29 / 03 / 2024

Realty-TR

Realty-TR

ABD’de başlayan ve 10 yıl süren ARGE çalışmaları sonucu doğan Realty-TR tüm dünyadan sonra Türkiye'de de büyümeye devam ediyor. Dünyada 30 dan fazla ülkede ofisleri bulunan Realty-TR, artık Kayseri'de de hizmet verecek.

Realty-TR'dan kadın girişimciye destek!

Realty-TR Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık şirketi, kadınların iş yaşamında daha aktif olmaları amacıyla bir proje başlattı. Firma, franchise almak isteyen girişimci kadınlara, avantajlı ödeme koşulları sunuyor.

Realty-TR AIPP üyesi oldu!

Uluslararası Gayrimenkul Profesyonelleri Birliği (Assosiation Of International Property Professionals-AIPP), Türkiye'de gayrimenkul satışı yapan Realty-TR'yi üye olarak kabul etti..

Realty-TR 3 yılda 250 franchise noktasına ulaşacak!

27 ülkede 31 franchise ofislerinin bulunduğunu söyleyen Realty-TR Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık'ın sahibi Fatih Elibol, Türkiye’de 3 yıl içinde 250 franchise noktasına ulaşmayı hedefliyor

Realty-TR Türkiye'de 250 franchise'a ulaşacak!

27 ülkede 31 franchise ofislerinin bulunduğunu söyleyen Realty-TR Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık'ın sahibi Fatih Elibol, Türkiye’de 3 yıl içinde 250 franchise noktasına ulaşmayı hedeflediklerini açıkladı

Realty-TR 3 yılda 250 şube açacak!

ABD'de büyüttü Türkiye'ye döndü 2000 yılında ABD'de başlayan ve 10 yıl süren Ar-Ge çalışmaları sonucu doğan Realty firması artık Türkiye emlak pazarında hizmet vermeye başladı.

Trıolıfe Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Trıolıfe Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karadağ, Ümit Kesepara ve Yasemin Şenocak ortaklığında kuruldu.

Gapa Realty İnşaat Proje Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Gapa Realty İnşaat Proje Pazarlama Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gaber Ahmed H. Mohamed, İsmail Atasoy, İsmail Pektezel ve Özcan Gündoğdu ortaklığında kuruldu.

İstanbul Tr Gayrimenkul Emlak Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Tr Gayrimenkul Emlak Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Halime Ayaz tarafından kuruldu.

Merkez Bankası 'TR Karekod'u hayata geçiriyor!

Merkez Bankası, ‘TR Karekod’u kullanıma sunuyor. Ödemeleri kolaylaştıracak uygulamayı simitçiden büfeciye küçük işletmeler de kullanabilecek.

Merkez Bankası'ndan ödeme hizmetlerinde TR Karekod'un üretilmesine ilişkin yönetmelik!

Merkez Bankası'nın Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmeliğine göre, ödeme hizmeti kapsamına giren ve karekod kullanılarak yapılan her ödeme işleminde, TR Karekod kullanılacak.

7c Basalıa Tr Atık Yönetimi Kimya Maden Ve Enerji Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

7c Basalıa Tr Atık Yönetimi Kimya Maden Ve Enerji Üretim Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Başal ve Necdet Ergün ortaklığında kuruldu.

Erensan TR MIX ile ısıtma sistemleri geleceğin teknolojisiyle tanıştı!

Basınçlı Kap ve Kazan Sektörü’nün ülkemizdeki öncü markalarından olan Erensan, düşük NOx emisyon değerlerine sahip, çevre dostu TR MIX (Premix Brülörlü Paslanmaz Çelik Yer Tipi Yoğuşmalı Sıcak Su Kazanı) ile ısıtma sistemlerinde teknoloji dönemini başlatıyor.

www.kanalistanbul.gov.tr yayında!

www.kanalistanbul.gov.tr yayında. Kanal İstanbul’a ilişkin proje detaylarını ve merak edilen soruların yanıtlarını içeren kanalistanbul.gov.tr internet sitesi yayına açıldı. Sitenin açıldığını İletişim Başkanı Fahrettin Altun Twitter hesabından “Boğaz nefes alacak" paylaşımıyla duyurdu.

YeS-TR ile yeşil bina sayısı artıyor!

Ulusal Yeşil Sertifika Sistemi tarafından geliştirilen YeS-TR ile yeşil bina sayısı artıyor. 2021 yılından itibaren binalar belgeli olacak.

TOKİ'nin uzun vadeli kredi derecelendirme notu TR AAA!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın uzun vadeli kredi derecelendirme notu TR AAA olarak belirlendi.

Executive Realty Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Executive Realty Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Shahzad Faisal Mangi tarafından kuruldu.

Perose Tr Dekorasyon ve İnşaat Tekstil Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Perose Tr Dekorasyon ve İnşaat Tekstil Sanayi Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hamoud ve Nezar Sheikh Trab ortaklığında kuruldu.

YDA İnşaat'ın kredi notu uzun vadeli TR AA+, kısa vadeli TR A1!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret'in uzun vadeli kredi derecelendirme notu TR AA+, kısa vadeli kredi derecelendirme notu TR A1,  görünümü ise "durağan" olarak teyit edildi...

Realty-TR Haberi

Realty-TR

Kayseri'nin en bilinen caddelerinden Ahievran Caddesi'nde yer alan Realty-TR, 2015'in son çeyreğinde 5 franshise daha vermeyi hedefliyor.


Realty-TR’nin kurucusu Fatih Elibol, uzun yıllar üzerinde çalışıp yarattığı ve Türkiye'de hızla büyütmeyi hedeflediği markası için şunları söyledi… “Dünyadaki ve Türkiye’deki emlak franchise sistemlerini inceleyip,onların eksiklerini görerek, “hep destek tam destek” amacıyla Realty-TR’yi kurdum. Realty-TR olarak biz, dünya üzerinde hizmet verdiğimiz her bir satıcının gayrimenkulünü uluslararası gayrimenkul pazarına dahil ederiz. Realty-TR sistemimiz ile bizimle sözleşme imzalayan gayrimenkul sahiplerine dünyanın her yerinden alıcı üretmek mümkündür. Realty-TR sisteminde . 30 ülkede bulunan gayrimenkul franchise ofislerimizle birlikte çalışır, hızlı sonuç üretiriz. Sistemdeki tüm portföyümüzü uluslararası gayrimenkul fuarlarında tanıtır, alıcılara kolayca ulaşırız. % 100 dil desteğiyle çalışan teknolojik alt yapımız ve 7/24 hizmet veren çağrı merkezimiz Realty-TR...