27 / 04 / 2024

Regnum Hotels yeni yatırımlar

Regnum Hotels yeni yatırımlar

Regnum Hotels, 2020'de kişiye özel hizmetlerine ağırlık verecek. Bu çerçevede plan yola butik tarzda otel yatırımlarıyla devam etmek...

Serenity Hotels'ten Antalya'ya 5 yıldızlı otel geliyor!

Serenity Hotels, Antalya Alanya'daki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. 279 milyon 357 bin TL'ye mal olacak projede 215 oda yer alacak.

Continent Worldwide Hotels'den 2 yeni konsept otel geliyor!

Otelciliğe yeni bir bakış açısı ile yaklaşmayı prensip olarak benimsemiş olan Continent Worldwide Hotels, yeni nesil otelciliğin artık kaçınılmaz olduğu günümüzde, iki yeni marka ve konsepti tanıtmak için hazırlıklarını yapıyor.

Aydın Karacabay: İstanbul Cağaloğlu'nda yeni bir otel yatırımına başlayacağız!

Levni Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabay, yeni otel yatırımlarının müjdesini verdi. Karacabay, "İstanbul Cağaloğlu Ankara Caddesi'nde 75 odalı beş yıldız standartlarında yeni bir otel yatırımına çok yakında başlayacağız" dedi. 

Wyndham Hotels-Resorts Türkiye'de 12 yeni otel açacak!

Wyndham Hotels & Resorts EMEA Başkanı Dimitris Manikis, turizm sektörünü ve grubun Türkiye planlarını açıkladı. Wyndham Hotels & Resorts Türkiye'de 12 yeni otel açmayı planlıyor.

Anemon Hotels yeni otelini Aydın'da açıyor!

Konaklama sektöründeki bazı yatırımcılar pandemi nedeniyle yeni yatırımlarını bir süreliğine ertelerken, bazıları da hiç ara vermeden yatırımlarına devam ediyor. 

Wyndham Hotels-Resorts iki yeni otel açıyor!

90 ülkede 9 bin 300 oteli olan Wyndham Hotels&Resorts, Türkiye'deki iki yeni oteli ile markasını büyütüyor.

Wyndham Hotels ve Resorts 16 yeni otel açacak!

Turizmdeki bu hareketlilik yatırımlara da yansıyor. Wyndham Hotels & Resorts Türkiye’ye 16 yeni otel açacak.

AYG Şirketler Grubu 100 milyon Euro'luk yeni otel yatırımı için düğmeye bastı!

Titanic Hotels ve Hasır Gastronomi markalarını bünyesinde barındıran AYG Şirketler Grubu, 2020’de 100 milyon euro bütçeyle yeni otel yatırımlarına hazırlanıyor...

Regnum Hotels'in hedefi butik tarzda otel yatırımları!

Regnum Hotels, 2020'de kişiye özel hizmetlerine ağırlık verecek. Bu çerçevede plan yola butik tarzda otel yatırımlarıyla devam etmek...

Sianji Hotels'den Mısır'a 20 milyon dolarlık karma proje!

Sianji Hotels ve Mısırlı Boulevard Tourism Development Company ile Wellness arasında otel sözleşmesi imzalandı. Mısır’ın en ünlü turizm şirketlerinden Boulevard Tourism Development Company’nin sahibi Maged Shafik, Sianji Hotels’in yeni konseptinin ilk yabancı yatırımcısı oldu.

Wyndham Hotels & Resorts 15 yeni otel açacak!

Wyndham Hotels & Resorts, 2021 yılının sonuna kadar Rusya, Gürcistan, Kırgızistan, Kazakistan ve Özbekistan bölgesinde toplam 15 yeni otel açmayı hedefliyor...

NG Hotels 2020’ye yani yatırımlarla hazırlanıyor!

Turizm sektörünün öncü markalarından NG Hotels, 2020 yılına yeni yatırımlarla girecek.

Edelstaal Group Fethiye'de 35 milyon euroya dev tema park inşa ediyor!

Türkiye yatırımlarına devam eden Edelstaal Group ve Orka Hotels yeni proje imza atıyor. Hollanda merkezli Edelstaal Group Fethiye'de 35 milyon euroya dev tema park inşa ediyor. 

Regnum Hotels yeni yatırımlar Haberi

Regnum Hotels yeni yatırımlar

Jennifer Lopez, Dua Lipa, Tom Jones gibi dünyaca ünlü yıldızları sahnesinde ağırlayarak büyük sükse yaratan Öztürk Holding bünyesindeki Regnum Hotels’in Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Üstertuna, 2019’u “tünelin ucunda ışık görünen bir yıl” olarak tanımlıyor. Özellikle deniz, güneş, kum turizminin atağa kalktığını; kruvaziyer, kültür ve kongre turizmi alanlarında da başarılı bir yıl geçirdiklerini ifade ediyor. Üstertuna gelirlerin de sezonun ikinci yarısında oluşan taleple beraber arttığını ve bu sayede hedeflerine ulaştıklarını söylüyor. “Doluluk oranlarımız 2018 ile paralel bir seyir izledi. Ancak gelir anlamında daha verimli bir yıl geçirdik. 2019’da pazar bazında uygulanan farkları ortadan kaldırıp fiyat ayarlaması yapınca ortalama oda fiyatlarımızı yükseltmiş olduk. Altını çok iyi doldurmak şartıyla bizim gibi tesislerin ortalama satış fiyatlarının çok daha yüksek olabileceğini öngörüyoruz” diyor.

Türkiye’deki tesislerin...