28 / 03 / 2024

RecExpo

RecExpo

Türkiye gayrimenkul sektörü Azerbaycan'da milyon dolarlık yatırım için üçüncü kez RecExpo'da biraraya geliyor.

Azeriler'den Pana Yapı'ya tam not!

Azerbaycan'da ilk kez düzenlenen 'RecExpo Fuarı'na katılan Pana Yapı, yatırımcılara Brooklyn Park, Brooklyn Life, Brooklyn Dream, Broadway ve Çeşme Jardin Eden projelerini tanıttı. İşte ayrıntılar...

5. Uluslararası RecExpo Fuarı 21 Kasım'da!

Azerbaycan’ın ilk uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarı RecExpo, 21-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Bakü Expo Center da 5. kez gerçekleşecek.

5. Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 21 Kasım'da!

Azerbaycan’ın ilk uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarı RecExpo, 21-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Bakü Expo Center da 5. kez gerçekleşecek...

RECEXPO 2018 kapılarını açtı!

Bakü 4. Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı (RECEXPO 2018) kapılarını açtı. Fuara Türkiye, Gürcistan, Birleşik Arap Emirlikleri, İngiltere, Portekiz, Karadağ, ABD ve İspanya'dan emlak şirketleri katıldı...

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy RecExpo'da görücüye çıkıyor!

Cathay Group, Bakü’nün ve Güney Kafkasya Bölgesi’nin en prestijli Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı RecExpo’da Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy projelerini tanıtacak...

Sur Yapı, Azerbaycan RecExpo Fuarı'nda!

Sur Yapı, Azerbaycan'da gerçekleştirilecek RecExpo Fuarı'nda İstanbul ve Antalya'daki toplam 15 projesini tanıtacak...

Azerbaycan RECEXPO Fuarı 22 Kasım'da başlıyor!

Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul ve Emlak Fuarı RECEXPO, 22 Kasım'da başlıyor. 24 Kasım'a kadar devam edecek fuar, gayrimenkul sektörünün temsilcilerini bir araya getirecek.

RecExpo 2018 Bakü Expo Center’de kapılarını açıyor!

Bakü’nün ve Güney Kafkasya Bölgesi’nin en prestijli Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı RecExpo, Atılım Fuarcılık organizasyonu ile Bakü Expo Center’de 22-24 Kasım tarihinde kapılarını açacak.

RecExpo 2018 Fuarı 22 Kasım'da başlıyor!

Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul ve Emlak Fuarı RECEXPO, 2015 yılından bu yana toplamda 18 binin üzerinde gayrimenkul sektör yatırımcısı ve profesyonelini ağırlıyor. 

RecExpo 23-25 Kasım'da yapılacak!

Türkiye gayrimenkul sektörü Azerbaycan'da milyon dolarlık yatırım için üçüncü kez RecExpo'da biraraya geliyor.

GYODER, Azerileri gayrimenkul yatırımına davet etti!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER, Azerbaycan Bakü’de düzenlenen 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda, Türkiye’de gayrimenkul yatırımını artırmak amacıyla önemli görüşmelere imza attı.

Onur Park Life İstanbul, Azerbaycan’da görücüye çıktı!

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleşen 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda, Onur İnşaat A.Ş, Onur Park Life İstanbul projesiyle yer alıyor.

Nidapark Kayaşehir, 2. RECEXPO Gayrimenkul Fuarı'na katıldı!

Tahincioğlu, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleşen 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirdiği Nidapark Kayaşehir projesiyle katıldı.

Büyükyalı İstanbul, Azerbaycan RECEXPO Fuarı’nda!

Büyükyalı İstanbul projesini; Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen “2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı”nda ziyaretçilerin beğenisine sundu.

RecExpo Haberi

RecExpo

Azerbaycan Emlak Bakanlığının büyük desteği ile düzenlenen; Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, 2016 yılında elde ettiği başarının ardından, bu yıl da sektörde adından söz ettirmeye hazırlanıyor.  


Fuar 2016 yılında Azerbaycan devlet başkanı İlham Aliyev ’i ağırladı

Azerbaycan gayrimenkul sektörünün giriş kapısı olarak lanse edilen fuar geçen yılki başarısını bu yıl da devam ettirdi.  2. senesinde Meksika, Birleşik Arap Emirliği, İran, Portekiz, Mısır, İsrail, Fas, Kuveyt gibi 12 farklı ülkeden 91 yerel ve uluslararası firmayı ağırlayan RecExpo’yu, 5400 den fazla kişi ziyaret etti.  152 den fazla uluslararası proje RecExpo’da görücüye çıktı. Azerbaycan ve pek çok yabancı ülkenin üst düzey devlet yetkilileri tarafından ziyaret edilen fuarın en çok dikkat çeken ziyaretçileri; Azerbaycan Devlet Başkanı  İlham Aliyev ve şu an Azerbaycan Devlet...