26 / 04 / 2024

Referans Güneşli yıkıldı mı

Referans Güneşli yıkıldı mı

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bağcılar Kirazlı'da yer alan Referans Güneşli yıkım işleri sözleşmesi imzalanmasına karar verildi.

Venara Güneşli yüzde 1 KDV avantajıyla satışta! Yeni proje!

Yüzde 1 KDV avantajıyla satışa sunulan Venara Güneşli projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. İşte Venara Güneşli detayları...

Gram altında geri vites! Altın fiyatlarının düşüş nedeni gün yüzüne çıktı! Bu rakamı görenlerin dünyasına başına yıkıldı

Dün 1850 dolara kadar yükselen altın fiyatları bugün düştü. Yatırımcılar ise ''altın fiyatları neden düştü?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Altın fiyatlarının düşüş nedeni gün yüzüne çıktı! Bu rakamı görenlerin dünyasına başına yıkıldı!

Gram altının 7 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı! Altını olanların resmen dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın!

Gram altının 7 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı... Altını olanların resmen dünyası başına yıkıldı... Hemen bakın...

Gram altının 12 gün sonra ne kadar olacağını İslam Memiş açıkladı! Altını olanların dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın!

Gram altının 12 gün sonra ne kadar olacağını Altının Efendisi İslam Memiş açıkladı! Altını olanların dünyası başına yıkıldı... Hemen bakın...

Kocaeli'de 1999 Marmara Depremi'nde hasar gören bina yıkıldı!

Kocaeli'de, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nde ağır hasar gören 3 katlı bina Başiskele Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi açıldı!

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi bugün Bağcılar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Temel tarafından açıldı.

Manisa'da depremde ağır hasar gören minare yıkıldı!

Geçtiğimiz hafta Akhisar'da yaşanan 5.4 şiddetindeki depremde hasar gören Karabörklü Camii ve minaresi, yüksek risk oluşturduğu sebebiyle, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkıldı. 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Balance Güneşli şubesi açıldı! 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Balance Güneşli şubesi bugün Bağcılar'da 6 milyon 522 bin 360 TL'ye açıldı. 

Referans Güneşli 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Referans Güneşli Projesine ilişkin 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı.

Kiler GYO Referans Güneşli değerleme raporu!

Kiler GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Referans Güneşli  Projesi değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Balance Güneşli'de kiralama ve satışlar devam ediyor!

Tamamlanmış, kaliteli, prestijli ve her geçen gün değerlenen bir projenin tüm avantajlarını sunan Balance Güneşli, yüzde 8 KDV avantajını da sunuyor...

Referans Güneşli ödeme koşulları 2018!

Referans Güneşli ödeme koşulları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Kiler GYO bankaların faiz oranı indirmine katıldı. Projede sadece yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunuyor. 

Referans Güneşli'de 84 ay 0 faiz fırsatı!

Konut satın alanların beklemeden hemen taşınabildiği Referans Güneşli projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat ile 84 ay vade farksız ödeme imkanı sağlanıyor..

Referans Güneşli yıkıldı mı Haberi

Referans Güneşli yıkıldı mı

Kiler Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirket Yönetim Kurulu şirket merkezinde toplanarak aşağıdaki kararı almışlardır.


İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, 245DS2C Pafta, 2339 ada, 13 Parsel no'lu, 9.234,52 m2 yüz ölçümüne sahip, gayrimenkul üzerinde gerçekleştirilecek olan "Referans Güneşli" projesi için KLR İnşaat Tic. Ltd. Şti. ile "Yıkım İksa ve Hafriyat İşleri Sözleşmesi" imzalanmasına karar verilmiştir. 

KLR İnşaat Tic. Ltd. Şti. Sermaye Piyasası Kurulu'nun özel durumların kamuya açıklanmasına ilişkin düzenlemeleri çerçevesinde ilişkili taraf...