yapı ve Vizyon Yapı imzasıyla inşa edilen proje TEM Otoyolu’na 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. Real Merter Güngören ödeme planı kapsamında 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Real Merter Rezidans fiyat!

Teslimlerinin 2017 yılının ilk çeyreği olarak belirlenen proje Mimar Yahya Baş Güngören Stadı'nın yanında yükselecek. Real Merter Rezidans fiyat listesi kapsamında metrekare bazında 4 bin 677 TL'den başlıyor.

21 soruda Real Merter projesi!

Real Merter projesi Oliv Yapı ve Vizyon Yapı tarafından inşa ediliyor. İşte banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği 21 soruda Real Merter projesi...

Güngören Real Merter fiyat!

Ev alanlarının 66 metrekareden başladığı proje 248 adet daire ve 148 adet dükkanlardan oluşuyor. Güngören Real Merter fiyat listesi kapsamında daireler 338 bin TL'den başlıyor.

Real Merter ödeme koşulları!

Toplam 248 adet daire ve 148 adet dükkanlardan oluşan proje İstanbul Güngören' de yükseliyor. Real Merter ödeme koşulları kapsamında banka kredisine uygun vadelendirme sağlanıyor.

Güngören Real Merter Eylül başında satışta! 300 bin TL'ye!

Oliv Yapı ile Vizyon Yapı ortaklığı ile hayata geçirilen Real Merter projesi Güngören'de yükseliyor. Projede 248 adet konut ve 157 adet ticari birim yer alıyor.

Nef Bahçelievler satılık daire fiyatları!

Real Meydan AVM'nin yerine yapılan Nef Bahçelievler projesi 1.023 daire ve 14 mağazadan meydana geliyor. Nef Bahçelievler satılık daire fiyatları fiyatları 550 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Real Merter Rezidans Güngören satılık!

Real Merter Rezidans Güngören satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 677 liradan başlayarak değişiyor. Real Merter Rezidans Güngören'de daireler 2017'nin ilk çeyreğinde teslim ediliyor...

Real Merter Güngören satılık!

Konum bilgisine göre E-5 Karayolu’na 5 dakika uzaklıkta bulunan projede 248 adet daire ve 157 adet ticari ünite bulunuyor. Real Merter Güngören satılık dairelerin tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Real Merter satılık daire fiyatları!

Real Merter satılık daire fiyatları kat ve cephelerine göre değişiklik gösteriyor. İstanbul Güngören'de inşa edilen projede 248 konut ve 157 ticari ünite bulunuyor.

Real Merter satış ofisi!

Mimar Yahya Baş Güngören Stadı'nın yanında yükselecek olan projede daire alanları 66 metrekareden başlıyor. Real Merter satış ofisi telefon numarası 0212 416 90 40 olarak belirlendi.

Güngören Real Merter satılık daire!

Toplam 248 adet daireden meydana gelen proje Oliv Yapı ve Vizyon Yapı ortaklığıyla yükseliyor. Güngören Real Merter satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Güngören Real Merter satılık!

Güngören Real Merter satılık konut ve dükkanlardan oluşuyor. Mimar Yahya Baş Güngören Stadı'nın yanında hayata geçirilecek proje Oliv Yapı ve Vizyon Yapı imzası ile inşa edilecek.

Merter Parima satılık ofis!

Atatürk Havalimanı’na 5 dakika uzaklıkta hayata geçirilen proje İstanbul'un Güngören ilçesine bağlı Merter'de hayata geçiriliyor. Merter Parima satılık ofis alanları 45 metrekare alandan başlangıç gösteriyor.

Parima Merter Ofisleri satılık!

15 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükselen proje 16 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Parima Merter Ofisleri satılık ofislerin teslimleri 2015 yılı Eylül ayı olarak belirlendi.

Merter Parima Ofisleri satılık!

Merter Parima Ofisleri satılık ofis fiyatları 443 bin TL'den başlıyor. Atatürk Havalimanı’na 5 dakika, 3. havalimanına 35 dakika uzaklıkta olan proje Fer Yapı imzası ile inşa ediliyor.

Parima Merter satılık!

Parima Merter satılık ofis fiyatları 443 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Fer Yapı Parima Merter projesi Fer Yapı tarafından Cevizlibağ metrobüs durağına yürüme mesafesinde inşa ediliyor.

Fer Yapı Parima Merter satılık ofis!

Merter'de E5 üzerinde yükselen proje bağımsız ünite büyüklükleri 45 metrekareden başlıyor. Proje Fer Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Fer Yapı Parima Merter satılık ofis sayısı 223 bağımsız üniteden meydana geliyor.

Timur Gayrimenkul Nef Merter satılık!

Timur Gayrimenkul Nef Merter satılık daire tipleri stüdyo ve 1 oda 1 salonlardan oluşuyor. 12 yıllık kira garantisi verilen proje İstanbul Güngören'de yer alan Merter'de yükseliyor.

Real Merter satılık Haberi

Real Merter satılık

Oliv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı, 'Real Merter' projesiyle Merter'de dükkan fiyatlarının artacağını söyledi. Dokumacı'ya göre, bugün metrekaresi 10-15 bin lira bandında olan fiyatlar 2 yıl içinde 8-10 bin dolara çıkacak. Merter'in merkezi özelliğine işaret eden Dokumacı, "Bölge havaalanına, E-5 ve TEM'e yakın. Ayrıca İstanbul'un 3 köprüsüyle de bağlantılı" dedi. 


'İLK TEKSTİL AVM'Sİ' 


Real Merter projesini ise Türkiye'nin ilk tekstil AVM'si olarak tanımlayan Dokumacı, "Türk Tekstil'i dünyada marka ama prestijli mağazaları yok. Real Merter, bu anlamıyla hem bölge hem de sektör için ezber bozacak. Bizden dükkan ve daire alanlar, tekstil kütüphanesi sağlıklı yaşam kulübü, kişisel çalışma, eğlence, müzik, sinema alanları gibi yenilikçi sosyal kullanım alanları da satın alacak" dedi. Real Merter'de 248 konut ve 155 dükkan yer alıyor. Dükkan büyüklükleri...