26 / 04 / 2024

Regus Gaziantepte ofis açtı

Regus Gaziantepte ofis açtı

Dünya çapında 104 ülkede, 850 şehirde hazır ofis sistemleri sunan Regus, İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerin yanı sıra Gaziantep'te de ofis açtı.

Hazır ofis kiralayanlar yüzde 40 karlı!

Regus Ülke Müdürü Murat Özgönül, hazır ofis kiralamanın yılda 45 bin TL’ye kadar avantaj sağladığını söylüyor...

Hazır ofis kiralayanlar yüzde 40 tasarruf ediyor!

Hazır ofis üreticisi olan Regus'un Ülke Müdürü Murat Özgönül, hazır ofis kullanımının gün geçtikçe arttığına dikkat çekti. Özgönül,hazır ofis kiralayanların yüzde 40 kazanç elde ettiğini söyledi.

Regus, ofis kiralamalarında TL'ye geçti!

3 bin 125 lokasyon, 1.000 şehir, 110 ülkede, ofis alanı, sanal ofis, ortak çalışma alanı, toplantı odası, Business World ve Business Lounge hizmetleri veren Regus, sözleşmelerin TL üzerinden yapılacağı açıkladı.

Regus yeni ofisini Maslak'ta açtı!

Hazır ofis sektöründe hizmet veren Regus’un yeni çalışma alanını Maslak'ta açtı.  Regus’un yeni çalışma alanı, metro ve toplu ulaşım araçlarının hemen yanında bulunuyor.

Regus hız kesmeden büyüyor!

Dünyadaki en büyük hazır ofis tedarikçisi olan Regus bu alandaki öncü kimliğini Türkiye’de yeni yatırımlarla devam ettiriyor.Regus, 2018’de Türkiye’de dört yeni ofis açmak için hazırlıklara başladı..

Regus Türkiye'de yatırımlarına hız verdi!

Hazır ofis alanları sektörünün dünyadaki en önemli ismi olan Regus Türkiye'de yatırımlarına hız verdi.

Regus 23 ofis merkezi açmayı planlıyor!

18 yıldır Türkiye'de faaliyet gösteren Regus, 23 ofis merkezi ve yeni ofis alanları açmayı planlıyor. Regus, mobilya sektörünün en önemli partnerlerinden biri olacak.

Regus Türkiye'ye yeni konseptler getirecek!

Büyük şirketlere, start up'lara ve girişimcilere paylaşımlı ofis hizmetleri veren Regus, Türkiye'de İstanbul, Ankara, İzmir, Gaziantep, Adana ve Bursa'da faaliyet gösteriyor. "

Betül Genç Regus Türkiye’nin yeni ülke müdürü oldu!

Dünyanın 107 ülkesinde 2.850 lokasyonda hazır ofis sistemlerinin öncüsü olan Regus’un Türkiye Ülke Müdürlüğü görevine Eylül ayı itibari ile Betül Genç atandı.

Gaziantep Sanal Ofis uygulamasında fiyatlar 295 TL'den başlıyor!

"Sanal Ofis" sistemi ile hizmet alan kullanıcı ve şirketlere özel fırsatlar sunan Regus, başta Adana ve Gaziantep olmak üzere Türkiye'nin bir çok ilinde 295 TL'den başlayan fiyatlarla hizmet vermeye devam ediyor.

Start Up firmalar sanal ofis sistemiyle daha hızlı büyüyor!

İşini yeni kuran Start Up’lar için en büyük maliyet kalemi ofisler oluyor. Ancak bu sorun da hazır ofis sistemlerinde dünya lideri Regus’un ‘Sanal Ofis’ sistemi ile kolayca çözülebiliyor.

Havaalanlarının yeni çalışma ofis konsepti Regus Express oldu!

Dünya çapında 106 ülkede, 900 şehirde yer alan 2 bin 600 merkezinde hazır ofis sistemleri sunan Regus, Regus Express adı verilen yeni bir konseptin öncüsü oldu. Regus, İngiltere ile havaalanlarında ilk defa uygulamaya başladı.

Regus Express'ten yeni ofis konsepti!

Dünya çapında 106 ülkede, 900 şehirde yer alan 2 bin 600 merkezinde hazır ofis sistemleri sunan Regus, Regus Express adı verilen yeni bir konseptin öncüsü oldu.

Regus Gaziantepte ofis açtı Haberi

Regus Gaziantepte ofis açtı


Dünya çapında 104 ülkede, 850 şehirde hazır ofis sistemleri sunan Regus, İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerin yanı sıra Gaziantep'te de ofis açtı. Regus'un Türkiye pazarında toplam altı şehirde 19 noktada hizmet verdiğine dikkat çeken Regus Türkiye Ülke Müdürü Hakan Atalay, Türkiye'de hızlı bir büyüme gösteren Regus'un kısa zamanda 25'in üzerinde merkeze ulaşacağını...