19 / 04 / 2024

Red Dot Design Award

Red Dot Design Award

Vestel, Avrupa’nın en prestijli tasarım yarışmalarından Red Dot Design Award 2013’ten iki beyaz eşya, bir elektronik ürünüyle 3 tasarım ödülü kazandı...

Zehnder Fina radyatör ile banyolar 'en'leniyor!

Granichen, İsviçre Zehnder tesislerinde üretilen Fina radyatör, bir tasarımın elde edebileceği en yüksek ödül olan, “En İyinin İyisi” Red Dot ödülüne sahip.

İnşaat sektörünün global markası Hilti Red Dot’a 4 ödül!

Hilti Red Dot, Almanya’nın Essen kentinde düzenlenen “Red Dot Ödülü: 2016 Ürün Tasarımı” töreninde dört ürünü ile ödül aldı. İnşaat ve el aletleri sektörünün önde gelen markalarından olan Hilti, Türkiye pazarında da büyük öneme sahip.

Hilti'ye Red Dot'tan 4 ödül!

İnşaat ve el aletleri sektörünün global jenerik markası Hilti, Almanya’nın Essen kentinde düzenlenen “Red Dot Ödülü: 2016 Ürün Tasarımı” töreninde dört ürünü ile ödül aldı.

Red Dot'tan Arçelik'e 5 ödül!

Arçelik AŞ, tasarım dünyasının en prestijli yarışmalarından biri olan Red Dot'ta 5 ürünüyle ödüle layık görüldü. Almaya'nın Essen şehrinde düzenlenen ödül töreninde, ödülleri şirket adına Özlem Kök Gültekin ve Onur Onrat aldı.

Hilti Çivi Çakma Makinası'na 2 ödül!

Betona ve çeliğe çivi çakabilen dünyanın ilk sadece batarya ile çalışan Hilti Çivi Çakma Makinası Red Dot 2016 ve iF Product Design 2016 ödüllerine layık görüldü.

Uluslararası Red Dot Ürün Tasarımı ödülü ISVEA'nın!

Dünyanın en prestijli yarışmalarından biri olarak kabul edilen, Red Dot Design Ödülleri’nin bu yılki sahipleri belli oldu. Red Dot Design’da “Uluslararası Red Dot Ürün Tasarımı” ödülüne ISVEA layık görüldü.

ISVEA'nın Sott’Aqua serisine Red Dot Design'den ödül!

Tasarımlarıyla fark yaratan İtalyan ISVEA, Sott’Aqua serisi ile tasarım dünyasının en önemli ve prestijli yarışmaları arasında sayılan Red Dot Design’da “Uluslararası Red Dot Ürün Tasarımı” ödülüne layık görüldü.

Gönye Proje Tasarım A'Design Award'ta ödül aldı!

Gönye Proje Tasarım, Sampa Otomotiv’in ofis binası projesiyle, İtalya’da düzenlenen A' Design Award & Competition’da ödüle layık görüldü.

ERSA, 2015 Green Good Design Awards’da 4 ödül kazandı!

Ürettiği mobilyalarla tasarım alanında pek çok prestijli ödülün sahibi olan ERSA, bu kez “Green Line” serisiyle, sürdürülebilir yeşil ürünlerin onurlandırıldığı “2015 Green Good Design Awards’dan 4 ödülle döndü.

Bien Seramik'in Organic banyo serisine 2 ödül!

Bien Seramik’in tasarladığı, kendi sınıfında bir ilk olan ‘Organic’ banyo serisi tasarım dünyasının iki önemli ödülü olan ‘Red Dot Design Award’ ve ‘A’Design Awards’ı aldı.

Autodesk 2016 Design Suites yazılım suitlerini pazara sundu!

Autodesk 2016 Design & Creation Suites tasarımcılar, mühendisler ve dijital sanatçılar için özel masaüstü ve bulut deneyimi sunuyor. Autodesk “Autodesk 2016 Design Suites” yazılım suitlerini pazara sundu.

Bien Organic serisinin lansmanını gerçekleştirdi!

Bien Seramik tasarım dünyasında son derece prestijli ‘’Red Dot Design Award” ve “A’Design Awards”ı ‘’Organic serisi’’ ile aldı. Bien, ‘’Organic’’ serisinin lansmanını 15 Nisan Çarşamba akşamı The Seed’de gerçekleştirdi.

Dardanel'in ofisi German Design Award Gold 2015 ödülü aldı!

Mimariye, tasarıma ve sanata büyük önem veren, tüm çalışmalarında bu konulara titizlikle yaklaşan Dardanel, yönetim binasıyla German Design Award 2015’ten çok önemli bir ödülle döndü.

Red Dot Design Award Haberi

Red Dot Design Award

Vestel, Avrupa’nın en prestijli tasarım yarışmalarından Red Dot Design Award 2013’ten iki beyaz eşya, bir elektronik ürünüyle 3 tasarım ödülü kazandı. Vestel, beyaz eşyada Aline bulaşık makinesi ve Suave klima tasarımı ile ödüle layık bir performans gösterirken elektronikte Taction uzaktan kumanda tasarımıyla ödül aldı.


Kendi alanlarında profesyonel jüriler tarafından inovasyon, fonksiyonellik, kalite, ergonomi, sağlamlık, içerik, kullanım kolaylığı ve çevresel uyum kriterleri çerçevesinde değerlendirilen Vestel ürünleri, tüm kriterlere sahip tasarımlarıyla Red Dot Design Award 2013 ödüllerinin adresi oldu.


Tasarımı rekabetin olmazsa olmaz bir parçası olarak gören Vestel, 2012’de öne çıkan tasarımlarıyla toplam 92 tasarım ödülüne layık...