24 / 04 / 2024

Recep Göktuğ Aracı

Recep Göktuğ Aracı

Aşk Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi, Gökçen Aracı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Recep Göktuğ Aracı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 700 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Dolar, euro, arsa, bitcoin ve otomobil değil! İşte yatırımcının yüzünü güldürecek yatırım aracı!

Yatırımcılar, dolar, euro, ev, arsa, otomobil ve bitcoin gibi yatırım araçlarına yatırım yaparken Borsa İzinde isimli borsa yorumcusu yatırımcının yüzünü güldürecek yatırım aracının borsa olduğunu açıkladı. İşte ayrıntılar...

Birileri kazanıyor, bedelini hep beraber ödüyoruz...

Uluslararası ticaretin en çok kabul gören aracı dolar olduğu için dünyadaki her ülke rezervlerinde büyük bir kısmını dolara ayırdı. Kısacası dolara olan talep arttıkça doların ​​değeri de artıyor ve TL dolar karşısında her geçen gün değer kaybediyor. İşte konu ile ilgili ayrıntılar...

Konutun yatırım aracı olarak görülmesinin önüne geçilmeli!

TMMOB Eskişehir İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Yahya Kaya, Türkiye’de yaşanan barınma ve konut sahibi olma sorununa ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Kaya paylaşımında konutun yatırım aracı olarak görülmesinin önüne geçilmesi gerektiğini söyledi.

Yeni yatırım aracı sanayi dükkânları oluyor! Yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

Konutun yatırım aracı olmaktan çıkıp çıkmadığı tartışılırken, konuya ilişkin değerlendirme Gayrimenkul Uzmanı Gülcan Altınay’dan geldi. Altınay, konut sahiplerinin artık konutlarını satarak iş yeri almaya başladıklarını aktardı.

Belediye müjdeyi verdi: Konutlarda kullanılan su fiyatlarına yüzde 30 indirim!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 1 Aralık tarihinden itibaren su fiyatlarının yüzde 30 azaltılacağını açıkladı.

Stellantis Türkiye, ticari araç kapsamında ürettiği 12 adet ticari aracını görücüye çıkardı

Stellantis, ‘Pro One’ hamlesiyle ticari araç sektöründe liderliği amaçlıyor. Stellantis Ticari Araçlar İş Birimi’nin "Pro One" stratejik atağı kapsamında Citroen, FIAT Professional, Opel, Peugeot ve Vauxhall markalarından toplam 12 aracını görücüye çıkardı.

Mini 5 Kapı'nın zamsız fiyatları şaşırttı! İşte Mini 5 Kapı Ekim 2023 fiyatları!

Mini 5 Kapı'nın merakla beklenen Ekim 2023 fiyatları açıklandı. Gözde aracın zamsız fiyatları şaşırttı. Peki Mini 5 Kapı'nın yeni fiyatları ne kadar? İşte Mini 5 Kapı Ekim 2023 fiyatları...

Geleceğin aracı Hyundai Staria Ekim fiyat listesini güncelledi! Hyundai Staria güncel fiyatı ne kadar?

Geleceğin aracını tasarlayan Hyundai, Staria modeliyle büyük ilgi gördü. Hyundai, ekim ayı kapsamında tüm modellerinin güncel fiyatını belirlerken, ‘geleceğin aracı’ Staria’nın da güncel yeni fiyatını açıkladı. 

Sun V Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Sun V Gayrimenkul Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Göktuğ Göktaş tarafından kuruldu.

Loklar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Loklar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Göktuğ Loklar tarafından kuruldu.

Ne altın ne de dolar! Şuan bedava gibi görünen o yatırım aracı 30 TL olacak! Alan köşeyi dönecek

Ekonomist Mert Başaran'dan yatırımcıları yakından ilgilendirecek kritik bir açıklama geldi. Şuan fiyatı bedava gibi görünen yatırım aracının ilerleyen zamanlarda 30 TL olacağını söyledi. Ne altın ne de dolar, alan köşeyi dönecek...

Tuğ Taahhüt Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tuğ Taahhüt Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Göktuğ Topsakal tarafından kuruldu.

Uzun yolculukta güvenli sürüş nasıl sağlanır? Kendi aracıyla uzun yolculuğa çıkanlar bunlara dikkat!

Yaz mevsiminin gelmesiyle tatil sezonu açıldı. Bayram tatilinde kendi aracıyla uzun yolculuğa çıkmayı planlayanların sürüş güvenliği ve rahatlığı açısından uyması gereken önemli kurallar var.

Recep Göktuğ Aracı Haberi

Recep Göktuğ Aracı

Aşk Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi, Gökçen Aracı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Recep Göktuğ Aracı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 700 bin TL'lik sermaye ile 8 Ekim'de kuruldu. 


Aşk Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kiralamak veya kiraya vermek, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek...