29 / 03 / 2024

Refik Tuzcuoğlu

Refik Tuzcuoğlu

Şehircilik Şurası komisyonları sorunları masaya yatırdı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tuzcuoğlu, "Elektronik tebligat sisteminin devreye sokulması yönünde çalışma komisyonlarının tavsiye kararları oldu." dedi.

Kayseri'de Gençlik Merkezi'nin ilki Mimarsinan TOKİ bölgesinde açılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi geleceğimiz olan gençlere yönelik Türkiye'ye örnek olabilecek bir sosyal faaliyete daha imzasını atıyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından Mimarsinan TOKİ bölgesinde yaptırılan Gençlik Merkezi kısa süre içinde hizmet vermeye b

Meram Belediyesi'nden toplu konut hamlesi

Meram Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğiyle, Gödene Mahallesi'nde 958 dairelik 1. Etap Konutları'nın temeli atılacak.

Kentsel dönüşüm bir zorunluluk diyen Refik Tuzcuoğlu belediyelere çağrıda bulundu! Sahada daha aktif olmalısınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıracaklarını ifade ederek, belediyelerin sahada daha aktif olmaları konusunda çağrıda bulundu. 

Refik Tuzcuoğlu kimdir? Hangi bakanlıklarda çalıştı? Emlak Konut GYO’da hangi görevi yürütüyor?

Refik Tuzcuoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Liseyi ve üniversiteye nerede okudu? Hangi bakanlıklarda görev aldı? Evli mi, çocuğu var mı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Refik Tuzcuoğlu’nun hayatı...

Park Hub Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Park Hub Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yiğit Tuzcuoğlu ve Vuslat Vural tarafından kuruldu. 

Doğal Stone İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğal Stone İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Levent Tuzcuoğlu tarafından kuruldu. 

Refik Tuzcuoğlu: 1,5 yıldır imar barışı üzerinde çalışıyorduk!

İmar barışı için cuma günü Yapı Kayıt Belgesi ile ilgili müracatları almaya başlayacaklarını ifade eden Tuzcuoğlu, '' 1-1,5 yıldır bu imar barışı üzerinde çalışıyorduk ancak yeni yasalaştırabildik'' dedi.

Konya'da şehir kimliği ve estetiği ön planda olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, Konya’nın da dahil olduğu “Şehir 2023 Vizyonu Projesi” kapsamında yapılacak çalışmaları değerlendirmek için Konya'ya geldi.

Kentsel dönüşümdeki tebligat sorunu çözüldü!

Şehircilik Şurası komisyonları sorunları masaya yatırdı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tuzcuoğlu, "Elektronik tebligat sisteminin devreye sokulması yönünde çalışma komisyonlarının tavsiye kararları oldu." dedi.

Şehircilikte temel konu kentsel dönüşüm!

Şehircilik Şurası 2. Çalışma Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, şehircilik ve kentsel dönüşüm konularına değindi.

81 il için şehircilik anayasası çıkarılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve Şehircilik Şurası Yönlendirme Kurulu Başkanı Refik Tuzcuoğlu, "Şehircilik Şurası"nda ele alınacak konularla ilgili bilgilendirdi. Tuzcuoğlu, 81 ille ilgili şehircilikte yapılacakların anayasasının çıkarılacağını bildirdi.

İzmir'de FETÖ üyelerine gayrimenkul operasyonu!

Fethullahçı Terör Örgütü’nün İzmir’de Tuzcuoğlu Vakfı’nın gayrimenkullerini iç ettiği gerekçesiyle başlatılan operasyonda 18 kişi hakkında gözaltı kararı verildi, 7 şüpheli gözaltına alındı.

Gemlik’in yeni imar dosyası Bakan Eroğlu'na iletildi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun Yalova programına katılan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik’in makilik bölümünde bulunan ve orman vasfı taşımayan alanların toplu konut alanı yapılmasına yönelik dosyayı bakana sundu.

Batum yatırımda cazibe merkezi oldu!

BATİAD Başkanı Halit Tuzcuoğlu, Gürcistan'ın Acara Özerk Cumhuriyeti'nin başkenti Batum'un, son yıllarda özellikle otel, inşaat, enerji ve turizm sektörlerinde yatırım yapmak isteyen Türk iş adamlarının tercih ettiği cazibe merkezi haline geldiğini söyled

Beyoğlu'nda trafo merkezinde patlama!

Beyoğlu Refik Saydam Caddesi'ndeki Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ'ye ait bir trafoda meydana gelen patlama nedeniyle birçok mahalleye elektrik verilemiyor. İtfaiye yangına köpük ve suyla müdahale edip söndürürken, trafo yakınındaki iki araç hasar gördü.

Refik Tuzcuoğlu Haberi

Refik Tuzcuoğlu


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve Şehircilik Şurası Yönlendirme Kurulu Başkanı Refik Tuzcuoğlu, "Şura sonucunda kentsel dönüşümün yürüyüşünde yepyeni usullerle karşılaşacağız." dedi. Anadolu Ajansı (AA) muhabirlerinden Yıldız Nevin Gündoğmuş'un haberine göre; kentsel dönüşümde işleyişi tıkayan tebligat yöntemiyle ilgili Şehircilik Şurası kapsamında komisyon çalışmaları yapıldığını ve elektronik tebligat sisteminin devreye sokulması yönünde tavsiye kararı alındığını ifade etti.


Şehircilik Şurası'nın, "Şehirlerimizde Kimlik, Planlama ve Tasarım", "Kentsel Dönüşüm, "Şehirleşme, Göç ve Uyum", Şehirleşmenin Yeni Vizyonunda Yerel Yönetimlerin Rolü" başlıklı 4 ayrı konuda yaklaşık 10 aydır çalışmaları devam ediyor.


Refik Tuzcuoğlu Şehircilik Şurası'nda şehircilikle ilgili çok önemli konuların ele alındığını ifade etti. Tuzcuoğlu, "Bunlardan biri kimlik ve tasarım, diğeri ise kentsel dönüşüm. Deprem bölgesi bir ülke olarak kentsel dönüşümden vazgeçemeyiz...