25 / 04 / 2024

referans bakırköy iletişim

referans bakırköy iletişim

3'ü konut, 1'i ofis bloğu olarak hayata geçirilen Referans Bakırköy projesi Bakırköy'de kalan son proje alanlarından birinde yükseliyor.

Referans Bakırköy Evleri adres bilgileri!

Referans Bakırköy Evleri adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. 13 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Referans Bakırköy 157 konut, 87 home ofis ve 73 dükkandan meydana geliyor...

Referans Bakırköy'de yüzde 15 indirim!

Referans Bakırköy konut fiyatları 287 bin TL'den başlıyor.Projenin daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.Referans Bakırköy evlerinde peşin ödemelerde yüzde 15' e varan indirimler sunuluyor.

Referans Bakırköy evleri 287 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Referans Bakırköy evlerinde peşin ödemelerde yüzde 15' e varan indirimler sunuluyor.Referans Bakırköy'de daire fşyatları 287 bin TL'den başlangıç gösteriyor.Projenin daireleri 2+1, 3+1 ve 5+1 şeklinde...

Referans Bakırköy'de 287 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Referans Bakırköy Evleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda bir salon şeklinde tasarlandı. Referans Bakırköy konut fiyatları 287 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor.

Referans Bakırköy'de peşin ödemelerde yüzde 15 indirim!

Referans Bakırköy Rezidans'ta 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Referans Bakırköy'de daire fiyatları 283 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Referans Bakırköy'de 283 Bin TL'den başlayan fiyatlarla! Yüzde 15 indirim!

Referans Bakırköy'de 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daire tipleri mevcut. Referans Bakırköy projesinde daireler 283 Bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Referans Bakırköy'de tapular devrediliyor!

HALK GYO'nun Kiler Holding iştiraklerin den Biskon Yapı ortaklığı ile hayata geçirdiği Referans Bakırköy'de tapular devrediliyor. Bakırköy'de inşa edilen Referans Bakırköy Evleri 8 katlı 4 bloktan oluşuyor.

Halk GYO Referans Bakırköy'de tapu devir işlemlerine başladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ( Halk GYO )’ nun Kiler Holding iştiraklerinden Biskon Yapı ortaklığı ile hayata geçirdiği “Referans Bakırköy” projesinde tapu devir işlemlerine başlandı.

Biskon Yapı Referans Bakırköy'de 5 ay sonra yaşam başlıyor!

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4 oda 2 salon daire seçeneklerinin yer alıdığı Biskon Yapı Referans Bakırköy'de 5 ay sonra yaşam başlıyor. Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim uygulanıyor...

Referans Bakırköy'de 5 ay sonra yaşam başlıyor!

Uygun peşinat avantajları ile İstanbul Avrupa yakası Bakırköy'de inşa edilen Referans Bakırköy projesinde 5 ay sonra yaşam başlıyor. Projede daire tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 4+2 şeklinde tasarlandı...

Referans Bakırköy projesinin değerleme raporu yayınlandı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, İstanbul ili Bakırköy ilçesi Osmaniye Mahallesi 1224-2 ve 1225-1 parsellerde kayıtlı olan "Referans Bakırköy" projesine ait 2013 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Referans Bakırköy İstanbul satış ofisi!

Referans Bakırköy İstanbul satış ofisi telefon numarası ve adres bilgisi şöyle: Osmaniye Mahallesi, Tez Sokak Bakırköy / İstanbul - Satış ofisi telefon numarası: 444 5 111

Referans Bakırköy ticari ünite sayısını 73'e çıkardı!

Halk GYO tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy'de inşa edilen Referans Bakırköy ticari ünite sayısını 70'ten 73 adete çıkardı...

Referans Bakırköy resimleri!

Banka kredisi kullanılabilen Biskon Yapı Referans Bakırköy Evlerinde 2 oda 1 salon bahçeli daireler 680 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Referans Bakırköy resimleri haberimizin devamında yer alıyor.

Halk GYO Referans Bakırköy 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO, portföyünde yer alan Referans Bakırköy projesine ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Halk GYO Referans Bakırköy 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyündeki "Referans Bakırköy'' projesindeki 2 bağımsız bölüm için 2019 yılsonu değerleme raporu yayınlandı...

Bakırköy Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

Bakırköy Belediyesi’nin, Osmaniye, Kartaltepe, Zuhuratbaba, Yenimahalle, Sakızağacı, Zeytinlik ve Cevizlik mahallelerinin ‘kentsel dönüşüm ve gelişim’ alanı ilan edilmesi ile ilgili Bakırköy Belediyesi’nin, Osmaniye, Kartaltepe, Zuhuratbaba, Yenimahalle, Sakızağacı, Zeytinlik ve Cevizlik mahalleleri

Referans Bakırköy 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Referans Bakırköy 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Referans Bakırköy 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Referans Bakırköy projesinin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Özaksu Bakırköy Konutları iletişim!

Konut, dükkan ve ofislerden oluşan Özaksu Bakırköy projesi 625 bağımsız birimden oluşuyor. Proje Özaksu Gayrimenkul Yatırım ve Turizm A.Ş imzasıyla yükseliyor...

Özaksu Bakırköy Evleri iletişim!

Özaksu Bakırköy projesi İstanbul Bakırköy'e bağlı Osmaniye'de hayata geçirildi. Özaksu Bakırköy Evleri'nde teslimlerin 2020 yılında yapılması planlanıyor...

Ofis Karat Bakırköy iletişim!

Ön taleplerin toplandığı Ofis Karat Bakırköy projesi Emlak Konut'un "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Ofis Karat Bakırköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Halk GYO Referans Bakırköy değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Adım Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Referans Bakırköy değerleme raporunu yayınladı.

Referans Bakırköy yüzde 300 kazandırdı!

Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, Referans Bakırköy evlerinden alanlara yüzde 180 ile yüzde 300 arasında kazandırdıklarını söyledi. Şirket, Kartal'daki projelerini bölgedeki benzerlerine kıyasla yüzde 30 daha ucuza satacak.

Bakırköy Central Park Residence iletişim!

Bakırköy Central Park Residence iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 6 777 olarak belirtiliyor. Veliefendi Hipodromu'nun karşısında hayata geçirilecek proje 45 bin metrekarelik arsa alanından oluşuyor.

Bakırköy Central Park Ağaoğlu satış ofisi!

Bakırköy Central Park Ağaoğlu satış ofisi ile 444 6 777 numaralı telefondan iletişime geçebilmek mümkün. 5 bloktan oluşan projede 1.200'ün üzerinde konut yer alıyor.

Koşuyolu Bakırköy City iletişim!

Koşuyolu Bakırköy City iletişim için 444 40 29 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Beyaz İnşaat imzasıyla hayata geçirilen projede konutların alanları 87 ile 217 metrekare arasında değişiyor.

referans bakırköy iletişim Haberi

referans bakırköy iletişim

Karma konsept bir proje olarak inşa edilen Referans Bakırköy projesinde üst katlara çıkıldıkça ev sahiplerini muhteşem bir manzara bekliyor.



Halk GYO ve Kiler Holding iştiraki Biskon Yapı tarafından hayata geçirilen Referans Bakırköy’ de “son 15 daire ve 15 dükkan için son gün 30 Eylül Çarşamba”. Son fırsatların sunulduğu projede düzenlenen kampanya kapsamında 48 Ay Sıfır Faiz imkanı sunuluyor.


Zemin + 8 katlı, dört bloktan meydana gelen Referans Bakırköy’de 45 metrekareden 120 metrekareye kadar farklı seçeneklerde prestijli home ofisler yer alıyor.


Referans Bakırköy'de 3 blokta 159 konut, home ofis bloğunda ise 97 ünite bulunuyor. Refefans Çarşı'da 70 adet cadde mağazası yer alıyor.



Referans Bakırköy projesirde peşin 321.000 liradan başlayan avantajlı fiyatlar ve 48 ay sıfır faiz imkânının yanı sıra, 60 ay katılım bankasında kredi...