27 / 04 / 2024

recep bozyiğit

recep bozyiğit

Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Coğrafya Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Recep Bozyiğit, obruklarla ilgili bir risk haritasının çıkarılması gerektiğini söyledi...

Rbk Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rbk Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Şebap Bozyiğit tarafından kuruldu.

İgt Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İgt Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Nejmettin Bozyiğit tarafından kuruldu.

Bozyiğit Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozyiğit Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Bozyiğit tarafından kuruldu.

Neptün Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Neptün Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Çokyiğit  tarafından kuruldu.

İstismara açık parsel bazlı plan değişikliklerine geçit yok!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin yerel seçimlere ilişkin manifestosunu açıkladı. Erdoğan, İstismara açık parsel bazlı plan değişikliklerine kesinlikle geçit vermeyecekleri belirtti.

Varan Global İnşaat Taşımacılık Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Varan Global İnşaat Taşımacılık Lojistik Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Fesih Bozyiğit imzasıyla kuruldu.

Van Gürpınar'da yol çalışmaları başladı!

VAN Gürpınar'da yol çalışmaları başladı. Gürpınar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, Bozyiğit ve Ortaköy Mahallelerinde stabilize yol çalışmalarının tamamlandığını, Savacık Mahallesi'nde çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi.

Yims Yapı Emlak Otomotiv Tekstil Gıda Makina ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yims Yapı Emlak Otomotiv Tekstil Gıda Makina ve Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Bozyiğit tarafından 400 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Kartal, Karlıktepe Mahallesi, Yakacık Caddesi'nde kuruldu.

Estora Gayrimenkul ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Estora Gayrimenkul ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi 16 Mart 2015 'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy 'de, Oral Bozyiğit Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Babayiğit, Boğaziçi Köprüsü için de aranmış!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlık döneminde yerli otomobil için aradığı "Babayiğit", 1963 yılında Boğaziçi Köprüsü'nün yapımı için aranmış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

Rize'de hastane ve onkoloji merkezi arasına tüp geçit yapıldı!

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Robotik Onkoloji Merkezi arasında hastaların rahat ulaşımı için tüp geçit yapıldı. Hasan Türüt, Türkiye'de örneği olmayan bir tüp geçit yaptıklarını belirtti...

Recep Bozyiğit: Obruk oluşumu olan yerler tahliye edilmeli!

Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Coğrafya Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Recep Bozyiğit, obruklarla ilgili bir risk haritasının çıkarılması gerektiğini söyledi...

Recep Tayyip Erdoğan: 20 yılda 6,5 milyon yapıyı dönüştüreceğiz!

Recep Tayyip Erdoğan, güçlü şehirleri sağlam taşlar inşa etmez, güçlü şehirleri güçlü insanlar inşa eder. Biz ise böyle şehirlerin hayalini kuruyoruz şeklinde konuştu...

recep bozyiğit Haberi

recep bozyiğit
Konya Ovası'nda yüzün üzerinde obruk olduğunu ifade eden Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Coğrafya Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Recep Bozyiğit, bölgeyi Türkiye'nin güncel obruk oluşumunun en tehlikeli alan olarak nitelendirdi. Bozyiğit, Konya'daki obrukların önünde sadece "Dikkat tehlike var!" yazısının olduğunu söyledi. Obruk alanlarının oluşumunun devam ettiği tespit alanlarda vatandaşların tahliye edilmesi gerektiği ifade eden Bozyiğit, önce bir risk haritasının çıkarılmasın gerektiğini...