19 / 04 / 2024

redmi 10s özellikleri

redmi 10s özellikleri

Teknosa'da en çok satılan android telefonlar arasında yer alan Xiaomi Redmi Note 10s en çok satılan Xiaomi cihazlarıdan birisi oldu.

Türkiye’de üretilen Redmi 12’nin yeni 8GB + 128GB versiyonu satışa sunuldu

Xiaomi, maksimum değer ve uygun fiyatı ile, eğlence deneyimi ve akıcı bir işletim sistemi arayan kullanıcılara yönelik üst düzey seviyede teknik özelliklerle donatılan yeni akıllı telefonu Redmi 12'yi tanıttı. İşte Redmi 12'nin merak edilen özellikleri...

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya efsanevi dev yaz indirimi! A101'den sonra şimdi Vatan Bilgisayar'da!

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya efsanevi dev yaz indirimi... A101'den sonra şimdi Vatan Bilgisayar'da... Peki, Vatan Bilgisayar'da indirime giren Xiaomi Redmi Note 11 Pro'nun fiyatı ne kadar? İşte 10 Temmuz 2023 tarihli Xiaomi Redmi Note 11 Pro fiyat listesi ve özellikleri...

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya inanılmaz yaz indirimi! A101'den sonra şimdi Carrefoursa'da!

Carrefoursa, Türkiye'nin önde gelen perakende pazarlarından biri olarak Xiaomi Redmi Note 11 Pro için birbirinden cazip fırsatlar sunuyor. Bu akıllı telefon, göz alıcı özellikleri ve indirimli fiyatıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Hepsi Burada fiyat performan ürünü Xiaomi Redmi Note 10 Pro'yu uygun fiyata satışa çıkardı

Hepsi Burada, Fiyat performans cihazı olan Xiaomi Redmi Note 10 Pro'nun 256 GB versiyonunu Web sitesinde satışa çıkardı. İşte Xiaomi Redmi Note 10 Pro fiyatı ve özellikleri.

Merakla beklenen Redmi 12 tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri

Fiyat performans ürünleri ile amiral gemilerine meydan okuyan Xiaomi’nin giriş seviyesine hitap eden Redmi 12 modeli tanıtıldı. Helio G88'den gücünü alan model, üçlü kamera dizilimine sahip. İşte ayrıntılar.

 Xiaomi Redmi 10 en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Xiaomi'nin amiral gemisi telefonu Redmi 10, özellikleri ve fiyatıyla tercih listesindeki ilk sıralarda yer alıyor. Peki en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'da flaş indirim! Carrefoursa birden fiyat düşürdü!

Carrefoursa, Türkiye'nin lider perakende pazarlarından biri olarak Xiaomi Redmi Note 11 Pro için cazip bir fırsat sunuyor. Bu akıllı telefon, özellikleri ve indirimli fiyatıyla dikkat çekiyor.

Orta segmentte güçlü bir rakip: Xiaomi Redmi 12'nin çok gizli özellikleri sızdırıldı!

Xiaomi Redmi 12 modelinin bazı teknik özellikleri, tanınmış analist Kacper Skrzypek tarafından sızdırıldı. Aşağıda detaylar yer alıyor.

Amiral gemisi Redmi K60 Ultra’nın devlet sırrı gibi saklanan özellikleri sızdırıldı!

Redmi K60 Ultra'nın özellikleri ortaya çıktı ve bu akıllı telefon kullanıcılarına neler sunacağı merak ediliyor.

Carrefour'dan Nisan'da kampanya bombardımanı başladı! Xiaomi Redmi Note 10S'e yüzde 22 indirim geldi  

Carrefour'un fiyat performans telefonlardaki indirimleri Nisan ayında da devam ediyor. Xiaomi Redmi Note 10S akıllı telefonlarda yüzde 22 indirim yapan Carrefour, vatandaşın ilgilisi ile karşılandı. Xiaomi Redmi Note 10S'in detayları haberimizde

Hepsi Burada'dan Nisan ayı bombası! Xiaomi Redmi Note 10S uygun fiyata

Hepsi Burada'dan Nisan ayına özel cep telefonlarına indirim imkanı sunuyor. Bu telefonlardan biri ''Xiaomi Redmi Note 10S'' Müşterilerine avantajlı ürünler sunmayı adet edinen Hepsi Burada imkanından faydalanmak isteyenler bu haber tam sizin için.

Redmi A2 serisi dikkat çekici özellikleri ile sahnede!

Uygun fiyatlı Redmi A2 ve Redmi A2 Plus modelleri tanıtıldı. İşte Redmi A2 ailesinin teknik özellikleri...

Xiaomi Redmi Note 12 resmen tanıtıldı! Fiyatını ve özelliklerini gören inanamadı!

Redmi Note 12 4G modeli, uzun bir süredir gündemde olan iddiaların ardından sonunda tanıtıldı. İşte Redmi Note 12 4G'nin özellikleri ve fiyatı!

redmi 10s özellikleri Haberi

redmi 10s özellikleri

Teknosa'da en çok satılan android telefonlar arasında yer alan Xiaomi Redmi Note 10s en çok satılan Xiaomi cihazlarıdan birisi oldu. Xiomi ürettiği uygun fiyatlı akıllı cihazlarla pek çok kişinin favorisi olmayı başardı.

Xiaomi Redmi Note 10S 6.43 İnç ekran büyüklüğüne ve AMOLED ekran teknolojisine sahip. Düzleştirilmiş uçlara, konik kenarlara ve kavisli arka yüze sahip şık, ince gövde, zarif bir görünüme sahip. 128 GB'lık depolama alanıyla da kullanıcılara rahatlık sunuyor. Ayrıca  Redmi Note 10S suya ve toza karşı da dayanıklı.

Kamera Özellikleri

Portre Modu (Bokeh) Phase Detect Auto-Focus (PDAF) Yapay Zeka (AI) Destekli Portre Modu HDR Yapay Zeka (AI) Sahne Algılama Perde Hızı (Shutter Speed) Kontrolü Panorama Otomatik odaklama Coğrafi konum etiketleme Dahili QR Kod Okuyucu Makro (Macro) Çekim (4 cm) Perde hızı (Shutter Speed): 30 sn Seri Çekim (Burst) Modu Zamanlayıcı 0.7μm (1.4μm) Piksel