25 / 04 / 2024

REIDIN Emlak Endeks sonuçları

REIDIN Emlak Endeks sonuçları

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2015 Mart Ayı Sonuçları açıklandı. Mart'ta geçen yılın aynı dönemine göre ise %16.31 oranında artış gerçekleşmiştir.

Konut sahipliği kasım ayında getiri lideri koltuğuna yerleşti! 

REIDIN Emlak Endeks sonuçlarına göre; Konut sahipliği, varlık sınıfı getiri lideri koltuğuna bir kere daha yerleşti.

Ekim'de hem satılık hem kiralık ev fiyat artışları hız kesti! Büyükşehirlerdeki artışta lider Antalya oldu!

Son 3 senedir soluksuz bir şekilde artan satılık ve kiralık konut fiyatları 2023 Ekim'de hızını kesti. REIDIN Emlak Endeks sonuçlarına göre Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ekim'de, bir önceki aya göre yüzde 3,60, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 88,44 nominal yükseldi.

Emlakçı karmaşasına teknolojik çözüm!

Emlak hizmetleri Türkiye'de standardının artması gereken alanlardan biri. Teknoloji ve online çözümler bunu hızlandırabilir. Zingat ve Reidin bu konuda dikkat çeken örnekler...

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Mayıs'ta yüzde 9,97 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2018 Mayıs Ayı Sonuçları açıklandı. Buna göre, Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 0.54 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 9.97 oranında arttı...

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Nisan'da yüzde 10,53 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2018 Nisan Ayı Sonuçları yayınlandı. Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi, Nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 0.64 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 10.53 oranında arttı. 

Markalı konut projelerinin yüzde 8'i yabancılara satıldı!

REIDIN Emlak Endeksi nisan ayı sonuçları açıklandı. Markalı konut projelerinin yüzde 8'i yabancılara satıldı. 

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi yüzde 11,15 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2018 Mart Ayı Sonuçları yayınlandı.Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi, Mart ayında bir önceki aya göre yüzde 0.83 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 11.15 oranında arttı.

Şubat ayında en çok bitmemiş projelerden konut alındı! 

REIDIN Emlak Endeksi Şubat ayı sonuçları açıklandı. Açıklanan verilere göre konut satış fiyatlarının en çok arttığı il Yozgat, kira fiyatlarının en çok arttığı il ise Edirne oldu.

Satılık konut fiyat endeksi Ocak'ta yüzde 0,85 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. el konutlar fiyat endeksleri 2018 Ocak ayı sonuçları yayınlandı.  Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ocak ayında bir önceki aya göre yüzde 0.85 oranında arttı.

Konut satış fiyatları Ocak 2017'ye göre artış gösterdi!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi ve REIDIN Emlak Endeksi Ocak ayı verileri açıklandı. Konut satış fiyatları Ocak 2017'ye göre artış gösterdi.

Konut fiyatları Aralık'ta yüzde 0,80 arttı!

"REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi" ve "REIDIN Emlak Endeksi" Aralık ayı sonuçlarına göre konut fiyatları Aralık'ta yüzde 0,80 arttı...

Aralık ayında konut fiyatları en çok Balıkesir'de arttı!

Türkiye İş Bankası’nın desteği ile hazırlanan ‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ ve ‘REIDIN Emlak Endeksi’ Aralık ayı sonuçları açıklandı. 

Vatandaş konutta senedi bıraktı, peşin aldı!

Türkiye İş Bankası'nın desteği ile hazırlanan REIDIN Emlak Endeksi 2017 Ekim ayı sonuçları dün açıklandı. REIDIN Emlak Endeksi'ne göre, konut fiyatları Ekim ayında bir önceki aya göre yüzde 1,07 artış gösterdi.

REIDIN Emlak Endeks sonuçları Haberi

REIDIN Emlak Endeks sonuçları

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2015 Mart Ayı Sonuçları


Mart ayında 2007 Haziran=100 temel yıllı Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat Endeksi’nde (TR-7) bir önceki aya göre %1.25 oranında; geçen yılın aynı dönemine göre ise %16.31 oranında artış gerçekleşmiştir. Nisan 2015 için 2007 Haziran=100 temel yıllı Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat Endeksi tahmin değeri 162.5 olarak öngörülmekte olup, beklenen aylık değer artış oranı %0.18’dir.





Mart ayında Adana’da metrekare başına konut satış fiyatları %2.81 oranında artmış ve Adana fiyatların en çok yükseldiği şehir olmuştur. Aynı dönem içerisinde konut satış fiyatlarının en çok azaldığı şehir ise %1.32 oranı ile Nevşehir olmuştur.



Mart ayında 2007 Haziran=100 temel yıllı Türkiye Kompozit Kiralık Konut Fiyat Endeksi’nde (TR-7) bir önceki aya göre %0.83 oranında; geçen...