29 / 03 / 2024

referans bakırköy kaç katlı

referans bakırköy kaç katlı

Referans Bakırköy Evleri teslim tarihi kapsamında yer alan konutların teslimleri 2014 senesi olarak belirlendi. Proje kapsamında yer alan daireler 2014 yılının Haziran ayında teslim edilecek

Halk GYO Referans Bakırköy 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO, portföyünde yer alan Referans Bakırköy projesine ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Halk GYO Referans Bakırköy 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyündeki "Referans Bakırköy'' projesindeki 2 bağımsız bölüm için 2019 yılsonu değerleme raporu yayınlandı...

Referans Bakırköy 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Referans Bakırköy 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 260 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 960 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Referans Bakırköy 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Referans Bakırköy projesinin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri'nde yıkım başladı!

Bakırköy Belediyesi, Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri ile ilgili kaçak olduğu gerekçesiyle 3 Kasım’da yıkım kararı aldı. Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri'nde yıkım gece yarısı başladı.

Bakırköy Demirciler Çarşısı'nın esnafı kaçıyor!

Bakırköy Demirciler Çarşısı, 2. derece korunması gereken eser olarak tescil edildi ve bunu üzerinde çarşı harabeye döndü. Çivi bile çakılmayan çarşıdaki esnaflar bir bir kaçıyor.

Halk GYO Referans Bakırköy değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Adım Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Referans Bakırköy değerleme raporunu yayınladı.

Referans Bakırköy yüzde 300 kazandırdı!

Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, Referans Bakırköy evlerinden alanlara yüzde 180 ile yüzde 300 arasında kazandırdıklarını söyledi. Şirket, Kartal'daki projelerini bölgedeki benzerlerine kıyasla yüzde 30 daha ucuza satacak.

Florya Akvaryum Bakırköy giriş ücreti ne kadar?

Florya Akvaryum Bakırköy giriş ücreti ne kadar? İstanbul Akvaryum'un bilet fiyatları 2016 ne kadar? Bakırköy Akvaryum 2016 giriş ücreti kaç TL? İşte Florya İstanbul Akvaryum bilet fiyatları...

Eskişehir Panorama Plus ve Referans Bakırköy değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Eskişehir Panorama Plus projesinin ve Referans Bakırköy projesinin 2015 sonu değerleme raporlarını yayınladı. İşte değerleme raporları..

referans bakırköy kaç katlı Haberi

referans bakırköy kaç katlı

Referans Bakırköy projesi, İstanbul'un Avrupa Yakası içinde Bakırköy Bölgesi'nde yer alıyor. Referans Bakırköy Evleri teslim tarihi kısmından önce projeden bahsedelim. 


Referans Bakırköy Evleri satılık daire tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 4+1+1 şeklinde tasarlandı. Proje; Biskon Yapı tarafından yükseliyor. 


Referans Bakırköy Evleri fiyat listesi!

stüdyo daireler 299 bin TL'den,

1+1 home ofisler 466 bin 200 TL'den, 

2+1 home ofisler 610 bin 200 TL'den, 

2+1 daireler 774 bin TL'den, 

3+1 daireler 810 bin 900 TL'den, 4+1 daireler 986 bin 400 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


 


4 bloktan oluşan projede inşaat alanı 13 bin metrekare olarak belirlendi. 157 konutluk rezidans daireden oluşan proje kapsamında 87 adet home ofis bulunuyor. 


Referans Bakırköy...