24 / 04 / 2024

Realys İnşaat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi

Realys İnşaat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi

Realys İnşaat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, Taner Topdemir tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Kasım'da Harbiye, Ergenekon Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, Kaya Apartmanı'nda kuruldu.

Brç Teknik İnşaat Pazarlama Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brç Teknik İnşaat Pazarlama Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Yasin Berçin tarafından kuruldu.

Grand Bazaar Emlak İnşaat Pazarlama Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Bazaar Emlak İnşaat Pazarlama Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Bedri Özdemir tarafından kuruldu.

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Gün tarafından kuruldu.

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkez nakli yapıldı! 

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi.  Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkezi Esenyurt'ta yapıldı. 

Tek Grup Mühendislik İnşaat Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Grup Mühendislik İnşaat Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Atalay İlhan tarafından kuruldu.

Perla Home Grup İnşaat Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Perla Home Grup İnşaat Pazarlama Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Çakar, Fatih Günay ve Habib Yalnız ortaklığında kuruldu.

Kongy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kongy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Damgalı tarafından kuruldu.

Atlantis İnvest İnşaat Pazarlama Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Atlantis İnvest İnşaat Pazarlama Gayrimenkul Limited Şirketi Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Zakaria Tebbal tarafından kuruldu.

Gönüller Pazarlama Metal İnşaat Promosyon Makina Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönüller Pazarlama Metal İnşaat Promosyon Makina Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emirkan Karabaş tarafından kuruldu.

Msa 27 Proje Geliştirme İnşaat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!,

Msa 27 Proje Geliştirme İnşaat Pazarlama Anonim Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Müjdegül Yurdakul ve Funda Müge Erkut ortaklığında kuruldu.

Taho İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taho İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de K.Jamal Omar Omar tarafından kuruldu.

GAPAS Serbest Kürsü Gayrimenkulde Nöro Pazarlama etkinliği yarın!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS)  tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yarınki etkinliğinde Gayrimenkulde Nöro Pazarlama ele alınacak. 

Eltemsa Mimarlık İnşaat Pazarlama Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eltemsa Mimarlık İnşaat Pazarlama Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Burak Canbulat, İbrahim Halil İstemez, İsmail İstemez ve Vahit Can Çopar ortaklığında kuruldu.

Realys İnşaat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Haberi

Realys İnşaat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi

Realys İnşaat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, Taner Topdemir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım'da kuruldu. 


Realys İnşaat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Şirketin başlıca faaliyet konusu, yürürlükteki mevzuatlara riayet etmek kaydıyla, her türlü inşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak; resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi...